X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من خودمم موافقم که شخصیت های جدید بذاریم ولی واقعا هیچی به فکرم نمیرسه:biggrin1: یعنی انگار شخصیت هامون ته کشیدن یا به اندازه کافی مشهور نیستن. مثلا همین ناروتو و لوفی رو که نصف ایران باید بشناسن، اینجا بعضیا باهاش مخالفن:|
به نظرتون چیکار کنیم؟:biggrin1:

من خودمم موافقم که شخصیت های جدید بذاریم ولی واقعا هیچی به فکرم نمیرسه:biggrin1: یعنی انگار شخصیت هامون ته کشیدن یا به اندازه کافی مشهور نیستن. مثلا همین ناروتو و لوفی رو که نصف ایران باید بشناسن، اینجا بعضیا باهاش مخالفن:|
به نظرتون چیکار کنیم؟:biggrin1:
یه مشورتی با اکتی بکنی هزار تا بهت راهکار میده:d
من خوذم خیلی دوست دارم یه BF VS BF ببینم عالی میشه
حتما باید شخصیت باشن؟؟ نمیشه یکم انعطاف به خرج داد:d

نظرسنجی

نظرسنجی جدید درست شد، دوستان بیان پوستر تبلیغاتی قضیه رو بچسبونن! :دی

• Max Payne / Jill Valentine
  • John Marston / Ada Wong
من آخرش هم نفهمیدم ربط این ها به هم چیه !؟ :-? الآن دقیقا چرا باید جان مارستون با ایدا تو یه تیم باشه !؟ /:)

من آخرش هم نفهمیدم ربط این ها به هم چیه !؟ :-? الآن دقیقا چرا باید جان مارستون با ایدا تو یه تیم باشه !؟ /:)
ربطش اینه که یا باید Sony Vs. Microsoft بشه (یا هر رقیبی شبیه این دو تا، مثلا شخصیت های BF و CoD)، یا اینکه این مدلی باشه تا هر کسی واقعا به اون چیزی که بیشتر علاقه داره رای بده :دی بعدش دو نفری حالش بیشتر از تک نفری هست، اینجوری آدم سردرد می گیره تا بخواد رای بده! :دی

باووو این نظر سنجی خیلی سخته که، چرا آخه اینکارو میکنید با ما؟!
فعلا رای نمیدم باید یکم فکر کنم، هر چند از مکس خوشم نمیاد ولی جیل هم اینطرفه آخه
:d

خودمم نمیدونم چطور از جیل گذشتم چون اولین دختری بود که تو بازی ها 3 بعدی باهاش اخت گرفتم رزیدنت 1 و 3 دروازه ورودم به بازی های سه بعدی بودند
... رای ما جان. ایدا هم نبود فرقی نمیکرد چون از جان نمیشه گذشت
چی بگم بهتون با این یارگیریتون:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or