X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگر کوراددوبــِری چان ! :bighug: [5] نبود به Chief Thunder رای میدادم چون واقعا ابهت خاصی داره و استایل سرخ پوستیش و طرز راه رفتنش و گیم پلیش شدیدا عالیه ولی وقتی کوراددوبــِری چان ! :bighug: [6] هست نمیتونستم به کس دیگه ای رای بدم:d

پ.ن: از Sadira متنفرم:| یعنی گیم پلیش رو یه نفر کاملا بهش وارد باشه شدیدا میره رو اعصابتون و بعید نیست گیم پد رو بزنین به دیوار خرد کنین
yahoo_22.gif

آخرین ویرایش:
کوراددوبــِری چان ! :bighug: [6]

بالاخره یه جا نظرمون یکی شد :-" :دی

من که کلا با هیچکدوم آشنا نیستم و اولین(دومین در اصل:-" اولین بار تو کلاب:-") باره اسمشون رو شنیدم! :d
اما این Kuradoberi طراحیش دقیقا از ایناست که من به شدت ازش متنفرم!!! یعنی حالم از این نوع طراحی بهم میخوره واقعا! :|
بقیشون هم...نظر خاصی ندارم...ولی باز Chief Thunder یکم جالب تر میزنه! :-"

@Akiba

باز توی ضدحال اومدی :دی

====

9302tyzwj9c6h0e0glfc.jpg

بانو به این خفنی :دی

3odarjc9rc9qso128k6a.gif

استایل دوییدن به این Cool ـی :دی

qmzzzbqcuzi5wlc80yfw.gif

Group V

9ul7tkl5mydsufs5feql.jpg

Ash Crimson - King of Fighters
Brad Burns - Virtua Fighter
Ryu Hayabusa - Dead or Alive
Paul Phoenix - Tekken

به به ، سنسه رویت شد :دی

پ.ن : عکس مال دوعا ـس ، با NG اشتباه گرفته نشه :دی

PaulPhoenix.png

طرفداران تیکن، از آرمان های آقامون دفاع کنید :دی نبینم اون جوجه نینجا خدشه وارد کنه به آرمان های آقا :دی

جوجه نینجا :( حقش نیست :(

جوجه نینجا خودتی :دی بحثِ نینجا گایدن که نیست ، دوعا ـس >:) هایابوسا سنسه اتفاقاً اینجا به شدت خفن و لاکچری تشریف داره آقـــا :دی

x31eqq2ii3as9489cbs9.jpg

حالا عکس های خفنانه و نینجاییش باشه واسه بعد :دی

درسته من طرفدار Ash ام اینجا ولی خداوکیلی از نظر شخصیتی ریو هایابوسا 25 لول بالاتر از پائوله #SuperFact :d

ما که باختیم حداقل استایلو نگا کنید دفعه بعد مثه آدم به Ash رای بدید :d:

زیاد با افراد این گروه آشنایی ندارم ولی Paul رو چون از T3 تا حدودی میشناسم و ایضا خل و چل هم هست، بهش رای دادم:d خصوصا وقتی با ماشالا کنار هم میان:d

در روایات داریم هر جا Ryu Hayabusa رو دیدید بدون اینکه توجه کنید اصلا قضیه چیه، بهش رای بدید! :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or