X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
عکسا رفت صفحه قبل که :|
با اجازه Repost می کنیم :d
Naruto - Uchita Madara

---------
@SSS666
بین خودمون باشه اما انصافا برای تمام شخصیت های انیمه تبلیغ کردی الا خود ناروتو:|:d
آنقدر که شخصیت های دیگه ناروتو باحالا آدم از دلش نمیاد از خود ناروتو چیزی بذاره :d

کلا با لوفی بیشتر حال می کنم،یکجورایی خاص تره،یکدونه هم بین شخصیت های منفی بزارید :d

خب مثل اینکه این رقابت شانه به شانه گردن به گردن سپر به سپر و... ادامه داره چون الان با رای من لوفی یه رای افتاد جلو:xقبلی ها هم اینقد نزدیک به هم بودن:d؟الانم که فکرشو میکنم میبینم خداییش نمیشه هیچ جوره به لوفی رای نداد;)یه چندتا تصویر هم از لوفی در هنگام لوفی بودنش میزارم.فقط شاید بعضی هاشون یکم اسپویل داشته باشه.

آف تاپیک انواع دختران انیمه ای:d

آخرین ویرایش:
علی رغم اقدامات خیانت کارانه علی و بقیه و همچنین تبلیغات اشتباه جبهه خودی و نبود هیچگونه پشتیبانی، مساوی شدیم:d خلاصه کلوم اینکه هر دو طرف Readـیم:biggrin1:

کشته منو اون نظراتتون. از بس که زیادن از شدت هیجان دارم خودمو خیس میکنم:| یه هارتی، هورتی، لااقل اعلام وجود بکنین بفهمیم زنده-این/:):d
============================
نظر سنجی اول:

Hideki Kamiya Vs. Shinji Mikami

هولی شت! نظر سنجی رو عوض کردم اما یادم رفت اطلاع بدم!/:)
خب بیایین بترکونین خودتونو (جای یه بنده خدایی هم خالیه:d)

کامیا قابل احترام ولی اگه میکامی نبود الان من و خیلی های دیگه اینجا نبودیم:d
بهزاد کو ؟؟؟:))

از اونجایی که با بازی های کامیا خیلی درگیر نشدم به شینجی رای دادم. بماند که شینجی سازنده بهترین عناوین نوجوانیم بوده:d

اصلا و ابدا فکر نمیکردم رای ها اینجوری باشه!!

کارنامه کامیا و کار هایی که کرده اصلا قابل مقایسه با خیلی از سازنده های بزرگم نیست چه برسه به...

فکر میکردم با اختلاف زیاد کامیا اول باشه!

هولی شت! نظر سنجی رو عوض کردم اما یادم رفت اطلاع بدم!/:)
خب بیایین بترکونین خودتونو (جای یه بنده خدایی هم خالیه:d)

اگه امیر حسین Dark War وجود داشت الان، همه مارو اینجا به سُلابه میکشید تا به میکامی رای بدیم :| :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or