X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
جیل از نظر توانایی جلوی ایدا رسما هیچه!:d از نظر جذابیت های ظاهری (:d) هم باز ایدا بیشتر تو دل میره:d شخصیت مرموزش هم به این معادله اضافه کنیم، نتیجه میگیریم Ada >>>>>>>>>>>>>>> Jill:d

جیل از نظر توانایی جلوی ایدا رسما هیچه!:d از نظر جذابیت های ظاهری (:d) هم باز ایدا بیشتر تو دل میره:d شخصیت مرموزش هم به این معادله اضافه کنیم، نتیجه میگیریم Ada >>>>>>>>>>>>>>> Jill:d

پس با این استدلال تو به The Assassination of John Marston by the coward Max Payne میرسیم دیگه.

من دیگه با این تاپیک کاری ندارم خدافظ :دی

پس با این استدلال تو به The Assassination of John Marston by the coward Max Payne میرسیم دیگه.

من دیگه با این تاپیک کاری ندارم خدافظ :دی
خو چیکار کنم خو:d از مکس بدم میاد و ایضا جیل:d
کار همین ممد فروبری خائن هست و دست هایی که پشت پرده داره/:):d

من رزیدنت اویل باز نیستم،نکنه این ولنتاین محبوبتره از وانگ؟مردین جان و مکس رو بندازین با هم.

Let's make us medicines of our great revenge,to cure this deadly grief.
اگه Ada و Jill رو حذف می کردیم که اختلاف رای ها تخیلی میشد، الان باید شاکر باشی که نتیجه خیلی هم فاجعه انگیز (!) نیست :دی

پس من دقیقا مخالف تو فکر میکنم:d پس اگه جیل جلو ایدا از نظر توانایی هیچه چجوری جیل از حادثه عمارت و نمسیس جون سالم بدر برد؟ سوال این است؟:d و اون کی بود که در حوادث 2 در امون نموند؟:d
تنها زن تیم الفا جیل بود و تیم الفا در بین استارز کلا تیمهای پلیس راکون سیتی برتر بود:d
قطعا این یه نظر شخصیه و جای بحث نداره:d اما انصافا چهره جیل خیلی تو دل برو تره تا ایدا (این نظر منه البت:d )

jill >>>>>>>>>>>>>>> Ada

نگو اقا نگو:|:d
این دو تا عکسو مقایسه کن بعد ببین کدوم از نظر ظاهری بهتره;;)
http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2...lla_chronicles_by_ceriselightning-d6d7xli.png
http://img.hdwallpaperpc.com/cover/...dent_Evil_Handgun_White_Legs_Capcom_37695.jpg

کارکتر جیل تو شماره3 خیلی عالی بود ولی تو شماره های بعد اصلا از تغیراتش راضی نبودم;)
فقط کلر.
بعدشم ایدا.

می خواستم به مکس پین رای بدم که گفتم در هر صورت مکس رای میاره جیل هم که طرفدارش زیادن. به گروه ایدا رای دادم پس.
=============
همون طور که انتظار هم داشتم مکس و جیل با اختلاف خوب جلو هستن.
انصافا این دوتا معلوم بود رای بیشتر می ارن ها از نظر سنجی های قبلی هم معلوم می شد.:d
کلا این مکس پین خیلی محبوبه دم شرکت رمدی گرم ;)

دوستان شرمنده من این 3-4 روز تحویل پروژه دارم و سرم بدجور شلوغه و نمیرسم این تاپیک رو هدایت کنم:d سکان کشتی رو میدم به گروه پنج استاد:d

خب پنج استاد هم مثکه کاری نکردن و خودم سکان رو در دست میگیرم:d

فعلا از نظر شخصیت های بازی دچار رکود شدیم:d میخوام نظر سنجی بین بازیسازها رو شروع کنم:d سعی میکنم بازیسازها از نظر سبک بازی ساختن به هم بخورن ولی خب نمیتونم زیاد قول بدم:d پیشنهاداتون رو شروع کنین:d

خب پنج استاد هم مثکه کاری نکردن و خودم سکان رو در دست میگیرم:d

فعلا از نظر شخصیت های بازی دچار رکود شدیم:d میخوام نظر سنجی بین بازیسازها رو شروع کنم:d سعی میکنم بازیسازها از نظر سبک بازی ساختن به هم بخورن ولی خب نمیتونم زیاد قول بدم:d پیشنهاداتون رو شروع کنین:d
Hidaki kamiya vs Hideo Kojima

Hidaki kamiya vs Hideo Kojima
زیاد به هم نمیخورن:d و از طرف دیگه، به خاطر اینکه کوجیما الان با کونامی به مشکل برخورده، خیلیا ممکنه همینجوری برای طرفداری ازش بهش رای بدن:d درسته که کامیا عالیه ولی کوجیما میخورتش:d

شخصیت های صنعت گیم رو میشه به دو گروه تقسیم کرد، Max Payne و بقیه! :دی حیف که دیگه بازی دست Remedy نیست تا بازم به گیمرها نشون بده شخصیت خفن یعنی چی :دی
رمدی ؟! :)) الن ویک و مکس پین ؟! :|:d والا من خودم امضا آواتارم کرکترهای بازی تیم ایکو هستش، ولی وقتی بحث جان میاد وسط، هیچی برای گفتن ندارم، بعد خیلی راحت شوما اومدی میگی رمدی ؟! #:-s والا دیگه نمیدونم چی بگم..:d
====

باور کنین اگر Wander تو یه گروه باشه (همراهش هم فرقی نمیکنه..)، اینطرف جان باشه، صددرصد رأی رو میندازم طرف این مرد بزرگ ! :d والا وقتی بحث چنین کرکترهای فاخر و پُخته ای میاد وسط، دیگه سلیقه و اینجور حرف هایی که برای هم و یا کل کل ساختیم رو باید بندازیم دور.. بعضی از بجه ها دیدم میگفتن این خوشگله، اون خوشگله ! =))یه صحنه فکر کردم اینجا فشن شو راه افتاده ! حالا مرد و زنش فرقی نمیکنه ! :d
یک کوت از جان بزارم، خیلی جالبه:
"If you ever find yourself in a hole, the first thing to do is stop diggin'."
صفحه ویکیای بازی Red Dead برین و کوت های جان مارستن رو بخونین، من شخصا یه کرکتر بازی همچین دیالوگ هایی داشته باشه و بخصوص شخصیت پردازی عمیقی داشته باشه، چشم بسته قبول میکنم، دیگه چه برسه که بخوایم ظاهر و تیپ این بشر رو هم حساب کنیم، لامصب پرفکته پرفکته ! :d واقعا نمیدونم چی بگم...:(

وای وای، باور کنین یه بار دیگه فقط این بازی اثر هُنری رو تجربه کنید، و حتما دیالوگ ها و داستان رو هم با دقت دنبال کنین، ببینین چه اثری که نمیزاره ! بدون شک "بهترین و ناب ترین عنوان نسل قبل" ! آن هم با فاصله بسیار بسیار زیاد..
پ.ن:دوستانی که تجربه نکردن، حتما حتما حتما تهیه کنن ! حتما ! :(:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or