X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دکتر حداقل قیافش مشخصه :x ، از اون پیت حلبی بهتره که مشخص نیست داخلش ادمِ یا روباته یا بوزینه ! :d

عشق من دکتر :x

من فدای اون مگنومش بشم ، های کلاس تر از اون مگنوم تا حالا دیدی اصن ؟ :biggrin1: اون دیلم که نگو :biggrin1: همچی که باهاش میزد دل ادم قنج میرفت :biggrin1:

شاعر در وصف دکتر و جانفشانی هاش میگه :

:x سلطان قلبم تو هستی تو هستی :x
حالا اگه این ارت ورک های بازی نبود اصلا قیافه اش معلوم نمی شد :دی
علاوه بر اون ، این چه آدمیه خودش اول بازی گند می زنه تا اخر باید اونو جمع کنه ؛ دکتر هم دکتر های قدیمی :دی

این چه آدمیه خودش اول بازی گند می زنه تا اخر باید اونو جمع کنه

کی گفته خودش گند زده
:|:d دکتر برین گند زدش

کی گفته گند زده مردک ؟ :دی نه نابودی بلک مسا نه هیچ اتفاق دیگه تقصیر دکتر نیست :| هرچی هست زیر سر برین و G man بود ! اینا دستشون تو یه کاسست :| مردک حتما بارنکل ها رو هم دکتر به وجود اورد :-/

پ.ن: ما که بخیل نیستیم شما هم با یه ارتورک نشون بدین داخل اون پیت حلبی چیه :دی

پ.ن: ما که بخیل نیستیم شما هم با یه ارتورک نشون بدین داخل اون پیت حلبی چیه :دی
اول اینکه:
74478037151784121231.jpg

http://www.img4up.com/up2/84654671124461599481.jpg
دوما، آرمور و هلمت مسترچیف مشخصه اشه، همونطور که عینک این یارو فریمن و سیبیل ماریو (:دی) مشخصشونه. مسترچیف با همین آرمور جزو Top 5 کاراکترهای بازی دنیاست (Deal with it
>:d)
مسترچیف از قصد چهره ای براش طراحی نشده که بازیکن خودش رو جای اون و توی اون آرمور بگذاره، و باعث بشه بازی Immersive تر بشه. اینطوری بازیکن احساس میکنه خودش مسترچیفه، نه اینکه یه شخصی رو فقط کنترل میکنه. به این میگن یه کاراکتر ایده آل برای یه بازی اول شخص;;)

ایول ... بحثا کم کم داره شبیه بحثای سریال بیگ بنگ تئوری میشه ... :d
حالا که اینطوریه ... دکی ... اون PHDت تو حلقم ...:d

مسترچیف با همین آرمور جزو Top 5 کاراکترهای بازی دنیاست

خب دکتر ما هم چیزی از ایشون کم نداره و تو TOP3 بهترین کرکترهای دنیاست !

unclesamdeal.gif

دیگه کدوم کرکتری رو دیدی اینگونه ماهرانه با گراویتی گان هنرنمایی کنه :((

مسترچیف از قصد چهره ای براش طراحی نشده که بازیکن خودش رو جای اون و توی اون آرمور بگذاره، و باعث بشه بازی Immersive تر بشه. اینطوری بازیکن احساس میکنه خودش مسترچیفه، نه اینکه یه شخصی رو فقط کنترل میکنه. به این میگن یه کاراکتر ایده آل برای یه بازی اول شخص;;)

خب دکتر هم هیچ وقت صداش و قیافش را تو بازی نشون نمیدم که گیمر احساس کنه خودشه :دی که خیلی ها همین بی صدا بودنش را نکته ضعف میدونن ! ولی نمیدونن که چقدر تاثیر داره که گیمر با دکتر ارتباط برقرار کنه.

یکی از حسنهای دکتر هم اینه که با سواده :دی یعنی گیمر احساس میکنه که دکتر مملکت اومده برای نجات دنیا :دی

این پیج رو فبلا هم گذاشته بودم ، شما حتما یه سر اینجا بزن و کامل مطالعه کن تا از اهداف و آرمانهای والای آقای دکتر مطلع شی! :d
داستان و جزییات سری Half Life و Portal - P30World Forums

در مورد هیکل نمیشه نظر درستی داد! جفت اینا همیشه تو Armor بودن!!! کسی نمیدونه اون زیرش چه خبره!:d اما باز قیافه دکتر رو حداقل تو پوسترها و کاور بازی دیدیم.....خدا میدونه زیر اون ماسک حلبی چی میتونه باشه!:|:d

دوست من اینجا مقایسه بین دو بازی نیست که بحث داستان و گرافیک رو میکشی وسط .... بلکه مقایسه بین دو شخصیته....اون بالا رو درست نگاه کن نوشته شده Gordon Freeman Vs. Master Chief... مگه نه مینوشت Half Life vs Halo ;) موفق باشی
همین که زیر آرمور باعث میشه تا به بهترین حالت ممکن قیافش رو تو ذهنت ترسیم کنی به همین دلیل میتونه 1000 تا قیافه جذاب داشته باشه اما دکتر فقط به یک قیافه محدوده
در مورد مقایسه هم دوست من اگر بازی وجود نداشته باشه شخصیتی هم نیست پس این دو مکمل هم هستند
امیر جان شما میگی اگه یه دکتر بیاد این کارو بکنه کلیشه ای نیست؟؟؟خوب قبول اما میشه بگی هدف گردن چه فرقی با چیف داره؟؟؟از نظر تو هدف هر دو یکی نیست؟؟؟؟پس در این صورت یا هر دو کلیشه ای ان یا هیچ کدوم کلیشه ای نیستن
در ضمن دم نیما گرم اسم دیلم رو یادم رفته بود:Dدیلم دکتر بهتره یا اسلحه های تخیلیه چیف؟؟؟؟اون دیلم رو میبینی می افتی یاد یه چیزی که نگم بهتره:D

---------- نوشته 16-03-2012 در 12:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 15-03-2012 در 11:33 PM ارسال شده بود ----------

8 ساعت دیگه نظر سنجی تموم میشه و مستر چیف برنده میشه(نصف شب کی میاد رای بده:|)پس آقایون خانوما(البته بیشتریا آقا هستن:D) برنده این دوره از مسابقات مستر چیف(خدایی انگشتام ورم کرد اینقدر ازش طرفداری کردم:D)به نظر من نظر سنجی بعدی بین مکس پین و سم فیشر باشه(جالب میشه چون هر دو تو دوره های قبل برنده شدن)شخصیت هاشونم به هم میخوره و رقابت سخت و جالبی میشه

خوب الان ساعت 5:50 دقیقه صبحه منم تازه از این نظر سنجی با خبر شدم و تنها چیزی که باعث برنده شدن مستر شد به نظرم نداشتن شناخت خیلی از بازیخورهای جوان نسبت به گوردن هستش و این فقط تقصیره Valve هستش که بازی دوم رو بعد از یازده سال منتشر کرد...
ولی فقط یه حرف کوچیک اگر کسی تا حالا دکتر رو نشناخته و نشناسه مهم نیست مهم اینه که من هنوز حاظرم 11 ساله دیگه برای قسمت سوم منتظر بمونم و شخصیت محبوبم رو دوباره در دست بگیرم ...
به طرفدارهای مسترچیف تبریک میگم و شاید اگر بعدا" تونستید بازی halfe life رو از شماره اول گیر بیارید و بازی کنید نظرتون عوض شد ولی تویه یکی از نظرات دیدم نوشته بودن که halo صنعت اول شخص رو متحول کرد بهتره یکم بیشتر راجع به half life تحقیق کنید ببینید که این بازی با صنعت بازی سازی چه کرد...

خب دوستان حدود 40 دقیقه ی دیگه نظر سنجی به پایان می رسد :d ممنون می بینم که یکی از بزرگترین نظرسنجی های تاریخ گیم رو توی سایت راه انداختیم و تعداد شرکت کننده ها هم کم نیست اما خب می دونم عده ی زیادی حتی از تاپیک خبر نداشتن
بازم ممنون از همکاری همه ی دوستان و شرکت کنندگان در نظرسنجی
خب برای نظر سنجی بعد تا شب سه شنبه یعنی شب قبل از سال تحویل وقت دارین نظراتتون رو برای کاراکترهای انتخابی بعدی بدین تا دیگه ایشالاه نظرسنجی جدید در سال جدید هم برگزار بشه
می خوام برای سال جدید تاپیک رو مثله همیشه مورد عنایت قرار داده و بترکونین
با سپاس فراوان از همه ی دوستان

بالاخره مستر چیف برنده شد/m\(آقایه با معلومات که حاضری 11 سال برای نسخه ی بعد صبر کنی این علاقه ی شما رو نشون نمیده بی خیالی شما رو نشون میده من تو کل عمرم سر هم 11 سال برای تمام بازی ها صبر نکردم بازی زندگی ما نیست یادت باشه ما برای یه چیز دیگه تو این دنیا هستیم)راستی Devil girl شما طرف کدوم بودی؟؟؟چون از همه ی فن ها چه ماله دکتر چه ماله مستر چیف تشکر کردی
همون طور که تو پست قبلیم گفتم بین مکس پین و سم فیشر رقابت خوبی میتونه برگزار بشه دوستانی که حرف منو تائید میکنن یا لایک:Dکنن یا پست منو نقل قول کنن
راستی این حرفتو ندیدم شما میگی هیلو صنعت گیم اول شخص رو متحول نکرد؟؟؟؟؟؟الان هر کی میگه هیلو آدم می افته یاد 11 سال پیش که هیلو 1 روی ایکس باکس اومد(امیدوارم فرق ایکس باکس و ایکس باکس360 رو بفهمی)دنیای گیم متحول شد استاندارد هایی که بازی به دنیای گیم تزریق کرد جز بهترین استاندارد ها تا به امروز بوده.

---------- نوشته در 09:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 AM ارسال شده بود ----------

خب دوستان حدود 40 دقیقه ی دیگه نظر سنجی به پایان می رسد :d ممنون می بینم که یکی از بزرگترین نظرسنجی های تاریخ گیم رو توی سایت راه انداختیم و تعداد شرکت کننده ها هم کم نیست اما خب می دونم عده ی زیادی حتی از تاپیک خبر نداشتن
بازم ممنون از همکاری همه ی دوستان و شرکت کنندگان در نظرسنجی
خب برای نظر سنجی بعد تا شب سه شنبه یعنی شب قبل از سال تحویل وقت دارین نظراتتون رو برای کاراکترهای انتخابی بعدی بدین تا دیگه ایشالاه نظرسنجی جدید در سال جدید هم برگزار بشه
می خوام برای سال جدید تاپیک رو مثله همیشه مورد عنایت قرار داده و بترکونین
با سپاس فراوان از همه ی دوستان
شما نظر سنجی های سایت های دیگه رو ندیدید که به 181 نفر میگید بزرگترین نظر سنجی:D
(البته تو سایت های ایرانی بله واقعا کم نظیره اما تو سطح بین الملی اصلا صداشم در نیار)
راستی تو نظر سنجی های بعد اگه کمکی احتیاج بود به من خبر بدید علاقه دارم تو این تاپیک فعالیت کنم خیلی فانه

آخرین ویرایش:
من بالا خره توی این سری نظر سنجی ها شرکت کردم و به اونی که رای دادم برد دفعات قبل به هرکس رای میدادم میباخت ولی این دفعه...:bz\:d/:punk::groupwave::excited:

من هم میگم نظرسنجی بعدی که برا عید هم میفته بین دو شخصیتی باشه که قبلا برنده شدن ...

سلام به همه
حیف شد من وقت کمی داشتم تا تو بحث شرکت کنم
اخه تو شونصد تا سایت مدیر بخش سوالات و مشکلاتم مجبور به تازه واردها یاد بدم
محمد جان اینجا devil girls صاحب تاپیکه و من مسئول انتخاب کاراکتر ها البته به جز این اخری که نبودم
و از شما هم تشکر می کنم که برای فعالیتی که تو این تاپیک داشتین
در مورد نظر سنجی بعدی هم مکس قبلا تو نظر سنجی بوده و نظر سنجی خیلی شلوغی بود:d296 نفر شرکت کردن
تو صفحه اول جمع بندی همه نظر سنجی ها موجوده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or