X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نکته : میکامی علاوه براینکه بازی های خیلی خوبی تحویل جامعه ی گیمرون (!) داد شاگردهای خیلی خیلی خیلی خوبی از جمله همین کچل هم تربیت کرده :> :دی

نظرسنجی خفنی میباشد.:d.تقابل استاد و شاگرد.هردوتاشون سبک خلق کردن،هردوتاشون توی سبکهای مختلف بازی ساختن،هردوتاشون IP بوجود آوردن و ...

کلا سخته اینجا رای دادن.کارنامه هردوتا عالیه.ولی به کامیا رای میدم.:((

کامیا:d چرا؟ چون سبک HnS رو متحول کرد و اینکه تنوع بازی هاش زیاد هستن.

میکامی چرا؟
چون پدر سبک ترس و بقا هست.;;)
سبک سوم شخص رو با اویل 4 متحول کرد:d;;)
دوباره با ونکوییش سبک شوتر سوم شخص رو متحول کرد;;)

میکامی چرا؟
چون پدر سبک ترس و بقا هست.;;)
دوباره با ونکوییش سبک شوتر سوم شخص رو متحول کرد;;)
Fixed:d
پدر سبک ترس و بقا سازنده Alone In The Dark بود:d این اسم رو هم خود میکامی برداشته گذاشته به عنوان ژانر RE:d
سبک سوم شخص؟:d شوخی میکنی دیگه؟:d منظورت دوربین روی شونه بود، نه؟:d
از نظر شما:d خیلیا میگن یه بنده خدایی به اسم Gears of War به مراتب بیشتر از هر بازی دیگه ای شوتر سوم شخص رو قوی کرد:d

Fixed:d
پدر سبک ترس و بقا سازنده Alone In The Dark بود:d این اسم رو هم خود میکامی برداشته گذاشته به عنوان ژانر RE:d
سبک سوم شخص؟:d شوخی میکنی دیگه؟:d منظورت دوربین روی شونه بود، نه؟:d
از نظر شما:d خیلیا میگن یه بنده خدایی به اسم Gears of War به مراتب بیشتر از هر بازی دیگه ای شوتر سوم شخص رو قوی کرد:d
حالا اینی که میگی چی هست:d :)) کسی اسمی ازش میبره!؟همه از میکامی به عنوان پدر سبک ترس یاد میکنن:d
حالا شما بذار به عنوان فقر اطلاعتی ولی همه میدونن که سوم شخص رو با اویل 4 متحول کرد:d
خب ونکوییش هم درسته بعدش اومد ولی تاثیر زیادی گذاشت:d

حالا اینی که میگی چی هست:d :)) کسی اسمی ازش میبره!؟همه از میکامی به عنوان پدر سبک ترس یاد میکنن:d
حالا شما بذار به عنوان فقر اطلاعتی ولی همه میدونن که سوم شخص رو با اویل 4 متحول کرد:d
خب ونکوییش هم درسته بعدش اومد ولی تاثیر زیادی گذاشت:d
این حرفا، گفتار بی معنی فن بوی هاست:d کسی ندونه AITD چی هست باید خودشو دار بزنه:d
اوکی من فقیــــــــــرم، ضعیـــــــــــــــفم، کمـــــــــــــــک کن، نمیـــــــــــــــــــرم:d
این حرفا، گفتار بی معنی فن بوی هاست:d [2]

پ.ن: بهزاد تویی؟:d

این حرفا، گفتار بی معنی فن بوی هاست:d کسی ندونه AITD چی هست باید خودشو دار بزنه:d
اوکی من فقیــــــــــرم، ضعیـــــــــــــــفم، کمـــــــــــــــک کن، نمیـــــــــــــــــــرم:d
این حرفا، گفتار بی معنی فن بوی هاست:d [2]

پ.ن: بهزاد تویی؟:d
اره گفتار بی معنی فن بوی هاست موشکلی داری!؟:d برون اند زین جرگه هوشیار ها:d
بابا من خودمو گفتم نه تورو:|
پ.ن: یه چیز تو همون مایه ها:d
پ.ن2 غیبت نکنیم:|

اره گفتار بی معنی فن بوی هاست موشکلی داری!؟:d برون اند زین جرگه هوشیار ها:d
بابا من خودمو گفتم نه تورو:|
پ.ن: یه چیز تو همون مایه ها:d
پ.ن2 غیبت نکنیم:|
موشکول؟ نه باو راحت باشین:d One can dream:d

به به بالاخره تاپیک برام از معدن اسپویل در اومد :دی
و اینگونه بود که با رای من برابر شدن >:)

a9wf_uygjd.jpg

گفتم الان خط کامیا یه 6 متری هست :دی آخه چرا ؟! :( تازه عقب هم بود :|

پ.ن : علی یه Ono Vs Boon هم بذار مرتیکه ابرو رو یه کم تحقیر کنیم :دی

عجب چه نفس گیر شد یه دفعه...:d

===========================================

گفتم الان خط کامیا یه 6 متری هست :دی آخه چرا ؟! :( تازه عقب هم بود :|

من دقیقا برعکس فکر می کردم:d گفتم الان میکامی دیگه خیلی جلو تعجب کردم که رسیدن به هم.

اصلا و ابدا فکر نمیکردم رای ها اینجوری باشه!!

کارنامه کامیا و کار هایی که کرده اصلا قابل مقایسه با خیلی از سازنده های بزرگم نیست چه برسه به...

فکر میکردم با اختلاف زیاد کامیا اول باشه!

قبل از اینکه جواب این دوستمون را بدم باید بگم پدر سبک ترسناک میکامی هست. بازی که ژانر SURVAIVAL HORROR را به وجود اورد رزیدنت بود. یادمه تو بازی رایانه هم که بودم یک نفر میگفت خالق تنها در تاریکی هست در صورتی که تنها در تاریکی فقط HORROR بود نه SURVIVAL HORROR

همه جا این مسئله پذیرفته شده هست و نیازی به بحث نیست. تو صفحه ویکی پدیا انگلیسی تاریخچه SURVIAVAL HORROR هم هست

این هم مدرک

The term "survival horror" was first used by Capcom to market their 1996 release, Resident Evil.[SUP][50][/SUP][SUP][51][/SUP]

و اما راجع به شما

[FONT=&amp]میشه این قضیه را کمی باز کنی؟[/FONT]

[FONT=&amp]بیا یک مثال بزنیم[/FONT]

[FONT=&amp]تو نسل قبل تو پلاتینوم گیمز هر دوتاشون دو تا بازی شاهکار ساختند[/FONT]

[FONT=&amp]بایونتا و ونکوئیش[/FONT]

[FONT=&amp]به نظرت کدامشون کار بزرگتری انجام دادند؟[/FONT]

[FONT=&amp]میکامی یا کامیا[/FONT]

[FONT=&amp]باید قبول کرد بازی ساختن تو سبک هک اسلش به مراتب راحت تر از شوتر هست. چون هم اثار کمتری درش ساخته میشه و هم کمتر انگ شباهت بازی به بقیه بازی ها بهش خورده میشه[/FONT]

[FONT=&amp]درست هست که بایونتا بازی خوبی هست اما باید قبول کرد یک لباس جدید به دویل می کرای پوشانده بود. به شخص تفاوتی با دویل 10 سال پیش توش ندیدم[/FONT]
[FONT=&amp]اما میکامی با ونکوئیش میتونم یک تکانی به سبک شوتر داد[/FONT]

[FONT=&amp]همه در حال تقلید از [/FONT] gears of war [FONT=&amp]بودند اما میکامی واقعا یک اثر بدیع ساخت[/FONT]

[FONT=&amp]حالا اجازه بده ببینیم تو رنکینگ بهترین بازیسازها وضعیتشون چطوره[/FONT]

1- [FONT=&amp]میکامی 7 بازیساز برتر تاریخ از نگاه [/FONT]ign [FONT=&amp]، کامیا 56[/FONT]

2- [FONT=&amp]میکامی 5 بازیساز برتر تاریخ از نگاه گیم تریلرز ، کامیا وجود خارجی نداره[/FONT]

3- [FONT=&amp]میکامی نامزد برترین شخصیت یک دهه قبل از نگاه [/FONT]edge [FONT=&amp]، کامیا وجود خارجی نداره. حتی میاموتو هم نامزد نبود![/FONT]

4- [FONT=&amp]ودر اخر یک مصاحبه میکامی باسایت مترو داره که اولش اینطور اغاز میشه[/FONT]

If you only know the name of one Japanese game developer it’s probably Mario and Zelda creator Shigeru Miyamoto. But if you know two then the second is almost certainly Shinji Mikami.

به دلیل علاقه شدیدم به سبک SH به میکامی رای دادم :d

- - -ویرایش - - -

میکامی چرا؟
1- چون پدر سبک ترس و بقا هست.;;)
2- دوباره با ونکوییش سبک شوتر سوم شخص رو متحول کرد;;)

1- در مورد گزینه اول میکامی سبک ترس و بقا رو متحول کرد ولی نمیشه اونو به عنوان پدر سبک شناخت
2- شوتر سوم شخص هم با GeOW متحول شد :d و هنوز هم کسی روی دستش نیومده :-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or