بله
البته تا جایی که یادمه :d چون فک کنم همه شخصیتاش قابل بازی بودن از اون کاپیتانا
بود دیگه امیر، نه؟
اصلا بیاکویا تا الان شخصیت قابل بازی بوده؟ میدونم Bleach یه بازی روی PS3 داشته ولی بیاکویا توش بود؟
Ada FTW!!!:bighug:
شخصیت کاملا مرموز و حرفه ای (البته یه جاهایی به خاطر طلایی گیر افتاد:d)، مسلط به انواع فنون فریب دادن و خر کردن حریف (طلایی)، آواتارِ به بنده خدایی @Behrooz که معلوم نیس کدوم قبرستونیه
به طور کلی، Ada کاملا جیل رو (که در RE5 شاهد بودیم که قیافه-ش به خاطر مصرف زیاد مواد مخدر داغون شده بود:d) میشوره میذاره رو بند چه در حیطه طراحی، چه در حیطه شخصیتی و ...
خائنا حواسشون باشه به کی رای میدن:d
عجب این رو نمیدونستم فکر میکردم فقط شخصیتای اصلی (ایچیگو و دوستان ) قابل بازی اندمن بازی نکردم راستش ولی فکر کنم همه کاپیتانا + ایچیگو و روکیا و سادو + یکی از کاراکترهای فیلم آخر بلیچ ( صداپیشه ش صداپیشه ی زورو میباشد ) قابل بازی بودن
البته اوراهارا و یوروییچی و اوروهیمه و رنجی هم مطمن نیستم که بودن یا نه فکر کنم بودن
کاراکترا زباد شد که چندتا آرانکارا هم بودن ( حداقل آرانکارای محبوبم بود )
اصلا ولش کن ولی بیاکویا کلا جزو کاراکترهای محبوب بلیچ هم هست! مطمنا هر بازیی بسازن اینم در کنار ایچیگو و زاراکی هستش
عجب این رو نمیدونستم فکر میکردم فقط شخصیتای اصلی (ایچیگو و دوستان ) قابل بازی اند
البته من خودم بازیش رو دارم ولی فقط یه ذره رفتم جلو و سریع ازش اومدم بیرون اینقدر که حال بهم زن بود یعنی یه چیزی اونورتر از نابود بودا! توصیه میکنم هیچوقت طرفش نری البته لازم به ذکره که من قبل از دیدن انیمه تستش کردم و خب شخصیتا رو نمیشناختم، شاید اگه اول انیمه رو دیده باشی بازی بیشتر بهت بچسبه ولی خب در کل از لحاظ گیم پلی توی دیواره (یعنی سری PW جلوی این مثل شاهکار میمونند! در این حد )
---
شرمنده اگه یکم بحث زیادی آف تاپیک شد چون اصولا توی سایت کم به بازیهای انیمه ای پرداخته میشه جایی برای بحث در موردشون نداریم (تاپیکای خودشون هم که دست کمی از قبرستون ندارن، بلیچ که اصلا فکر کنم تاپیک هم نداشته باشه) برای همین تا موقعیتش پیش میاد سریع میریم توی کارش
عجب، هممم.... جالب شدنه کلا کاراکتر قابل بازی خوب داشت! از PW1 که خیلی بیشتر
ولی آره... کلا زیاد بازی خوبی نشد، من خودم تریلراش رو دیدم خیلی محیط صاف و ساده و خالی بود! گیم پلی رو نمیدونم ولی ( حسین سفیروث فکر کنم بازی کرده ولی )
فامیتسو که به PWها 36 و 37 داده ، به این بازی 28 داده خووت تا تهش رو برو
ولی فکر کنم بازی مراحلش زیاد بود حداقل پلاتش اگر اشتباه نکنم 100 ساعتی وقت میخواست
همچنان معذرت برا آف تاپبکعجب، هممم.... جالب شد
بلی گیم پلی همونطوری که گفتم کلا بدجوری نابوده اگه یه جا با نمره فامیتسو موافق باشم سر همین نمره اش به Bleach ـه
اوه 100 ساعت!!! باید دیگه طرف صبر ایوب داشته باشه تا بشینه این رو پلات کنه ببینم داستان بازی دقیقا کجای داستان سری اتفاق میوفته؟ میتونم بعد از دیدن انیمه برم سروقتش یا از مانگا اسپویل داره؟
همچنان معذرت برا آف تاپبک
اگر من بازی میکردم احتمالا صبر ایوبه رو میداشتم
نه خیلی وقته اومده بازی، فکر کنم حتی انیمه رو هم کامل پوشش نمیده! و 2تا آرک آخر رو نداره ( آرک آخر رو که مطمنم نداره! اون یکی رو ولی شک دارم ) فکر کنم تت 316 اینا ببینی ( اون آرک شک دار رو هم حساب کردم ) مشکلی نداری دیگه
---
همچنان از جان مارستون حمایت خود را اعلام میکنم!
اونایی که میتونند عکسای تبلیغاتی رو بزارن من فعلا اوضاعم وخیمه ( نکته: نجربه نشون داده عکس تبلیغاتی از بانوان... یعنی Ada بزارید بهتر نتیجه میده:؛" )
خجالتم نمیکشه پیمان همش تقصیر @Safety & Peace هستش باید یقشو گرفتچطور روتون شد جان مارستن،یگانه مرد بازی های کامپیوتری رو با یه ضعیفه بندازید تو یه گروه؟حالا من زیاد نمیام تاپیک اما شرم بر تو باد @Sɯαsƚikα که دیدی و خاموش ماندی
وای من رفتم نتیجه نظرسنجی رو دیدم،چطور همچین چیزی میشه آخه؟آیا خدایان این رسوایی رو نظاره کردند و کاری انجام ندادند؟
did Heaven look on,and would not take their part؟