Kainé Kuraudo Sutoraifu کاربر سایت Dec 21, 2015 #15,812 نوشته شده توسط K o j i m a: آره Sin بهتره از همه نظر :d ولی تا الان از GG هیچکی نیومده بالا نگرانم :d Sol ام که بیشترین شانسو داشت حذف شد حتی بیشتر... کـــوراددوبــِری چان چی بود پس ؟ :bighug:
نوشته شده توسط K o j i m a: آره Sin بهتره از همه نظر :d ولی تا الان از GG هیچکی نیومده بالا نگرانم :d Sol ام که بیشترین شانسو داشت حذف شد حتی بیشتر... کـــوراددوبــِری چان چی بود پس ؟ :bighug:
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Dec 21, 2015 #15,813 Sugu raku ni shite yaru پ.ن: احسان اگه گیف از نئو مکسش داری بذار به عروج برسیم:d
Kainé Kuraudo Sutoraifu کاربر سایت Dec 21, 2015 #15,814 نوشته شده توسط Safety & Peace: Sugu raku ni shite yaru پ.ن: احسان اگه گیف از نئو مکسش داری بذار به عروج برسیم:d بیشتر... اون برای الان سنگینه بذار اول یه کم آمادتون کنم ، نرم نرم به اونم میرسیم
نوشته شده توسط Safety & Peace: Sugu raku ni shite yaru پ.ن: احسان اگه گیف از نئو مکسش داری بذار به عروج برسیم:d بیشتر... اون برای الان سنگینه بذار اول یه کم آمادتون کنم ، نرم نرم به اونم میرسیم
Kainé Kuraudo Sutoraifu کاربر سایت Dec 22, 2015 #15,816 ورژن قدیمی : و امـــــــــــــا Spoiler: اصل جنس
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Dec 26, 2015 #15,821 Group VII Crimson Viper - Street Fighter Kage Maru - Virtua Fighter Jin Kazama - Tekken Johnny - Guilty Gear
Group VII Crimson Viper - Street Fighter Kage Maru - Virtua Fighter Jin Kazama - Tekken Johnny - Guilty Gear
ShahryR کاربر سایت Dec 26, 2015 #15,822 لعنت! این گروه خیلی سخته دیگه. هر چهار تاشون رو به شدت دوست دارم