X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
not exactly :دی
پدرمون در اومد تا کلود فن ها رو اینجا جمع کردیم :دی سفیروث جلو بود فجیع فقط و فقط به خاطر ابهت بی نظیرش :دی کلود رو هم فن هاش بیشتر به خاطر تلاش و زندگی سخت ـش دوست دارن معمولاً کسانی که موفق به انجام بازی نشدن و می خوان سطحی رای بدن کلود رو بر حسب چهره ـش انتخاب میکنن :دی
Don't lose your Dream !
نه اصلا موافق نیستم. من هیچکدوم رو نمیشناختم ولی چون قیافه ی سفیروث بهتر بودد به اون رای دادم اصلا ابهت از قیافش میریخت نه مثل کلود که همه با دیدنش فکر میکردن بچه سوسوله.

---------- نوشته در 10:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 PM ارسال شده بود ----------

شما 10 خط از اون 99 صفحه رو بگو من قبول میکنم
مگه اون دفعه بهت ادرس سایت دادم نرفتی بیا دوباره میدم.فقط یادت باشه که اون 99 صفحه شوخی بود ولی خوب داستان زندگیش زیاده.
بعدشم مگه تو بخاطر اینکه یکی دوست داشته باشی حتمی باید زندگیشو بدونی ؟تو اون چند سال اولی که بدنیا اومده بودی کلی پدرو مادرتو دوست داشتی اما ایا زندگیشونو میدونستی که چجوری بود؟ ها؟

نه اصلا موافق نیستم. من هیچکدوم رو نمیشناختم ولی چون قیافه ی سفیروث بهتر بودد به اون رای دادم اصلا ابهت از قیافش میریخت نه مثل کلود که همه با دیدنش فکر میکردن بچه سوسوله.

---------- نوشته در 10:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 PM ارسال شده بود ----------

مگه اون دفعه بهت ادرس سایت دادم نرفتی بیا دوباره میدم.فقط یادت باشه که اون 99 صفحه شوخی بود ولی خوب داستان زندگیش زیاده.
بعدشم مگه تو بخاطر اینکه یکی دوست داشته باشی حتمی باید زندگیشو بدونی ؟تو اون چند سال اولی که بدنیا اومده بودی کلی پدرو مادرتو دوست داشتی اما ایا زندگیشونو میدونستی که چجوری بود؟ ها؟
خوب این زندگی ساب زیرو
اسکورپیون زندگی نامه نداره؟؟؟نمیشه اون شخصیتی که شما بهش علاقه داری زندگی نامه داشته باشه اما اون یکی نداشته باشه(نامردیه)

خوب این زندگی ساب زیرو
اسکورپیون زندگی نامه نداره؟؟؟نمیشه اون شخصیتی که شما بهش علاقه داری زندگی نامه داشته باشه اما اون یکی نداشته باشه(نامردیه)
تو همون سایتی که بهت ادرس دادم پایین ترش سمت چپ زندگی نامه ی همه ی کرکتر های مورتال کومبت رو داره. زندگی اسکور پیونم میتونی از اونجا پیدا کنی بعدشم کی گفته که من فقط سابزیرورو دوست دارم من ههردوشونو دوست دارم .هردوروهم به یک اندازه دوست دارم منتها سابزیرو رو یه نمه بیشتر:d

تو همون سایتی که بهت ادرس دادم پایین ترش سمت چپ زندگی نامه ی همه ی کرکتر های مورتال کومبت رو داره. زندگی اسکور پیونم میتونی از اونجا پیدا کنی بعدشم کی گفته که من فقط سابزیرورو دوست دارم من ههردوشونو دوست دارم .هردوروهم به یک اندازه دوست دارم منتها سابزیرو رو یه نمه بیشتر:d
آقا من دیگه کم آوردم همین ساب زیرو و اسکورپیون خوبه#:-s

اینجا برهان عزیز قبل از اومدن بازی ترکوند و اطلاعات خفنی از کاراکترهای MK به صورت حلاصه گزاشت! :d طولانی ترش رو هم میخواید برید Mortalkombat.wikia.com
بازی‌سنتر | مقالات | PS3 | Fighting | Mortal Kombat | هفتاد قهرمان ، شش میدان نبرد ، بی شمار مبارزه

و البته نظرسنجی ساب زیرو vs اسکورپیون هم قبل از اومدن بازی توی همون تاپیک برگزار شد! و ساب زیرو به پیروزی رسید! :d (عشق است ساب زیرو :d )

نظرسنجی که قبلا برگزار شده دیگه برگزار نمیشه
ساب زیرو و اسکورپیون در نمی زارم
من خودم با Nathan و Lara موافقم اما حدس می زنم این نظرسنجی هم با پیروزی Lara تموم شه
پس آیا دوست ندارین بریم سراغ سری Warcraft ؟

خب بچه ها با اجازه صاحب تاپیک جمع بندی نظرسنجی رو می زارم
کلا 181 نفر در نظر سنجی شرکت کردن که
84 نفر به گوردون فریمن
و 97 نفر به مستر چیف رای دادن
پیروز نظرسنجی اقای مستر چیف
دلایل برتری
یک فرمانده باهوش و استراتژیک بود
تمام هدفش نجات مردم
تابه حال کسی چهرشو ندیده و شخصیت رازالودی داره
جز شخصیت های ماندگار دنیای گیم
کسی که دنیای بازی رو متحول کرد

---------- نوشته در 10:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:47 AM ارسال شده بود ----------

دوستان نظرتون چیه که برای نظرسنجی های بعدی هم نظرسنجی راه بندازیم
یعنی گزینه ها رو بزاریم بچه ها بیان رای بدن

آخرین ویرایش:
من یه پیشنهاد دیگه هم دارم!!
از سری وارکرفت
آرتاس و ایلیدان
سیلوانس و تیراندا
این دو تا هم عالین!!

ساب زیرو و اسکورپیون:d
و البته نظرسنجی ساب زیرو vs اسکورپیون هم قبل از اومدن بازی توی همون تاپیک برگزار شد! و ساب زیرو به پیروزی رسید! :d(عشق است ساب زیرو :d )
عالیه که ساب زیرو برد

این دیگه جر استدلال های ........بود بعنی چی این حرفی که شما میگی مگه ما میخوایم مامان بابا برای خودمون انتخاب کنیم؟؟؟داریم کاراکتر انتخاب میکنیم شانسی که نمیشه رای داد باید بفهمیم طرف کیه؟؟؟چی کارست؟؟؟؟پدر و مادر دست خود آدم نیست انتخابشون ولی اینا هست
من هم با لارا و نیتن موافقم(من به نیتن رای میدم)با پرنس و کریتوس هم موافقم با ریو و کریتوس هم موفقم با کاپیتان پرایس و مک تاویش هم موفقم

من خودم با Nathan و Lara موافقم اما حدس می زنم این نظرسنجی هم با پیروزی Lara تموم شه
این عالیه،همینو بزارید! ، فکر نکنم لارا ببره :d

nathan-drake-vs-lara-croft_590x395.jpg

دوستان نظرتون چیه که برای نظرسنجی های بعدی هم نظرسنجی راه بندازیم
یعنی گزینه ها رو بزاریم بچه ها بیان رای بدن
ایده خوبیه ، اما به نظرم لازم نیست حتما مثل نظرسنجی باشه... میشه 5-4تا گزینه های مد نظرمون رو تو 5-4 پست متفاوت پشت سر هم بزاریم،همراه با عکس Vs اون دو کاراکتر(مثل همین بالایی:d) . بچه ها بیان به گزینه مورد نظرشون لایک بدن. در نهایت تعداد لایک هر کدوم که بیشتر بود همونو انتخاب کنیم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or