UT 2004 و Geow 1 و U2 و TLoU بدون شک شاهکار بودن![]()
برای شوتر بازا. برای منی که زیاد این سبک رو بازی نمیکنم همون بازی خیلی خوب حساب میشن
UT 2004 و Geow 1 و U2 و TLoU بدون شک شاهکار بودن![]()
ربطی ندارهبرای شوتر بازا. برای منی که زیاد این سبک رو بازی نمیکنم همون بازی خیلی خوب حساب میشن![]()
ربطی ندارهشاهکار = شاهکار، مثل اینه من بگم از HnS خوشم نمیاد در نتیجه DMC یه بازی خوب هست
از نقطه نظر شخصی حرفت درسته ولی الان بحث این بود که سازنده های این بازی ها آدم های گنده ای تو این صنعت هستن که دیگه بحث رو از شخصی بودن خارج میکنه
![]()
من بحثم این نبود که اون دو تا در سطح کوجیما هستن، واسه همین کامیا و کوجیما رو روبروی هم گذاشتم تا بالانس قضیه حفظ بشهمنم نظر خودم رو گفتم دیگهحالا از این هم که بگذریم حتی اگه بگیم اونایی که اسم بردید هم شاهکار، بازم حرف من رو نقض نمیکنند. زنده نگه داشتن یه IP به مدت 17 سال بدون اینکه بازیت افت کنه و حتی برعکس هر نسخه بهتر از نسخه قبلی باشه کار هر کسی نیست و مطمئنا کوجیما رو به یکی از بهترین سازنده های تمام دوران تبدیل میکنه
نیل و کلیف هم سازنده های خیلی خوبی هستن و یکی دوتا بازی خیلی خوب (شاهکار
![]()
) ساختن ولی خب هنوز مونده تا به کوجیما برسن و بخواییم اونا رو توی یه سطح قرار بدیم.
کوجیما داره هر نسخه از یه بیس داستان و از یه گیم پلی و یه پایه و کاراکتر اشتفاده میکنه. بنظرم اصلا کار خفنی انجام نمیده و اگه روزی تونست IP های جدید خودش رو خلق کنه و اونم تو یه سبک دیگه اون موقع احترامش برام بیشتر میشه.
خوشم میاد خوب خودت رو به اون راه میزنیا :-* Zone of Enders در جواب "کوجیما تا الان غیر MGS هیچی نساخته/بلد نیست بسازه" بود.بحث کوجیما که میشه میگه Zone of The Enders (ز و ن آ و د ی ا ن د ر ز!!!!!!!!!!!!!!! کجای دلم بذارمش!؟) بعد UT و GeOW و U و TLoU برا شوتر بازها شاهکاره!!
![]()
@Safety & Peace علی راست میگه امیر @Akibaاینجوری تگ تیم بریم زودتر شخصیتا تکراری میشنا
این همه شخصیت خوب و بزرگ توی صنعت گیم() هست که هنوز توی نظرسنجی ها نبودن
مثلا بزار Zoro Vs Sanji تا یه بار برای همیشه این شمشیرزن قلابی (و هواداراش
) رو سرجاش بشونیم
![]()
به نظرم به جای ناروتو و لوفی، میتونید ایچیگو و لوفی رو هم بگذارید.
قضیه خفن خواهد شد
یا مثلا زاراکی و بیاکویا رو بزارید بعد همه به بیاکویا رای بدیم اگرم برنده نشد بریزیم تو انجمنا :d