آخرین ویرایش:
اون سه تا ریشو ها که وایت هستن یکی لز خالطورترین کسایی که من دیدم بدون هیچگونه هنری چندوقت پیش بازی اون قد بلند ریشو رو با زیگلر دیدم حالم بد شد یعنی چی واقعا ؟ از 10 دقیقه بازی 5 دقیقه مثل جنازه هی میافتاد زمین دوباره بلند میشدن دو تا مشت میزدن نمادین دوباره ... الان wwe یک دیوونه مثل جف هاردی که حرکات مرگ اسا میکرد یا دادلی بویز کم داره ادم حال کنه میز بیارن هیجان بدن:d

خبر دارین چه بلایی سر ولادمیر کازلاو اومد.جدا قوی بود.فکر کنم چون حرف حالیش نمیشد و نمیدوست نباید کشتیگیرها رو واقعا بزنه عذرش رو خواستن. دیو بود واسه خودش. همیشه دلم میخواست یه one vs one واقعی با لسنار ازش ببینم.
زیادی قوی بود.ولی زبون نفهم.یه جورایی مثل گریت کالی هندی بود . راستی اونو چیکارش کردن.اون که قشنگ کودن بود
اخرین خاطره ای که از هر دوشون دارم این بود که وسط رینگ داشتن میرقصیدن
....
راستی این تاپیک رو من اووردم بالا ها![]()
درود بر شرفت :d
کازلوف الان معلوم نیست دقیقا کجاست ، 7 ماه بدون شکست بود ، یه چیز بود در حد همین روسف ولی به قول خودت زبون نفهم بود .
کلا دبلیو دبلیو ای نمیتونه با همچین افرادی بسازه ، شاخترینشون هم بیل گلدبرگ بود که چند سال بیشتر نتونست فعالیت کنه تو دبلیو دبلیو ای .
گلدبرگ اخلاق نداره وگرنه میموند پشت پرده یکسری با جریکو درگیر شده بود تو کمپانی تو اتاق کلا ادم حرف شنویی نیست مردم عاشق گلدبرگن نسخه 14 بیشتر قروشش برای گلدبرگ بود ولی کازلوف یا کالی نمیتونن با مردم ارتباط بگیرن پون کلا زبون بلد نیستن کالی که هیچ کلمه انگیلیسی نمیدونه اون کازلوف به زور و لهجه روسی انگیلیسی حرف میزد wwe با ufc و mma فرق داره
وحید باتیستا چی شد اسمی ازش نیست تو رستلمانیا ؟ دوباره رفت؟
مگه رفت دوباره ؟ دوسال ندیدم اخرین اخبار از باتیستا درگیرش با ست رولینز و.. بودچند ماه پیش یه سری اخبار در رابطه با بازگشت باتیستا منتشر شد ولی خودش گفته بود که میخواد فعلا به بازیگری ادامه بده ولی نگفت که هیچ وقت برنمیگرده ، اونطور که تو اخبار اومده بود باتیستا قطعا دوباره برمیگرده و بعد چند مدت واسه همیشه از رستلینگ خداحافظی میکنه .
چقدر جان سینا رو اوردن پایین از اول اوردنش تو کمربند united states رفت تو سال 2004 خوبه واسه تنوع البته مختلط شدن کمربندا بی تاثیر نیست
تیکر میبازه به وایت برای پیشرفتش
استینگم میزنه اچ رو ست رولینز میبره ارتون
باقیشم مهم نیست اینم پیش بینی
چه مختصر و مفید ، معلومه که دل پری داری .چه مختصر و مفید ، معلومه که دل پری داری .
یه توضیح بدم در مورد اینکه بریان و جان سینا رو فرستادن واسه کمربندهای درجه دوم کمپانی .
کمپانی میخواد این کار با 1 تیر 2 نشون یا حتی بیشتر بزنه :d اول اینکه به افراد اینده داری مثل رومن رینز ، بری وایات و ست رولینز فرصت داده بشه تا خودشونو نشون بدن ، دوم هم اینکه با مسابقه دادن امثال جان سینا بر سر این تایتل ها دوباره اعتبار به این کمربندها برگرده . اونجور که توی اخبار اومده بود شیمس در لادرمچ به عنوان سوپرایز برمیگرده و با بریان درگیر میشه و همین باعث میشه که هیل بشه و استوریش با بریان شروع بشه و البته این رو هم بگم که طبق اخبار شیمس برنده این مسابقه میشه .
دل پر که نه کمپانی اهدافش از 2008 مشخصه دیگه جذب نوجوانان و. دیگه راهش خیلی وقته جدا شده از دید من بییننده که دیگه تو اون سن نیستم .فکر کنم الان راستر ها زیادن راو و اسمکدان تلفیق نمیکنن مثل دوران اتیتود یک برند راو باشه کافیه الانم راو اصل کاریهچه مختصر و مفید ، معلومه که دل پری داری .
یه توضیح بدم در مورد اینکه بریان و جان سینا رو فرستادن واسه کمربندهای درجه دوم کمپانی .
کمپانی میخواد این کار با 1 تیر 2 نشون یا حتی بیشتر بزنه :d اول اینکه به افراد اینده داری مثل رومن رینز ، بری وایات و ست رولینز فرصت داده بشه تا خودشونو نشون بدن ، دوم هم اینکه با مسابقه دادن امثال جان سینا بر سر این تایتل ها دوباره اعتبار به این کمربندها برگرده . اونجور که توی اخبار اومده بود شیمس در لادرمچ به عنوان سوپرایز برمیگرده و با بریان درگیر میشه و همین باعث میشه که هیل بشه و استوریش با بریان شروع بشه و البته این رو هم بگم که طبق اخبار شیمس برنده این مسابقه میشه .
خوب عرض شود کهدوستان نا سلامتی پس فردا رسلمنیاست ، یه بحثی ، پیش بینی چیزی :d

)