X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Max Payne / Jill Vs. John Marston / Ada
Max Payne / Alan Wake Vs. John Marston / Trevor
Chris Redfield / Jill Vs. Leon S. Kennedy / Ada

اینجوری بیشتر میخورن:-":-"

اون لوفی و روفی اینا هم برا خودتون :-l

واسه آینده بین اینا هم بد نیستا :دی

احسان اینم احتیاج به آپدیت داره ها :دی استاد همیشه خندونمون بدجوری جاش خالیه :دی
k8trhv8p1a22p6bsr5uw.jpg

امیر آکیبا Vs خودم ;;):d
علی هم موافقت میکنه با یک شرط :-" اینکه با توجه به نتیجه ی نظرسنجی،برنده یا بازنده(هرکدوم من باشم:-" ) بن بشه :d :-" :))
البته الان به جای بن،به عوض کردن آواتار و امضام هم علاقه منده :d :-"

علی هم موافقت میکنه با یک شرط :-" اینکه با توجه به نتیجه ی نظرسنجی،برنده یا بازنده(هرکدوم من باشم:-" ) بن بشه :d :-" :))
من میگم در هر صورت هرکی که برد هرکی که باخت ، تو بن بشی ! نظر مثبتت چیست !؟ :shrewd: >:)

قبول مینومایم :دی همون بن :دی

برنده/بازنده مسابقه (هرکدوم تو باشی :-" ) به مدت یکسال از خوندن مانگا بن بشه >:):دی

من میگم در هر صورت هرکی که برد هرکی که باخت ، تو بن بشی ! نظر مثبتت چیست !؟ :shrewd: >:)
منم همین رو گفتم دیگه! در هر صورت من بن میشم:-"

ولی برید انقدر اسپم ندید :| یه گزینه درست درمون معرفی کنید برای نظرسنجی! :d
---
علی بیا اصلا Pains vs. Madara بزار ، یکبار برای همیشه قدرت پین رو به جهانیان نشون بدیم>:)

---
برنده/بازنده مسابقه (هرکدوم تو باشی :-" ) به مدت یکسال از خوندن مانگا بن بشه >:):دی
اینجوریاست ها ؟ >:) آقا همین رو بزارید،من یک بلایی سر این علی دانته بیارم دیگه طرفای من پیداش نشه >:) :d

اینجوریاست ها ؟ >:) آقا همین رو بزارید،من یک بلایی سر این علی دانته بیارم دیگه طرفای من پیداش نشه >:) :d
به محض اینکه نظرسنجی رسمی شد تو و کیان (کار از محکم کاری عیب نمیکنه :-" ) رو توی BC و AW میزارم توی بلک لیست >:) What's App هم پاک میکنم >:):دی

آخرین ویرایش:
Geralt - Big Boss VS dovahkiin - Sam Fisher
اصلا همچین چیزی داشتیم تاحالا :دی ؟ خدایی خیلی ترکیب خوبیه :دی
کلا geralt vs the world :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or