من رو چیکار دارید این وسط
ولی در کل یوشیمیتسو خیلی هم بچه باحالیه! تازه اگر یوشیمیتسو هم نبود اینجا،احتمال اینکه به اون 2تای دیگه رای بدم بیشتر از گزینه ی مورد نظر احسان و رفقا بود اون 2تا بس خفن تر میزنند
ولی در کل یوشیمیتسو خیلی هم بچه باحالیه! تازه اگر یوشیمیتسو هم نبود اینجا،احتمال اینکه به اون 2تای دیگه رای بدم بیشتر از گزینه ی مورد نظر احسان و رفقا بود اون 2تا بس خفن تر میزنند
یوشی رو خراب کردن هر شماره هم که اومد هی خرابتر شد:d اون کسی که این بلا رو سرش اورد و باید بگیری همین بلا رو سر خودش بیاری بگی اخه مرتیکه این چه طراحیه که کردی:d . طراحی یک شخصیت تاثیر خیلی زیاد داره تو محبوب شدن . مثلا الان جین یکی از محبوبترین شخصیتهای مرد تو تکنه اگه بد طراحیش میکردن اینقدر محبوب نمیشد:d درسته یوشی تغییرات زیادی درش ایجاد شد ولی این تغییرات که بهش دادن کلا ایراده و خراب کردن این شخصیتو . مثلا اگه یادتون باشه جین هم از تو تکن 5 کلا عوض شد استایلش کامند لیستش کلا همه چیش عوض شد یعنی وقتی میدیدیش میگفتی این جین نیست یه شخصیت دیگه ست ولی به درستی تغییرش دادن و کار کاملا بجایی هم بود:d دویل جین رو از جین کاملا جدا کردن الان هر کدوم کامند لیست های مربوط به خودشونو دارن
اینا اصلا قیافشون به این چیزا نمیخوره که Yaoi باشیم یکی از یکی غول تشن ترنتیجه ای نمی تونم بگیرم جز اینکه تو و وحید جفتتون یائویی تشریف دارید
نتیجه ای نمی تونم بگیرم جز اینکه تو و وحید جفتتون یائویی تشریف دارید
مرد حسابی من تازه الان معنی کلمه Yaoi رو سرچ کردم خیلی بی تلبیتی
احسان چه جالب پس TTT2 این Ki رو از SF الهام گرفته:d تو تکنم میتونی واسه شخصیت ها Ki بذاری:dخب وقتی از چونلی که یکی از پوشیده ترین بانوهای صنعت گیمه (کاستوم اصلیشو میگم ، باقی دم و تشکیلات که فن سرویسه) خوشت نمیاد و میگی مورد داره و از اون ور امیر آب دهنش برای چند مرد زمخت و داغون میره چی می تونم بگم یائویی ـین دیگه
===
تازه Ki چونلی هم آبه به نکته ی ظریفش دقت کردید ؟ چونلی ، سبک کنگفوی چنی ، Ki ـی آب و این جمله ی معروف از بروس لی :
Be Water , My Friend
چونلی دیگه هرچی باشه(که هیچیشم نیست خیلی هم عالی ) دیگه ایکبیری نیست.واقعا روز سیاهی که این دختره ایکبیری از Yoshimitsu sensei ببره باید امروز رو عزای عمومی اعلام کنن.
واقعا روز سیاهی که این دختره ایکبیری از Yoshimitsu sensei ببره باید امروز رو عزای عمومی اعلام کنن.
چونلی دیگه هرچی باشه(که هیچیشم نیست خیلی هم عالی ) دیگه ایکبیری نیست.