نکته : میکامی علاوه براینکه بازی های خیلی خوبی تحویل جامعه ی گیمرون (!) داد شاگردهای خیلی خیلی خیلی خوبی از جمله همین کچل هم تربیت کرده
Fixed:dمیکامی چرا؟
چون پدر سبک ترس و بقا هست.
سبک سوم شخص رو با اویل 4 متحول کرد:d
دوباره با ونکوییش سبک شوتر سوم شخص رو متحول کرد
حالا اینی که میگی چی هست:d کسی اسمی ازش میبره!؟همه از میکامی به عنوان پدر سبک ترس یاد میکنن:dFixed:d
پدر سبک ترس و بقا سازنده Alone In The Dark بود:d این اسم رو هم خود میکامی برداشته گذاشته به عنوان ژانر RE:d
سبک سوم شخص؟:d شوخی میکنی دیگه؟:d منظورت دوربین روی شونه بود، نه؟:d
از نظر شما:d خیلیا میگن یه بنده خدایی به اسم Gears of War به مراتب بیشتر از هر بازی دیگه ای شوتر سوم شخص رو قوی کرد:d
این حرفا، گفتار بی معنی فن بوی هاست:d کسی ندونه AITD چی هست باید خودشو دار بزنه:dحالا اینی که میگی چی هست:d کسی اسمی ازش میبره!؟همه از میکامی به عنوان پدر سبک ترس یاد میکنن:d
حالا شما بذار به عنوان فقر اطلاعتی ولی همه میدونن که سوم شخص رو با اویل 4 متحول کرد:d
خب ونکوییش هم درسته بعدش اومد ولی تاثیر زیادی گذاشت:d
اره گفتار بی معنی فن بوی هاست موشکلی داری!؟:d برون اند زین جرگه هوشیار ها:dاین حرفا، گفتار بی معنی فن بوی هاست:d کسی ندونه AITD چی هست باید خودشو دار بزنه:d
اوکی من فقیــــــــــرم، ضعیـــــــــــــــفم، کمـــــــــــــــک کن، نمیـــــــــــــــــــرم:d
این حرفا، گفتار بی معنی فن بوی هاست:d [2]
پ.ن: بهزاد تویی؟:d
موشکول؟ نه باو راحت باشین:d One can dream:dاره گفتار بی معنی فن بوی هاست موشکلی داری!؟:d برون اند زین جرگه هوشیار ها:d
بابا من خودمو گفتم نه تورو
پ.ن: یه چیز تو همون مایه ها:d
پ.ن2 غیبت نکنیم
گفتم الان خط کامیا یه 6 متری هست آخه چرا ؟! تازه عقب هم بود
اصلا و ابدا فکر نمیکردم رای ها اینجوری باشه!!
کارنامه کامیا و کار هایی که کرده اصلا قابل مقایسه با خیلی از سازنده های بزرگم نیست چه برسه به...
فکر میکردم با اختلاف زیاد کامیا اول باشه!
میکامی چرا؟
1- چون پدر سبک ترس و بقا هست.
سبک سوم شخص رو با اویل 4 متحول کرد:d
2- دوباره با ونکوییش سبک شوتر سوم شخص رو متحول کرد