X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
موضوع بسيار مهم درباره ي ما كه عشاق چيف هستيم :
The very thing that made Halo magical, the very reason I invested so much time doing the kinds of things I described, in all the manners I which I described it in, was because of Bungie’s decision to keep the Chief’s character as empty as possible

حالا اين گُردُن هي بره دكترا بگيره ، عينك بزنه ، اسلحه ي گرانشي و اينا

---
چیف بزرگ بی سواد که هست، اصلاً میدونه ph.D رو با چه خ ای می‌نویسند؟
yahoo_4.gif
استراتژی؟ چیزی نگم بهتره.
yahoo_4.gif
دکتر ما شخصیت تخیلی نداره، بنده خدا زحمت کشیده به این مقام رسیده. قدرت بدنی؟ اگر چیف تونست اسلحه گرانشی رو، رو زمین هم بکشه هر چی خواستی به من بگو
yahoo_4.gif
ديگه از قدرت بدني اصلا سخن ننما ، چيف اگه نميدوني بدون كلا از نظر جنتيكي فرق فوكوله . اونم چي Spartan II بوده حالا اين جديد مديدا اسپارتان 3 ها هم گُردُن رو ميخورن اما چيف كه ديگه اصن يه وضعيتي

آخرین ویرایش:
چیف بزرگ بی سواد که هست، اصلاً میدونه ph.D رو با چه خ ای می‌نویسند؟:d استراتژی؟ چیزی نگم بهتره.:d دکتر ما شخصیت تخیلی نداره، بنده خدا زحمت کشیده به این مقام رسیده. قدرت بدنی؟ اگر چیف تونست اسلحه گرانشی رو، رو زمین هم بکشه هر چی خواستی به من بگو:d
بچه ها هم گفتن علی این چیف کلاً چیزی فرای آدم و این حرفاس :دی وقتی 4-5 متر در حالت عادی میپره :دی ایشون در کودکی می تونسته در کسری از ثانیه یه نظامی بالغ رو کله پا کنه بقیه ـش بماند :دی دیگه خودت تا تهش برو :دی از لحاظ هیکل و ابعاد و اینا رو 2.5 , 3 متر حساب کن :دی
بابا چیف رو تو رنگ درستش بذارید دیگه :دی
12216377316167132063.jpg

شرمنده چیف شدم ، دکتر جلب تره :دی عینکش هم تازگیا مد شده . آره قربونش :دی

لعنت به این زندگی .... خواستم به مستر چیف رای بدم ولی این دوستم که کنارم نشسته بود ، به عمدا کیلیک کرد روی این دکتر ریقوووووو :d مستر چیف بزرگ ببخشید :((

----------------------------------------------------------------------
دوستانی که به چهار تا استخوان و یک روکش رای دادن به این عکس توجه کنن :d

MCheifKiller.jpg

دوستت فهمید باید چکار کنه!!! دست تقدیره دیگه!!! ناخود اگاه به سمت همون روکش میره تا اون قوطی حلبی تو خالی که معلوم نیست صداش از کجا در میاد!!!

پ.ن:من یه بار از این طرفداری میکنم و لحظه ای بعد از اون یکی!!! ولی زهرمو اخر دفعه میریزم!!!>:)

فقط دکتر فریمن خودمون . بی سر زبون , با اراده , تازه دکتر هم هست .
اینم اخر عاقبت مستر چیف ( فقط برای خنده هست دوستان )
06401273995119721388.jpg

مرد عکس باز قرن!!!
بازم داداش سینا با عکسای استثناییش همه رو شگفت زده کرد!!!
نذارین داداش سینا بقیه عکساشو رو کنه!!!:d

دوستت فهمید باید چکار کنه!!! دست تقدیره دیگه!!! ناخود اگاه به سمت همون روکش میره تا اون قوطی حلبی تو خالی که معلوم نیست صداش از کجا در میاد!!!

پ.ن:من یه بار از این طرفداری میکنم و لحظه ای بعد از اون یکی!!! ولی زهرمو اخر دفعه میریزم!!!>:)

حزب باد :دی

به چيف رای دادم چون اصلا HL بازی نكردم.
بازی كرده بودمم باز به چيف رای می دادم چون از شخصيت راز آلود و قدرتش خوشم مياد.

سلام بچه ها...
آمممممممم ..... نمیدونم چه جوری بگم بچه ها...

من به خاطر یه مشکل خاصی، مجبورم تا از BC برم. البته مشکلم مربوط به اینجا نمیشه. ولی خُب مجبورم اینجا رو ترک کنم. امیدوارم روزی بتونم برگردم، راستش خیلی ناراحتم که توی همچین شرایطی دارم از پیشتون میرم. حالا که کلی منتظر Silent Hill، Resident Evil، Devil May Cry HD Collection و خیلی چیزای دیگه بودم تا در موردشون کلی اسپم پراکنی کنم و با هم راجع بهشون صحبت کنیم و بزنیم تو سر کله ی همدیگه، باید بذارم برم... تازشم، همین امشب نِتم درست میشدا... قرار بود دیگه کلاً پِلاس باشم تو BC... ولی خُب... چه میشه کرد؟ چاره ای نیست!!!

میخواستم تا حداقل از این فرصت استفاده کنم و... از همه ی کسانی که خواه ناخواه ناراحتشون کردم، عذر خواهی کنم. جداً و از صمیم قلب متاسفم. من هیچ وقت قصدم ناراحت کردن کسی نبوده و مطمئنم که ناخواسته این اتفاق افتاده... این مسئله واقعاً برای من مهمه که کسی از دستم ناراحت نباشه... واقعاً مهمه.

راستش من اصلاً این آدم بگو بخندی که اینجا وانمود می کردم نیستم. اما همین که به خاطر شماها اینطوری بودم برام خیلی ارزش داشت. همین که به خاطر شماها یه آدم دیگه بودم، برام زیبا بود...

دیگه هم فرصت نمیشه تا 4شنبه سوری و سال نو رو پیشتون باشم، پس همینجا سال نو رو بهتون تبریک میگم... 4شنبه سوری هم که قرارمون بام تهران...

یه چیزی رو فراموش نکنیم و اونم اینکه ما GAMER ها هر چقدر هم از هم دور باشیم و همدیگه رو نشناسیم، اما با بازی کردن، همیشه یه حس مشترک داریم و خواهیم داشت...
توی لحظه های خاصی همراه کاراکترمون می خندیم، شاد میشیم... همراهش گریه می کنیم و غصه می خوریم... مشکلاتش میشه دغدغه های ما و شادی هاش میشه خوشحالی ما...

به همین خاطر اگر هم دیگه اینجا نباشم، همیشه به فکرتون هستم. تو این 3- 4 ماهی که من عضو BC شدم، بهترین لحظاتم رو داشتم و به همین خاطر از همتون ممنونم...

Farewell BC, I’m coming my Fantasy… my own DreamWorld

سلام به همه
بلاخره برگشتم
میبینم که حسابی جای منو خالی کردینو اینقدر درگیر نظرسنجی هستین که منو به کل فراموش کردین 8-|
خب خب ببینیم چی داریم چی نداریم کلی ادم رای دادن کلی هم رای ندادن(خودمو میگم )
خیلی خیلی سخته که انتخاب کنم ولی چه کنیم که باید انتخاب کنیم بزودی رای میدم
ولی خودمونیم هیچکس یادی از من نکرد:((

سلام بچه ها...
آمممممممم ..... نمیدونم چه جوری بگم بچه ها...

من به خاطر یه مشکل خاصی، مجبورم تا از BC برم. البته مشکلم مربوط به اینجا نمیشه. ولی خُب مجبورم اینجا رو ترک کنم. امیدوارم روزی بتونم برگردم، راستش خیلی ناراحتم که توی همچین شرایطی دارم از پیشتون میرم. حالا که کلی منتظر Silent Hill، Resident Evil، Devil May Cry HD Collection و خیلی چیزای دیگه بودم تا در موردشون کلی اسپم پراکنی کنم و با هم راجع بهشون صحبت کنیم و بزنیم تو سر کله ی همدیگه، باید بذارم برم... تازشم، همین امشب نِتم درست میشدا... قرار بود دیگه کلاً پِلاس باشم تو BC... ولی خُب... چه میشه کرد؟ چاره ای نیست!!!

میخواستم تا حداقل از این فرصت استفاده کنم و... از همه ی کسانی که خواه ناخواه ناراحتشون کردم، عذر خواهی کنم. جداً و از صمیم قلب متاسفم. من هیچ وقت قصدم ناراحت کردن کسی نبوده و مطمئنم که ناخواسته این اتفاق افتاده... این مسئله واقعاً برای من مهمه که کسی از دستم ناراحت نباشه... واقعاً مهمه.

راستش من اصلاً این آدم بگو بخندی که اینجا وانمود می کردم نیستم. اما همین که به خاطر شماها اینطوری بودم برام خیلی ارزش داشت. همین که به خاطر شماها یه آدم دیگه بودم، برام زیبا بود...

دیگه هم فرصت نمیشه تا 4شنبه سوری و سال نو رو پیشتون باشم، پس همینجا سال نو رو بهتون تبریک میگم... 4شنبه سوری هم که قرارمون بام تهران...

یه چیزی رو فراموش نکنیم و اونم اینکه ما GAMER ها هر چقدر هم از هم دور باشیم و همدیگه رو نشناسیم، اما با بازی کردن، همیشه یه حس مشترک داریم و خواهیم داشت...
توی لحظه های خاصی همراه کاراکترمون می خندیم، شاد میشیم... همراهش گریه می کنیم و غصه می خوریم... مشکلاتش میشه دغدغه های ما و شادی هاش میشه خوشحالی ما...

به همین خاطر اگر هم دیگه اینجا نباشم، همیشه به فکرتون هستم. تو این 3- 4 ماهی که من عضو BC شدم، بهترین لحظاتم رو داشتم و به همین خاطر از همتون ممنونم...

Farewell BC, I’m coming my Fantasy… my own DreamWorld
لیان جا کجا با این عجله من یه هفته ای سرم شلوغ بود رفتم تو چرا
چرا دیگه نمی تونی بیای
بدون تو چه کنیم :-o:((

He has a Ph.D. in physics from the Massachusetts Institute of Technology

گوردون فریمن دکترا داره از MIT:-o این مستر چیف بجز کشیدن ماشه چه چیز دیگه ای داره؟؟؟(خدایی دیپلم ردی هم نیست=))=)):)))b-)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or