X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ما اون زمان میرفتیم کلوپ (تکن 3 و بعدش تکن 5) پاول رو که میگرفتم ملت جفت میگردن ناموسن،اسم و رسمی داشتیم واسه خودمونا،جدا جدی میگم :دی من در تمام دوران تکن بازی کردنم فقط پاول گرفتم،اصلا نمیدونم بازی کردن با کسای دیگه چجوریه(با کمی اغراق:دی) :دی فن مورد علاقم هم پایین-مایل جلو-جلو مثلث بود که سر اجراش داد میزد «اوریـَ..» و دوربین هم هم حالتش عوض میشد :دی چ بدل هایی باهاش میزدم،عجب دورانی بود ...

ما اون زمان میرفتیم کلوپ (تکن 3 و بعدش تکن 5) پاول رو که میگرفتم ملت جفت میگردن ناموسن،اسم و رسمی داشتیم واسه خودمونا،جدا جدی میگم :دی من در تمام دوران تکن بازی کردنم فقط پاول گرفتم،اصلا نمیدونم بازی کردن با کسای دیگه چجوریه(با کمی اغراق:دی) :دی فن مورد علاقم هم پایین-مایل جلو-جلو مثلث بود که سر اجراش داد میزد «اوریـَ..» و دوربین هم هم حالتش عوض میشد :دی چ بدل هایی باهاش میزدم،عجب دورانی بود ...

ایول عالی گفتی:x:d
از نظر من این شخصیتایی که از بازی های دیگه میان اصلا نباید تو نظرسنجی فایتینگ باشند:d

ایول عالی گفتی:x:d
از نظر من این شخصیتایی که از بازی های دیگه میان اصلا نباید تو نظرسنجی فایتینگ باشند:d

ریو هایابوسا از بازی دیگه ای نیومده ! :دی دوعا کلاً برپایه ی کلن نینجای هایابوسا ، هایاته ، آیانه و کاسومی ساخته شده :دی هایابوسا که گنده ی کلن هایابوسا ـه ، هایاته نینجای فراری ـه (:دی) و کاسومی هم خواهرشه که بعد از هایاته میشه گنده ی کلنشون و به نوعی بانوی ریو هایابوسا به حساب میاد :دی آیانه هم تیکه ی هایاته ـس :دی باقی کرکترها هم تشریفاتی ـن :دی

از نظر من این یوزرهایی که در جریان خط اصلی فایت ها نیستن و میگن فلان کرکترها نباید باشن ، اصلاً نباید توی نظرسنجی فایتینگ شرکت کنن :دی (Kidding)

ریو هایابوسا از بازی دیگه ای نیومده ! :دی دوعا کلاً برپایه ی کلن نینجای هایابوسا ، هایاته ، آیانه و کاسومی ساخته شده :دی هایابوسا که گنده ی کلن هایابوسا ـه ، هایاته نینجای فراری ـه (:دی) و کاسومی هم خواهرشه که بعد از هایاته میشه گنده ی کلنشون و به نوعی بانوی ریو هایابوسا به حساب میاد :دی آیانه هم تیکه ی هایاته ـس :دی باقی کرکترها هم تشریفاتی ـن :دی

از نظر من این یوزرهایی که در جریان خط اصلی فایت ها نیستن و میگن فلان کرکترها نباید باشن ، اصلاً نباید توی نظرسنجی فایتینگ شرکت کنن :دی (Kidding)

mlptlnrt7qeu6ylodtso.jpg

:d:>

mlptlnrt7qeu6ylodtso.jpg

:d:>

ریو هایابوسا هرچی که هست مثل بعضیا یه اسکی تـــــــابـــــلو از Ken Masters با همون Gi و همون مدل ابرو و همون رنگ مو نیست :دی

sz6izba1e8mognur7lh3.jpg

Izuna Drop اینجا Izuna Drop اونجا Izuna Drop همه جا ! اصن مگه میشه ازش فرار کرد ؟ :دی

نینپو

Izuna Drop دوبل با شاگردش :

Tag در حد پاره کردن :دی

آخرین ویرایش:
Group VI

hojyhk0tofd1qjtefvs6.jpg

Subzero - Mortal Kombat
Iori Yagami - King of Fighters
Ky Kiske - Guilty Gear
Parasoul - Skullgirls

این گروه چقد خوبه !!!! جالبیشم اینه که دو تا آبی افتادن به دو تا قرمز :دی ولی با اینحال :
Asobi Wa Owari Da !

x456l90wuvjwzwdbx63y.gif

Kyo ... Sono mama Shine

پ.ن : خنده ی مرگی داره :دی

حالا اون خنده ـشو گذاشتم ، اینو بگم که اون خنده ـش خیلی معروفه و توی خیلی جاها هست :دی مثلاً :

x456l90wuvjwzwdbx63y.gif

eca1l6z8hysz1vbqavop.gif

9sxeb51vg2tsuzvpeocj.gif

خلاصه انقد معروفه که یه همچین ترولی هم ازش ساختن :

dafs7ejxfcenfkqk6v34.gif

آقا نامردیه Kiske با این غولا افتاده حذف شه :( از هر گروه چند نفر میان بالا؟:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or