شما به بزرگی خودتون ببخشید:d جوونیم دیگه اشتباه میکنیم. یه ضرب المثل ترکمنی هست که میگه "آتش بدون دود نمیشه و جوون بدون گناه"واقعا روز سیاهی که این دختره ایکبیری از Yoshimitsu sensei ببره باید امروز رو عزای عمومی اعلام کنن.
شما به بزرگی خودتون ببخشید:d جوونیم دیگه اشتباه میکنیم. یه ضرب المثل ترکمنی هست که میگه "آتش بدون دود نمیشه و جوون بدون گناه"واقعا روز سیاهی که این دختره ایکبیری از Yoshimitsu sensei ببره باید امروز رو عزای عمومی اعلام کنن.
شما به بزرگی خودتون ببخشید:d جوونیم دیگه اشتباه میکنیم. یه ضرب المثل ترکمنی هست که میگه "آتش بدون دود نمیشه و جوون بدون گناه"
نه فقط تو اینجا بلکه تو هر جای دیگه ای هم میبود چونلی در مقابل یوشی برنده میشد. یکم با دقت به یوشیمیتسو نگاه کن بعد قضاوت کن :d میگم نکنه هنوز داری تکن 3 بازی میکنی و از طراحی های جدیدش خبر نداری ؟؟!!ما که کاره ای نیستیم ببخشیم یوشیمیتسو باید ببخشه که اونم اینقدر قلب بزرگی داره این چیزا ازرش نمیده:d و زود میبخشه.
ولی لطفا دفعه بعد اگر میخواید یه کارکتر خفن رو به یه دختر بفروشید لطفا حداقل یکیو انتخاب کنید از لحاظ بصری بهتر باشه
نه فقط تو اینجا بلکه تو هر جای دیگه ای هم میبود چونلی در مقابل یوشی برنده میشد. یکم با دقت به یوشیمیتسو نگاه کن بعد قضاوت کن :d میگم نکنه هنوز داری تکن 3 بازی میکنی و از طراحی های جدیدش خبر نداری ؟؟!!
برای درک بهتر:dچه ربطی به طراحی داره کلا یوشی شاخه هرجا که باشه ولی قضیه یوشی نیست
قضیه اینه که چونلی خیلی ضایع هست.
حتی اگه جای یوشی Asuka هم بود من بازم اسوکا رو انتخاب می کردم.
چه ربطی به طراحی داره کلا یوشی شاخه هرجا که باشه ولی قضیه یوشی نیست
قضیه اینه که چونلی خیلی ضایع هست.
حتی اگه جای یوشی Asuka هم بود من بازم اسوکا رو انتخاب می کردم.
کلا یوشی شاخه چه سیغه ایه دیگه؟ :d طراحی یه کرکتر + شخصیتش مهمترین عوامل برای شاخ شدن کرکتره، که یوشی هیچکدومو نداره :d تنها چیزی که داره(داشت) بچه که بودیم وقتی تکن ۳ بازی میکردیم میگفتیم "چه باحاله جنگیدنش" در حالی که الان از نظر من سبک جنگیدن یوشی شبیه یه جوک بیمزه میمونه.
اگه دلیلت واسه "ضایع بودن" چونلی پاهاشه، پس یوشی کلا سرتاپا ...
تعریف بعضیا از طراحی شاخ :
به عنوان کسی که بیست و چند سال از عمرم توی طراحی گذشته میرم یه تابوت سفارش بدم
چی الکی معیار میذاری برا خودت معیار شاخ بودن کرکتر بازی فایتر شخصیتشه؟
مگه بازی rpg یا visual novel با یه داستان عمیقه که به شخصیتش توجه کنیم
معیار شاخی نحوه مبارزه است که تا تیکن ه بازی کردم بنده خدا خوب بود.
درباره طراحی چان لی که حرف نزنین بابا یه هیبرید یه دختر جنریک و دوتا درخته.
.
دیگه متناقض تر ازین؟ :dلطفا حداقل یکیو انتخاب کنید از لحاظ بصری بهتر باشه
حالا گیریم کاوایی نباشه! شما اینجا فقط با استریوتایپ ها حال میکنی؟ یعنی دوست داری همه زن ها یه ریخت باشین؟ اون وقت یه هشت پای سابق بر این ملخ که سامورایی هم هست با کدوم استریوتایپ سازگاری داره؟ با مرد(؟) هزار چهره؟ الان حالا جنسیت چون لی خوبه معلومه. یوشیمیتسو چی چیه دقیقا؟دخترای فایتر باید کاوایی باشن
شما انقد سطحی نگاه میکنی به قضیه تقصیر منه؟ شخصیت یه کرکتر خیلی مهمه برای اینکه آدم باهاش ارتباط بگیره و بش علاقه مند شه، همونجور که طراحی مهمه، Tekken یه تیکه Sh*t بندازه وسط با گیم پلی "مثلا" خوب شما باز میگی شاخه؟
دقیقا کجای نحوه ی مبارزه یوشیمیتسو شاخه؟ استایلش شاخه؟ حرکاتش شاخه؟ دور خودش چرخیدنش شاخه؟ در خوشبینانه ترین حالت همون "بامزس"
دیگه متناقض تر ازین؟ :d
خب شما اون انتقادت رو به نحوه مبارزه ی چون لی نشا ن بده؟ :dپستاتم مطلقا در این مورد نبود. تمام ایراداتون به چهرش بود که اتفاقا تو اکثر لیست ها چون لی جز جذابترین شخصیت های زن بازی های کامپیوتریه.
حالا گیریم کاوایی نباشه! شما اینجا فقط با استریوتایپ ها حال میکنی؟ یعنی دوست داری همه زن ها یه ریخت باشین؟ اون وقت یه هشت پای سابق بر این ملخ که سامورایی هم هست با کدوم استریوتایپ سازگاری داره؟ با مرد(؟) هزار چهره؟ الان حالا جنسیت چون لی خوبه معلومه. یوشیمیتسو چی چیه دقیقا؟
اره ببخشید با این بک استوری های قوی که تو بازی های فایتینگ وجود داره واقعا من خیلی سطحی نگرم چون تا حالا کیو دیدی که برا گیم پلی بازی فایتینگ برداره همه برای داستان قوی و شخصیت پردازیش بازیو بر میدارن.
در مورد سوال دومت ازه همه اونا شاخه:d
- - -ویرایش - - -
استاد Toriyama یدونم برا من سفارش بده چون مثل اینکه این روزه طراحی شاخ تلفیق درخت و انسانه.
همچین هیولایی کاواییه :اگر قرار یه دختر به یه کرکتر شاخ بفروشید حداقل اون دختر از لحاظ بصری خوب باشه.بعد دوست ندارم همه ی زنا یه ریخت باشن مگه Nina ,Asuka,may,valentine,I_no,kitana یه شکل اند اما همه کاوایی اند.
ما کجاییم تو کجــــــــــــایی ؟
اول میایی میگی ، چونلی درخته و پاهاش گندس و فلان ، بعد یهو میپری میگی خفن بودن به گیم پلیه ، بعد یهو بحث کاوایی میاد وسط .... اصن کجـــــایی ؟
اینکه چونلی فلانه و اینه و اونه صرفــــــاً نظر خودته و بس ، می تونی برای خودت نگهش داری و باهاش زندگی کنی نه اینکه به بقیه تحمیلش کنی. اینکه شما از SF متنفری و وظیفه ی شرعی و انسانیت می دونی تا ترولش کنی مشکل بقیه نیست.
من از چان لی لدم میاد نه از SF بعد شما ها کشش دادین من که یه شوخی کردم گفتم باید عزای عمومی اعلام کنیم.:d
اقا جان من تو برو مانگا یا رمان بنویس خیلی جملات سنگینی بکار میبری
با تمام قوا سعی میکنی یه کرکتر رو تخریب کنی۰۰۰۰۰۰۰۰من گفتم زنه زشت همین
باید انتظار جوابش رو داشته باشی.....وای حالا چی کار کنم
یکم دیگه ادامه بدن فکر کنم میگی
"من با همین شمشیر عدالتم تو ای کسی که از چونلی بدت به دو قسمت تقسیم میکنم"