X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
7134.jpg

Match22.jpg

master-chef-small-2-150x150.jpg

Freemanchef.jpg

CTF-hale-master-chief-croft-durge.vs.snake-freeman-fett-jones.jpg

تیم ما قوی تره مستر کیف

من هنوز جبهمو انتخاب نکردم
دارم تحقیق میکنم به کی رای بدم و وارد کدوم جبهه شم
کسی پیشنهادی نداره:d

فقط مستر چیف همین مستر چیف به قول شما دیپلم ردی دنیای گیم اول شخص رو متحول کرد/m\

آقا چه وضعشه؟:| حق دکتر رو تضییع کردند! این بود آرمان‌های دکتر گوردن فریمن؟!:|:d فکر کنم BC تنها جایی باشه که توش نتیجه این نظر سنجی به نفعه Master cheap شده.

آقا چه وضعشه؟:| حق دکتر رو تضییع کردند! این بود آرمان‌های دکتر گوردن فریمن؟!:|:d فکر کنم BC تنها جایی باشه که توش نتیجه این نظر سنجی به نفعه Master cheap شده.
با این شعارات افتادم یاد سخنرانی یکی از نامزد های انتخاباتی شهرمون=)) آرمان رو بزار در کوزه آبشو بخور کرگدن فریمن هم به درد نمیخوره بیا تو جبهه ی ما

---------- نوشته در 02:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:41 PM ارسال شده بود ----------

برید با این دکتر تقلبیتون فکرشو بکنید اگه دکتر برنده میشه دلیلش رو چی مینویسن؟؟؟
1-دکترای تقلبی=))
دیگه چی؟؟؟اما اگه مستر چیف برنده بشه دلایل زیادی داره:
1-متحول کردن دنیای گیم
2-مرموز بودن که باعث جذابیتش میشه
3-خوشتیب و خوش هیکل بودن
4-نجات بشر تو بازی:D
و....:D
چقدر برای مستر چیف تبلیغ کردم ستادش کجائه برم ازش پول بگیرم؟؟؟=))

---------- نوشته در 02:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:47 PM ارسال شده بود ----------

آها یه دلیل دیگه به ذهنم رسید مستر چیف چهار چشم نیست=)) (...........تو این دلیلام:D)

---------- نوشته در 02:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 PM ارسال شده بود ----------

من دیگه پست نمیدم منتظرم تا طرفدار های گردن حرف بزنن>:d

زدم کرگدن رو پکوندم هیچ کدومتون تشکر نمیکنید؟؟؟؟واقعا که
امیر جان میگردم اگه پیدا کردم برات میزارم;)

زدم کرگدن رو پکوندم هیچ کدومتون تشکر نمیکنید؟؟؟؟واقعا که
امیر جان میگردم اگه پیدا کردم برات میزارم;)

خوبه که خودتو رسوا کردی همین شمایین که برای یه شام و نهار (تشکر)=)) رایتون رو میفروشین!!!

اگه گیم چهار پایه داشته باشه سه تاش دکتره!!!b-)

دیگه چی؟؟؟اما اگه مستر چیف برنده بشه دلایل زیادی داره:
1-متحول کردن دنیای گیم
2-مرموز بودن که باعث جذابیتش میشه
3-خوشتیب و خوش هیکل بودن
4-نجات بشر تو بازی:D
و....:D

خوشتیپ و خوش هیکل!!!؟؟:-o:-o=))=))=))=))

بشررررر نجات پیدا کردی هیچی احمقانه تر و کلیشه ای تر از نجات بشریت نیست!!l-)

---------- نوشته در 06:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:53 PM ارسال شده بود ----------

A Biography of Gordon Freeman

Gordon_bust_rtb2.jpg

The Early YearsEdit

Freeman was born in Seattle, Washington, and from the time he was a child, he had a strong interest in theoretical physics. After seeing some teleportation experiments, teleportation and its applications became Gordon’s obsession.
MITEdit

Gordon studied theoretical physics intensely at MIT. His thesis was called Observation of Einstein-Podolsky-Rosen Entanglement on Supraquantum Structures by Induction Through Nonlinear Transuranic Crystal of Extremely Long Wavelength (ELW) Pulse from Mode-Locked Source Array, and it dealt with a theory that basically translates into “how to teleport objects by shooting a laser through a radioactive material.” He eventually received his Ph.D. in theoretical physics.
Prior to Black MesaEdit

Gordon became fed up with the extraordinarily slow progress of scientists in the field of teleportation and so he went into private research. At the time, Dr. Isaac Kleiner (Gordon’s mentor) was applying for a top-secret job at Black Mesa Research Facilities and was in need of assistants. He felt that Gordon was an excellent choice, and so he wrote a letter to the Black Mesa Administrator suggesting that Gordon Freeman be hired. Gordon was later assigned to the Anomalous Materials Labs at Black Mesa.
Black MesaEdit

Gordon was 27 at the time that he was hired. Assigned to the Anomalous Materials Labs, he had a clearance level of three. After a cataclysmic chain reaction that caused a resonance cascade in the test chamber, Gordon managed to escape Black Mesa and close the inter-dimensional rift by destroying the Nihilanth, thus ending the Xen invasion. After observing Gordon throughout the experience, the G-Man hired him for unknown purposes other than the fact that Gordon had “limitless potential.”
Post Black MesaEdit

After being awakened by the G-Man after the Seven Hour War, Gordon managed to strike a serious blow in the Combine forces by killing his way through Nova Prospekt. Because of this, Gordon has set into motion a huge resistance that hopes to overthrow the Combine Overwatch. However, Gordon’s future may be quite turbulent, since Dr. Breen mentioned that his contract was “open to the highest bidder.”

---------- نوشته در 06:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:18 PM ارسال شده بود ----------

99728266046917569058.jpg

به به اینجا هم امپراتوری چیف برپاست :دی عجب اختلافی هم توی آرا هست :دی
فقط چند لحظه CE بازی کنید تا به احساس سربازها در هنگام ورود چیف پی ببرید :دی تکون دادن FPS از بنیه هم بماند :دی همین نامرئی شدن که توی بازیهای امثال کرایسیس افتخاره اولین بار توی CE توسط چیف افتتاح شده :دی و جالب تر اینکه با همین کیفیت و سبکی که توی کرایسیس شاهدش هستیم اونم توی نسل قبل ! :دی

همین نامرئی شدن که توی بازیهای امثال کرایسیس افتخاره اولین بار توی CE توسط چیف افتتاح شده :دی

نه باو، چی هست مگه که بخواد توی Halo اختراع شده باشه؟ به ذهن هر گیم سازی می رسه دیگه... :دی

من حداقل از سال 1999 یادمه که توی Quake III Arena و همچنین Unreal Tournament بود. حالا اگه قبل از اون تو بازی های دیگه نبوده باشه... :دی

----------------------------------------------------------
پ.ن: دوستان پیشنهاد من هنوز به قوت خودش باقیه ها:
اصلا حالا که این طور شد از این به بعد هر کی به گوردون رای بده یه لارا کرافت جایزه می گیره!
crazy-001.gif

خب مثلا اینکه دکی جون باخت.*mohamad*چقد پست میدی دستت ورم نکرد؟؟:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or