اصلا ربطی نداره:d توی ناروتو طبقه بندی چاکرا و همینطور قدرت چشم ها رو داریم که باعث میشه هر کسی یه سری فنون مختص چاکراش یا چشمش رو داشته باشه اما باقی فنون رو خودش اختراع میکنه:d مثلا گاتسوگا مال خاندان کیبا، گوکاکیو ناجتسو مال خاندان اوچیها و به طور کلی اونایی که چاکرای آتش دارن. ولی مثلا راسن شوریکن رو فقط ناروتو میتونه بزنه:d شینرا تنسی و چیباکو تنسی فقط یاهیکو (با ابهت ترین حرکت کل شخصیت های ناروتو:d) و ...
تازه بحث یونیک بودن رو بذاریم کنار، تکنیک ها و فنون های شخصیت های ناروتو چشم نواز تر و قشنگ تر هم هست:d #فکت_شدید_خطرناک:d
تنها شخصیتی که میشه باهاش ارتباط برقرار کرد، زورو هست (روح ورجیل رو توش دیدم:d)
پ.ن: همین الان یادم اومد گفتی لوفی مثل ناروتو هی خودنمایی نمیکنه...
لوفی که به هر کسی میرسه میگه میخوام پادشاه دزدای دریایی بشم:d الان این رو به عمه من میگه؟:d بعد این خودنمایی نیست و کار ناروتو خودنمایی هست؟:d
:bighug:
یاد بگیر علی:biggrin1: آتی هیچوقت خیانت نمیکنه:biggrin1:
وان پيس رو تا كجا ديدي؟ :d براي اينايي كه گفتي چندين برابر توي وان پيس تكنيك متفاوت و چشم نواز هست كه بعضياشون فك آدم رو مياره پايين :d
تو يكم برو جلو، اتفاقا قابل ارتباط ترين شخصيت (لول چي گفتم :d ) لوفي و شخصيت A ـه (نميدونم تا كجا ديدي) :d لامصب خيلي داستان و اتفاقاتي كه براشون ميوفته جالبه :d
پ.ن: مردك منظورم از خودنمايي اين داد و بيداد كردن ناروتو براي نجات ساسكه يا شكست دادن شخصيت X يا متحد كردن همه با هم و اينجور مسائله (كه حركات قهرمانانه به حساب مياد ) :d وگرنه اين پادشاه دزداي دريايي شدن لوفي كلا قضيه اش فرق داره :d لوفي مثل يه بچه كه يه چيزي ميخواد، همه اش همين حرف رو تكرار ميكنه و كلا توي فكر خفن بودن و اينجور چيزا نيست (بري جلوتر خودت متوجه حرفم ميشي) ولي ناروتو اينطوري نيست :d
پ.ن2: از ديد من شماها خائنيد :d