آخرین ویرایش:
افرادی شبیه شما و امثال شماها همین صحبتها را در مورد براک لزنر انجام می دادند وقتی که رفت UFC و نتیجه حضور براک لزنر در UFC هم همه می دونیمهنوز تکلیفش مشخص نشده.ولی چند تا مبارز یو اف سی در مصاحبه ها گفتن که دوست دارن پانک رو ناک اوت شده ببینن.
خود پانک هم احتمال میده که ناک اوت بشه.احتمال زیاد هم بد میبازه .پانک یک showman هست.هیچ شانسی نداره.پاش رو که بزاره تو قفس دست و پاش شروع میکنه به لرزیدن.کاردیو هم کم میاره.راند 1 کارش تمومه:d
اون برد و باخت که 50 50 هستشاقایون .شاکی نشین بهترین کار اینه که به جای دعوا با هم صبر کنیم تا وقت دعوای پانک فرا برسه:d
اوکی.باشه.مشکلی نیست.همه هیجان زده ایم.فقط امیدوارم مسابقش به هیچ دلیلی کنسل نشه.اون برد و باخت که 50 50 هستش
اما شما اگه بری کنفرانس خبری پانک برای ufc رو ببنی متوجه می شی که الان نزدیک 6 ماه بصورت حرفه ای داره تمرین می کنه و حداقل 5 ماه دیگه هم تمرین می خواد کنه با بهترین مربیا و خودشم هیچ گونه ادعایی برای کسب تایتل نداره اما این رو بدون کسی که چیزی از mma بارش نیست دیوونه نیست پاشه بره داخل اوکتگان .
پانک و حتی دنیل برایان یه زمانی هر 2 mma کار می کردن
دانیال زود قضاوت نکن این پانک یک کله خری است که دومی نداره درونش معلومه چه دیوونه ای هست ی مدت دیگه صبر کنیم مشخص میشهاوکی.باشه.مشکلی نیست.همه هیجان زده ایم.فقط امیدوارم مسابقش به هیچ دلیلی کنسل نشه.
کلا من نظرم رو گفتم.نتیجه ممکنه فرق کنه.
به نظرم تا پانک ناک اوت میشه.یا اگه بخواد بهتر شرایط پیش بره ، تسلیم سابمیشن میشه.
راستی کنفرانش پانک در ufc رو دیدم.خودم لینکش رو همین تاپیک هم گزاشتم:d
2008 فاجعه بود:dاصلا بعد 2008 بقیه رو باید ریخت تو دریا
بهترین نسخه این بازی 2008و2007 بود که رو PS2اومد![]()
نطر شما رو نمیدونم ولی به نظر شخصی من 2008 خیلی باحال بود:d2008 فاجعه بود:d
اره.اندامش در مقایسه با بقیه کشتیگیرها ترسناک هست ولی نه در مقابل مبارزان ازاد.از کسایی که میدونم رفتن UFC و MMA و موفق شدن یکی لسنر هست ک واقعا غولی شده واسه خودش و خدایی به جثه اش نگاه میکنی لرزه به اندامت میوفته (البته اگه کمپانی از عرش به فرشش نبره!!!)
یکی هم بابی لشلی که دوست داشتم بیاد WWE ولی بهتر که رفت TNA کمربند قهرمانی سنگین وزن هم گرفت و اون حرکت Spearش ... بی نهایت قشنگه و دیدنی ... باتیستا از اونجایی که شانس بهتری برای فیلم بازی کردن داره و به خاطر جثه اش تو فیلم ها موفق تره تا مسابقات ...
اره.اندامش در مقایسه با بقیه کشتیگیرها ترسناک هست ولی نه در مقابل مبارزان ازاد.
الستیر اورریم در مقابل لسنار
لسنار حتی نتونست 1 راند در مقابل ضربه های زانوی این ادم مقاومت کنه.![]()
.........
حالا اینکه سال 2010 چه اتفاقی افتاد و چه حریف هایی به پست لسنار خورد یادم نیست (یکیش فرنک میر بود ).
ولی اینکه بخواد بمونه ، نمیتونه مقابل کسایی مثل ولاسکاز و .. دووم بیاره.
خودش فهمید wwe جای بهتری واسش هست.![]()
پانک هم خواهد فهمید.
به خدا من پدرکشتگی با کشتی گیرها ندارم.ولی جای اون ها تو رینگه نه تو قفس