X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب آقا میخواین جذاب باشه همون کریتوس VS مستر چیپ رو بزارین دیگه . یک سری هم حساب کار دستشون بیاد :دی
خدا وکیلی همین رو بزارین . خیلی هم جذابه هر چند نتیجش معلومه :دی
Spartan Vs Spartan
البته اسم اسپارتان که بقل اسم بعضی ها میاد آدم استفراغش میگیره ولی NP :دی

آخرین ویرایش:
من هم با نظر بهنام و محمد موافقم... میگم ایندفعه سنت شکنی کنیم و دو کارکتر از دو دنیای مختلف ، دو شخصیت انحصاری از دو کنسول بزاریم، نظرسنجی هیجان انگیزی میشه برای عید نوروزی:d ، حتما که لازم نیست همیشه سرگذشت و داستان شخصیتا مثل هم باشه که .... همونطوری که قبلا هم نظرسنجی Nathan Drake Vs. Marcus Fenix رو گذاشته بودین ، دو شخصیت انحصاری بدون هیچ تشابهی!:d
کریتوس و مستر چیف رو بزارید تاپیک خون و خونریزی راه بیوفته:d

master.chief.vs.kratos.jpg

این دور دیگه نوبت female هاس...
من با مستر چیف vs کریتوس و اسکورپیون vs ساب زیرو(نبود؟تموم شد؟) موافق نیستم....:d
ولی Cortana VS Kitana لایک میشه:d

ساب زیرو واسکورپیون[9999]
دیدین نظر سنجی هارو خود مدیران فروم انتخاب میکنند همه میگن ساب زیرو و اسکورپیون باز اوا میگن که نه داستان ندارن کی گفته داستان ندارند هرکدومشون حد اقل 99 تا صفحه اچار داستان زندگی دارند.

دوستان دوستان یه نگاه به داستان بازی و گیم پلی خدای جنگ بندازین اینا کدومشون با خدای جنگ قابل مقایسس
داستاناشون با هم سنخیت نداره
به نظر من تنها کسی که میتونه از همه لحاظ جلوی کریتوس مقاومت کنه فقط جنگ از بازی darksider
ریو هایابوسا ـه رو میشه گذاشت دانته ولی دانته و کریتوس ، ریو هایابوسا ـه و کریتوس کمی تناقض داره
من خودم الان دارم خدای جنگ 2 رو بازی می کنم شماره 1 رو هم تموم کردم
می دونم که فقط جنگ میتونه جلوی کریتوس مقاومت کنه
یک دلیل عمده برای رای به کریتوس شمشیرشه
حالا نگی نگفتی
حالا نظرتون درره ایزک و شپرد چیه
طرفدارای فایتینگ اگه رو انتخابشون مسررن بگن تا از فایتینگ انتخاب کنیم

جنگ هم چون بازیش یه جورایی مخلوطی از بقیه ـس طرفدارهاش نصفه و نیمه هستن و فکر نمی کنم زیاد فن داشته باشه تازه الان مرگ به خاطر قیافش تونسته مخاطب بیشتری رو جذب کنه :دی ریو هم درسته شماره ی 2 تنها چیزی که نداشت داستان بود ولی شماره ی 1 انصافاً پرداختش خیلی بهتر بود ! در ضمن ریو فقط مال این نسل نیست و یه سه گانه هم روی میکرو داشته :دی پس از لحاظ قدمت و داستان خیلی از کریتوس جلو تره :دی
اینم یه ایده ی دیگه ولی نسل قبلی ـه :دی
Jack Vs. Ratchet :دی
چیز متفاوتی هم هست :دی خواستیم کراش رو بذاریم گفتیم با هر کسی بذاریم کراش پودر میکنه :دی

خیلی وقت پیش :dDEVIL گفت من نمی رسم و نمی تونم تاپیک رو مدیریت کنم به همین خاطر من گفتم انتخاب کرکترها رو به من واگذار کنه تا تاپیک بسته نشه از اون به بعد من کاراکترها رو انتخاب میکنم ا
DEVIL هم جمع بندی میکنه و به مدیرا میگه تا نظرسنجی رو عوض کنن.
اون روز نمی رسیدم :d
یعنی به همین زودی خودمو بیرون کردین :d

شوخی می کنم دوستان ، هر جور که خودتون می دونید تاپیک مدیر خاصی نداره هر چی که بچه ها بگن همونه

خوب دوستان بر اساس در خواست یکی از دوستانم تصمیم به نوشتن یک جمع بندی از دلایل انتخاب کارکتر در نظر سنجی های قبل پرداختم.

خاطره انگیز بودن بازی
در نظر سنجی های قبل با توجه به افرادی که به عنوان نقطه ی متقابل هم انتخاب شده اند و کسانی که برنده شده اند فهمیدم برندگانی که رای بیشتری آورده اند اکثرا مربوط به سال های قبل یا به اصطلاح نسل قبل هستند بازی هایی مثل Sonic و Mario اکثر گیمر های امروزی با آن خاطره دارند و مطمئنا کسانی که سنشان به اوایل ظهور این بازی میرسد آن را روی کنسول های مطرح آن دوران بازی کرده اند. در این جا نتیجه میگیرم که اگر افراد از بازی های قدیمی و معتبر باشند بیشتر مورد استقبال قرار میگیرند و رای بیشتری می آورند.

پی سی یا کنسول؟؟؟مسئله این است
نکته ی دوم بازیی هست که در آن حضور دارند اگر بازی انحصاری باشد به دلیل قیمت بالا و سرسام آور کنسول ها در ایران کمتر کسی پیدا میشود که این بازی ها را انجام داده باشد این موضوع روی کنسول PS3 بیشتر صدق میکند زیرا در صورت کپی خور کردن دیگر توانایی اجرای بازی های جدید را نخواهید داشت و کمتر کسی حاضر است مبلغ زیادی را برای یک بازی اریجینال بپردازد.
مانند نظر سنجی بین Nathan Drake و Marcus Fenix که هر دو به دنیای انحصاری ها تعلق دارند با توجه به آرای ثبت شده می توان فهمید که تعداد خیلی کمی از افرادی که شرکت کرده اند صاحب کنسول هستند پس اگر کاراکتری که به دنیای مولتی پلتفرم تعلق داشته باشد برگزیده شود بهتر است.
(در این حالت استثنا هم وجود دارد برای مثال جان مارستون مولتی پلتفرم است اما چون به پی سی تعلق ندارد 29 رای آورده است).

چهره پردازی
عامل دیگری که در انتخاب کاراکتر مورد علاقه تاثیر دارد ظاهر فرد است ظاهر هر فرد هر چه قدر دل چسب و دل نشین تر باشد احتمال برنده شدنش بیشتر است مانند دانته و کلود که همان طور که میبینید آرای بسیاری آورده اند.

قدرت و توانایی
توانایی های یک فرد هم مهم هست کاراکتر نباید به چند عمل ساده محدود باشد(مانند بازی های دهه ی 80)امروزه شاهد آن هستیم که همه ی کاراکتر ها حداقل از 80 نوع حرکت را برخوردارند پس گیمر ها کسی را انتخاب میکنند که حرکات بیشتری نسبت به بقیه داشته باشد مکس پین از نمونه های بارز مصداق این حرف است مکس پین یک در دورانی که بیشترین حرکت ها 30 الی 40 بود وارد بازار شد و یکی از عوامل موفقیتش حرکات اضافه اش بود مانند پریدن و شلیک کردن در هوا همچنین میتوان به اسنیک نیز اشاره کرد که علاوه بر همان حرکات اصلی حرکات خارق العاده ی بیشتری نیز داشت.
خوب یا بد
خوب یا بد بودن کاراکتر یا به اصطلاح منفی یا مثبت بودن اراکتر نیز یکی از راه های انتخاب است که معمولا خوب برگزیده می شود.
جالب است که بدانید در نظر سنجی های قبلی گیمر ها از بین بد و بدتر بد را انتخاب کرده اند برای مثال از بین جوکر و آلبرت وسکر جوکر را انتخاب کرده اند زیرا هم شخصیتی شوخ دارد هم خشن است.
پرستیژ
شخصیت کاراکتر نیز موثر است برای مثال کاراکتری مثل اتزیو که شخصیتی جلف و...(از بیان دیگر خصوصیاتش معذورم) دارد از الطیر که شخصیتی جدی خشن و بی رحم است شکست میخورد زیرا الطیر بسیار با شخصیت تر از اتزیو است و کارهایی که باعث زده شدن گیمر از او شود انجام نمیدهد.

شخصیت پردازی
آخرین غربال برای انتخاب کاراکتر شخصیت پردازی آن است که طبق معمول هرچه بهتر باشد دل نشین تر است شخصیتی مانند مکس پین که دارای شخصیت پردازی قویی است به سرعت در دل گیمر جا باز میکند و با او رابطه برقرار میکند گیمر خود را به جای او قرار میدهد و از اینکه خانواده اش کشته شده با او هم دردی میکند اما کاراکتری مثل مامور 47 که یک کلن است و هیچ شخصیت پردازی ندارد مطمئنا نمی تواند در دل کسی جایی داشته باشد

آخرین ویرایش:
چهره پردازی
عامل دیگری که در انتخاب کاراکتر مورد علاقه تاثیر دارد ظاهر فرد است ظاهر هر فرد هر چه قدر دل چسب و دل نشین تر باشد احتمال برنده شدنش بیشتر است مانند دانته و کلود که همان طور که میبینید آرای بسیاری آورده اند.
not exactly :دی
پدرمون در اومد تا کلود فن ها رو اینجا جمع کردیم :دی سفیروث جلو بود فجیع فقط و فقط به خاطر ابهت بی نظیرش :دی کلود رو هم فن هاش بیشتر به خاطر تلاش و زندگی سخت ـش دوست دارن معمولاً کسانی که موفق به انجام بازی نشدن و می خوان سطحی رای بدن کلود رو بر حسب چهره ـش انتخاب میکنن :دی
Don't lose your Dream !
------------
نه اصلا موافق نیستم. من هیچکدوم رو نمیشناختم ولی چون قیافه ی سفیروث بهتر بودد به اون رای دادم اصلا ابهت از قیافش میریخت نه مثل کلود که همه با دیدنش فکر میکردن بچه سوسوله.
بی خیال بحث های قدیمی :دی سرور و سالار کلود بُرد و تموم شد :دی

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or