X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
هیچ وقت حقیقت پشت این همه عشق و علاقه به یوشیمیتسو رو نفهمیدم:d به جرات میتونم بگم حتی بیشتر از جین و کازویا طرفدار داره:d توی تاپیکش همه بهش رای داده بودن/:)
به نظرم به خاطر Tricky بودنشه که طرفداراش زیادن اگه نه از نظر طراحی توو باقالیاس :d

[MENTION=31999]Akiba[/MENTION] بیا بغل خودم :bighug: :دی

- - -ویرایش - - -

وحید @Red Ѵ از فیروز خجالت بکش :biggrin1: تکن فن به این عظمت دعوت منو لبیک گفت و تو نگفتی :biggrin1:

تکن فن واقعی هیچوقت همچین کاری نمیکنه :دی بره به دوتا پا کت و کلفت رای بده :دی پا که نیستن :دی مفتول 25 هستند :دی

@Akiba بیا بغل خودم :bighug: :دی

- - -ویرایش - - -

تکن فن واقعی هیچوقت همچین کاری نمیکنه :دی بره به دوتا پا کت و کلفت رای بده :دی پا که نیستن :دی مفتول 25 هستند :دی

توهین موهین به کرکتر و تخریب نداریما ! کاری نکن همین چند تا رای رو هم مردود کنیم بره :دی تعصب رو جایگزین علاقه نکن پسرم :دی

وحید اگه قرار به تخریب حریف باشه که یوشیمیتسو ذات خنده-س:d به صورت طبیعی تروله، دیگه وای به حال اینکه بخواییم ترولش کنیم:d

وحید اگه قرار به تخریب حریف باشه که یوشیمیتسو ذات خنده-س:d به صورت طبیعی تروله، دیگه وای به حال اینکه بخواییم ترولش کنیم:d
یوشیمیتسو یکی از یونیک ترین و باحال ترین و از نظر فن ها و کمبو ها و استایل یکی از حذاب ترین کاراکتر سری تکن و شاید بازی های فایتینگ هست :دی یه ملتی برای فن هلیکوپتریش پای PS1 ساعت ها چشم و وقت گذاشتن :دی اون موقع اینترنت هم که نبود :دی
خود آدم باید مرد و مردونه فن ها و کمبو ها رو کشف میکرد :دی بازی هم منو ژاپنی بود که دیگه هی وای من :دی

یوشیمیتسو عالیه ولی خب متاسفانه دوتا پای تپل و هیکل Se*y نداره :دی چون-لی بیشتر دارای قدمت و آیکونیک هست وگرنه از نظر استایل و با حال بودن بسنحیم یوشیمیتسو تو یه سطح دیگست :دی

یوشیمیتسو یکی از یونیک ترین و باحال ترین و از نظر فن ها و کمبو ها و استایل یکی از حذاب ترین کاراکتر سری تکن و شاید بازی های فایتینگ هست :دی یه ملتی برای فن هلیکوپتریش پای PS1 ساعت ها چشم و وقت گذاشتن :دی اون موقع اینترنت هم که نبود :دی
خود آدم باید مرد و مردونه فن ها و کمبو ها رو کشف میکرد :دی بازی هم منو ژاپنی بود که دیگه هی وای من :دی

یوشیمیتسو عالیه ولی خب متاسفانه دوتا پای تپل و هیکل Se*y نداره :دی چون-لی بیشتر دارای قدمت و آیکونیک هست وگرنه از نظر استایل و با حال بودن بسنحیم یوشیمیتسو تو یه سطح دیگست :دی
بیخیال، تو به اینا میگی باحال و استایل قشنگ؟:biggrin1:

باحال و خنده دار شاید باشن، اما قشنگ؟
biggrin1.gif
هشت پا و ملخ؟
biggrin1.gif

بیخیال، تو به اینا میگی باحال و استایل قشنگ؟:biggrin1:

باحال و خنده دار شاید باشن، اما قشنگ؟:biggrin1: هشت پا و ملخ؟:biggrin1:

قرار نشد حرف تو دهنم بزاری :دی اصلا از لفظ «قشنگ» استفاده نکردم :دی گفتم باحال که همون خنده دار و حذاب همراه میشه :دی

تکن هم بر خلاف SF کلا سر هر بازی بعضی از کاراکتر های مشخصش رو هی شخمی عوض میکنه ظاهرشون :دی یوشیمیتسو تکن 5 یا حتی 6 بنظرم از نظر طراحی خیلی خوب بودن و باید نگه اشون میداشتن :دی

قرار نشد حرف تو دهنم بزاری :دی اصلا از لفظ «قشنگ» استفاده نکردم :دی گفتم باحال که همون خنده دار و حذاب همراه میشه :دی

تکن هم بر خلاف SF کلا سر هر بازی بعضی از کاراکتر های مشخصش رو هی شخمی عوض میکنه ظاهرشون :دی یوشیمیتسو تکن 5 یا حتی 6 بنظرم از نظر طراحی خیلی خوب بودن و باید نگه اشون میداشتن :دی
البته آره. قشنگ رو نگفتی. من پوزش میطلبم:biggrin1:

ولی تیکه دم حرفت رو اصلا نیستم:biggrin1: تکن سر یوشیمیتسو و تا حدودی جین، تغییرات میده. تکن همیشه از یه نمونه مدل برای شخصیت ها استفاده میکنه و آثارش رو میتونی از T5 به بعد ببینی:biggrin1: T6, TTT2 و T7 دقیقا مدلینگ شخصیت ها یکی هستن و یکی از ایراد هایی که بهش میگیرن همینه. خیلیا که میگن تکن تغییرات کمی توی هر شماره داره منظورشون مدلینگ و تا حدودی حرکات هست. البته من خودم به شخصه با این موضوع مشکل ندارم:biggrin1:

ولی مثلا توی SF مدل چون لی یا ریو یا ... چه توی اسپریت ها و چه توی مدل های 3D هر دفعه فرق کرده. شخصیت ها بزرگتر شدن، چین و چروک بیشتری روی قیافه-شون اومده و پیرتر شدن. لباس ها در عین نگه داری هسته اصلی، تغییر کرده به طوری که هم برای مخاطب جدید خوب باشه و هم طرفدارای قدیم راضی باشن:biggrin1:

یوشیمیتسو بهترین طراحیش مال شماره 3 بود:p

Really ؟ :دی اگه چونلی همینجوری فقط بدن داره بعد یکی از پایه ثابت های فلسفه ی کرکترهای شارژی کجا بوده ؟ :دی بعد تو دقیقاً باحال بودن رو با چی میسنجی ؟ کمبو ؟ اینجوری باشه که چونلی عموماً یکی از کمبو محورترین (به خصوص حرکات یونیک) کرکترهای SF ـه به خصوص الان توی V :دی یه کرکتر چقدر باید بزرگ باشه که وقتی معرفی میشه بیان همچین چیزی در موردش بنویسن :

2468kkrojeh95tom0cix.jpg

(مال عهد عتیقه واسه همین انقد داغونه)
Queen of the Game Girls اونم اون زمان در حضور لارا کرافت !
خیلی قبل تر از اینکه شما به هلیکوپتری رفتن با یوشیمیتسو افتخار کنی ، چونلی Spinning Bird Kick میزد. نصف کرکترهای چینی بازیهای فایتینگ کاملاً تحت تاثیر چونلی خلق شدن ! لین ژیائیو ، جم کوراددوبری ، جون لین و ...

به تکن و یوشیمیتسو علاقه داری درست ولی چونلی هم دو تا بـوب و پا ساخت پشمک سازی شنگول آباد نیست که تا این حد داری پایین میاریش ! چونلی یکی از بزرگترین و تاثیر گذارترین کرکترهای مونث دنیای گیم بویژه فایتینگه ، چه از نظر طراحی ، چه شخصیتی ، چه Move ها و ...

پ.ن : Ki آدمو فعال می کنید :| :دی

[MENTION=67643]Safety & Peace[/MENTION]

علی بیا کمک ! :-s احسان الان هادوکن میزنه بهم :دی

@Safety & Peace

این گیفم ببین :دی

Simple File Sharing and Storage.

بقیه هم ببینن حال کنن :دی

پ.ن : نگران نباش سرعت کول داون ـم بالاس :دی

===

Parry کن خو! Parry برای چی گذاشتن؟
yahoo_23.gif
biggrin1.gif

آخه میدونی وحید، از همون اوایل تاپیک بود که دعوا و تیکه پروندن و تخریب حریف بالا گرفت و در نتیجه قانون شد که دیگه این کار ادامه پیدا نکنه
biggrin1.gif
البته من دلم برای اون روز ها تنگ شده (
yahoo_65.gif
) ولی وقتی بالا میگرفت، تلفات میدادیم
biggrin1.gif

یادت رفته وحید تکن فنه :دی Parry نداره که ، باید ساید استپ بده :دی

آخرین ویرایش:
@Safety & Peace

Parry کن خو! Parry برای چی گذاشتن؟/:):biggrin1:

آخه میدونی وحید، از همون اوایل تاپیک بود که دعوا و تیکه پروندن و تخریب حریف بالا گرفت و در نتیجه قانون شد که دیگه این کار ادامه پیدا نکنه:biggrin1: البته من دلم برای اون روز ها تنگ شده (:-") ولی وقتی بالا میگرفت، تلفات میدادیم:biggrin1:

ولی وقتی بالا میگرفت، تلفات میدادیم:biggrin1:

من و احسان گوشت همدیگه رو هم بخوریم استخون های طرفمون رو نمیندازیم دور :دی از اون لحاظ مشکلی نیست :دی
[MENTION=35273]Kaine[/MENTION] ولی انصافا قبول کن چون لی نصفش فقط جذابیت جنسی هست!:hide:

پناه بگیرید :دی

من رو چیکار دارید این وسط :-"
ولی در کل یوشیمیتسو خیلی هم بچه باحالیه! :x تازه اگر یوشیمیتسو هم نبود اینجا،احتمال اینکه به اون 2تای دیگه رای بدم بیشتر از گزینه ی مورد نظر احسان و رفقا بود:-" اون 2تا بس خفن تر میزنند >:) :-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or