X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اصلا بیاکویا تا الان شخصیت قابل بازی بوده؟ :biggrin1: میدونم Bleach یه بازی روی PS3 داشته ولی بیاکویا توش بود؟ :biggrin1:
بله :>
البته تا جایی که یادمه :| :d چون فک کنم همه شخصیتاش قابل بازی بودن از اون کاپیتانا
بود دیگه امیر، نه؟ :-/

Ada FTW!!!:bighug:

شخصیت کاملا مرموز و حرفه ای (البته یه جاهایی به خاطر طلایی گیر افتاد/:):d)، مسلط به انواع فنون فریب دادن و خر کردن حریف (طلایی)، آواتارِ به بنده خدایی [MENTION=1077]Behrooz[/MENTION] که معلوم نیس کدوم قبرستونیه
yahoo_23.gif

به طور کلی، Ada کاملا جیل رو (که در RE5 شاهد بودیم که قیافه-ش به خاطر مصرف زیاد مواد مخدر داغون شده بود:d) میشوره میذاره رو بند چه در حیطه طراحی، چه در حیطه شخصیتی و ...

خائنا حواسشون باشه به کی رای میدن/:):d

Ada FTW!!!:bighug:

شخصیت کاملا مرموز و حرفه ای (البته یه جاهایی به خاطر طلایی گیر افتاد/:):d)، مسلط به انواع فنون فریب دادن و خر کردن حریف (طلایی)، آواتارِ به بنده خدایی @Behrooz که معلوم نیس کدوم قبرستونیه/:)

به طور کلی، Ada کاملا جیل رو (که در RE5 شاهد بودیم که قیافه-ش به خاطر مصرف زیاد مواد مخدر داغون شده بود:d) میشوره میذاره رو بند چه در حیطه طراحی، چه در حیطه شخصیتی و ...

خائنا حواسشون باشه به کی رای میدن/:):d

فقط بخاطر جیل به گروه Jill / Max رای دادم :bighug::shrewd:

رای ما تیم جان مارستون و @Behrooz(!:دی!) ایشالا به پای هم پیر بشن :bighug:
@این 2 تا علی بالایی
یکیتون رو امضاش رو درست کنه نظرسنجی قبلی تموم شده :دی اون یکی هم متن امضای ملت رو آماده کن بینی باو /:)

من که فقط بخاطر مکس رای دادم :دی وگرنه جیل ولنتاین میتونه چیز مای اس :دی

اوه با راي من مساوي شد :d
اين ايده ي تگ تيم خيلي جالبه ، دمتون گرم

امضا/بنر برای کاربرای گلد:دی (سایز عادیش با level 0 photoshop skillz من ممکن نیست متاسفانه:دی)
yajc7f2zzqrcktdvg13l.png

مکس رو حیف شد با این Jill انداختین :d
اینم بگم سابقه نداشته مکس پین تو نظر سنجی باشه ولی ببازه :d تنها امید گروه دو به اختلاف کم توی باختن باشه ! همین :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or