جیل از نظر توانایی جلوی ایدا رسما هیچه!:d از نظر جذابیت های ظاهری (:d) هم باز ایدا بیشتر تو دل میره:d شخصیت مرموزش هم به این معادله اضافه کنیم، نتیجه میگیریم Ada >>>>>>>>>>>>>>> Jill:d
جیل از نظر توانایی جلوی ایدا رسما هیچه!:d از نظر جذابیت های ظاهری (:d) هم باز ایدا بیشتر تو دل میره:d شخصیت مرموزش هم به این معادله اضافه کنیم، نتیجه میگیریم Ada >>>>>>>>>>>>>>> Jill:d
خو چیکار کنم خو:d از مکس بدم میاد و ایضا جیل:dپس با این استدلال تو به The Assassination of John Marston by the coward Max Payne میرسیم دیگه.
من دیگه با این تاپیک کاری ندارم خدافظ
اگه Ada و Jill رو حذف می کردیم که اختلاف رای ها تخیلی میشد، الان باید شاکر باشی که نتیجه خیلی هم فاجعه انگیز (!) نیستمن رزیدنت اویل باز نیستم،نکنه این ولنتاین محبوبتره از وانگ؟مردین جان و مکس رو بندازین با هم.
Let's make us medicines of our great revenge,to cure this deadly grief.
Hidaki kamiya vs Hideo Kojimaخب پنج استاد هم مثکه کاری نکردن و خودم سکان رو در دست میگیرم:d
فعلا از نظر شخصیت های بازی دچار رکود شدیم:d میخوام نظر سنجی بین بازیسازها رو شروع کنم:d سعی میکنم بازیسازها از نظر سبک بازی ساختن به هم بخورن ولی خب نمیتونم زیاد قول بدم:d پیشنهاداتون رو شروع کنین:d
زیاد به هم نمیخورن:d و از طرف دیگه، به خاطر اینکه کوجیما الان با کونامی به مشکل برخورده، خیلیا ممکنه همینجوری برای طرفداری ازش بهش رای بدن:d درسته که کامیا عالیه ولی کوجیما میخورتش:dHidaki kamiya vs Hideo Kojima
رمدی ؟! الن ویک و مکس پین ؟! :d والا من خودم امضا آواتارم کرکترهای بازی تیم ایکو هستش، ولی وقتی بحث جان میاد وسط، هیچی برای گفتن ندارم، بعد خیلی راحت شوما اومدی میگی رمدی ؟! # والا دیگه نمیدونم چی بگم..:dشخصیت های صنعت گیم رو میشه به دو گروه تقسیم کرد، Max Payne و بقیه! حیف که دیگه بازی دست Remedy نیست تا بازم به گیمرها نشون بده شخصیت خفن یعنی چی
صفحه ویکیای بازی Red Dead برین و کوت های جان مارستن رو بخونین، من شخصا یه کرکتر بازی همچین دیالوگ هایی داشته باشه و بخصوص شخصیت پردازی عمیقی داشته باشه، چشم بسته قبول میکنم، دیگه چه برسه که بخوایم ظاهر و تیپ این بشر رو هم حساب کنیم، لامصب پرفکته پرفکته ! :d واقعا نمیدونم چی بگم..."If you ever find yourself in a hole, the first thing to do is stop diggin'."