WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
هنوز تکلیفش مشخص نشده.ولی چند تا مبارز یو اف سی در مصاحبه ها گفتن که دوست دارن پانک رو ناک اوت شده ببینن.
خود پانک هم احتمال میده که ناک اوت بشه.احتمال زیاد هم بد میبازه .پانک یک showman هست.هیچ شانسی نداره.پاش رو که بزاره تو قفس دست و پاش شروع میکنه به لرزیدن.کاردیو هم کم میاره.راند 1 کارش تمومه:d
افرادی شبیه شما و امثال شماها همین صحبتها را در مورد براک لزنر انجام می دادند وقتی که رفت UFC و نتیجه حضور براک لزنر در UFC هم همه می دونیم
در مورد پانک هم یکم در مورد سوابق رزمیش برید تحقیق کنین بازیاش تو ROH و TNA هم ببینین زود قضاوت کردن درست نیست دوست عزیز

اقایون .شاکی نشین بهترین کار اینه که به جای دعوا با هم صبر کنیم تا وقت دعوای پانک فرا برسه:d
اون برد و باخت که 50 50 هستش
اما شما اگه بری کنفرانس خبری پانک برای ufc رو ببنی متوجه می شی که الان نزدیک 6 ماه بصورت حرفه ای داره تمرین می کنه و حداقل 5 ماه دیگه هم تمرین می خواد کنه با بهترین مربیا و خودشم هیچ گونه ادعایی برای کسب تایتل نداره اما این رو بدون کسی که چیزی از mma بارش نیست دیوونه نیست پاشه بره داخل اوکتگان .
پانک و حتی دنیل برایان یه زمانی هر 2 mma کار می کردن

اون برد و باخت که 50 50 هستش
اما شما اگه بری کنفرانس خبری پانک برای ufc رو ببنی متوجه می شی که الان نزدیک 6 ماه بصورت حرفه ای داره تمرین می کنه و حداقل 5 ماه دیگه هم تمرین می خواد کنه با بهترین مربیا و خودشم هیچ گونه ادعایی برای کسب تایتل نداره اما این رو بدون کسی که چیزی از mma بارش نیست دیوونه نیست پاشه بره داخل اوکتگان .
پانک و حتی دنیل برایان یه زمانی هر 2 mma کار می کردن
اوکی.باشه.مشکلی نیست.همه هیجان زده ایم.فقط امیدوارم مسابقش به هیچ دلیلی کنسل نشه.
کلا من نظرم رو گفتم.نتیجه ممکنه فرق کنه.
به نظرم تا پانک ناک اوت میشه.یا اگه بخواد بهتر شرایط پیش بره ، تسلیم سابمیشن میشه.
راستی کنفرانش پانک در ufc رو دیدم.خودم لینکش رو همین تاپیک هم گزاشتم:d

اوکی.باشه.مشکلی نیست.همه هیجان زده ایم.فقط امیدوارم مسابقش به هیچ دلیلی کنسل نشه.
کلا من نظرم رو گفتم.نتیجه ممکنه فرق کنه.
به نظرم تا پانک ناک اوت میشه.یا اگه بخواد بهتر شرایط پیش بره ، تسلیم سابمیشن میشه.
راستی کنفرانش پانک در ufc رو دیدم.خودم لینکش رو همین تاپیک هم گزاشتم:d
دانیال زود قضاوت نکن این پانک یک کله خری است که دومی نداره درونش معلومه چه دیوونه ای هست ی مدت دیگه صبر کنیم مشخص میشه

انقدر متاسفانه نسخه 15 داغون و نصفه نیمه کردن و همه چی حذف کردن کلا فکر نمیکنم بتونن کار خاصی روی 16 کنن جز دوباره کاری و برگردوندن یکسری خراب کاریشون
از حذف ورودی ها تو بخش راستر ساختگی و وارد کردن اهنگ بگیر تا راستر و حذف دیوا و ساخت استیج و سرور انلاین هیچ نکته امیدوار کننده ای نیست دیگه تو این سری .2k هم متاسفانه بدتر همه چی خراب کرد روی سر خودش
وضعیت بازی بحرانیه به نظرم همینجوری بخوان جلو ببرن و با فروش ناامید کننده روبرو شن چه بسا کمپانی کلا کنسل کنه ساخت کشتی کج از روی wwe

از کسایی که میدونم رفتن UFC و MMA و موفق شدن یکی لسنر هست ک واقعا غولی شده واسه خودش و خدایی به جثه اش نگاه میکنی لرزه به اندامت میوفته (البته اگه کمپانی از عرش به فرشش نبره!!!)
یکی هم بابی لشلی که دوست داشتم بیاد WWE ولی بهتر که رفت TNA کمربند قهرمانی سنگین وزن هم گرفت و اون حرکت Spearش ... بی نهایت قشنگه و دیدنی ... باتیستا از اونجایی که شانس بهتری برای فیلم بازی کردن داره و به خاطر جثه اش تو فیلم ها موفق تره تا مسابقات ...

از کسایی که میدونم رفتن UFC و MMA و موفق شدن یکی لسنر هست ک واقعا غولی شده واسه خودش و خدایی به جثه اش نگاه میکنی لرزه به اندامت میوفته (البته اگه کمپانی از عرش به فرشش نبره!!!)
یکی هم بابی لشلی که دوست داشتم بیاد WWE ولی بهتر که رفت TNA کمربند قهرمانی سنگین وزن هم گرفت و اون حرکت Spearش ... بی نهایت قشنگه و دیدنی ... باتیستا از اونجایی که شانس بهتری برای فیلم بازی کردن داره و به خاطر جثه اش تو فیلم ها موفق تره تا مسابقات ...
اره.اندامش در مقایسه با بقیه کشتیگیرها ترسناک هست ولی نه در مقابل مبارزان ازاد.
الستیر اورریم در مقابل لسنار
67078152.jpg
لسنار حتی نتونست 1 راند در مقابل ضربه های زانوی این ادم مقاومت کنه.
.........
حالا اینکه سال 2010 چه اتفاقی افتاد و چه حریف هایی به پست لسنار خورد یادم نیست (یکیش فرنک میر بود ).
ولی اینکه بخواد بمونه ، نمیتونه مقابل کسایی مثل ولاسکاز و .. دووم بیاره.
Cain-Velasquez-and-Brock-Lesnar-at-UFC-121.jpeg
خودش فهمید wwe جای بهتری واسش هست.
پانک هم خواهد فهمید.
به خدا من پدرکشتگی با کشتی گیرها ندارم.ولی جای اون ها تو رینگه نه تو قفس

اره.اندامش در مقایسه با بقیه کشتیگیرها ترسناک هست ولی نه در مقابل مبارزان ازاد.
الستیر اورریم در مقابل لسنار
67078152.jpg
لسنار حتی نتونست 1 راند در مقابل ضربه های زانوی این ادم مقاومت کنه.
.........
حالا اینکه سال 2010 چه اتفاقی افتاد و چه حریف هایی به پست لسنار خورد یادم نیست (یکیش فرنک میر بود ).
ولی اینکه بخواد بمونه ، نمیتونه مقابل کسایی مثل ولاسکاز و .. دووم بیاره.
Cain-Velasquez-and-Brock-Lesnar-at-UFC-121.jpeg
خودش فهمید wwe جای بهتری واسش هست.
پانک هم خواهد فهمید.
به خدا من پدرکشتگی با کشتی گیرها ندارم.ولی جای اون ها تو رینگه نه تو قفس

داري به ufc علاقه مندم ميكني:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or