WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
اون سه تا ریشو ها که وایت هستن یکی لز خالطورترین کسایی که من دیدم بدون هیچگونه هنری چندوقت پیش بازی اون قد بلند ریشو رو با زیگلر دیدم حالم بد شد یعنی چی واقعا ؟ از 10 دقیقه بازی 5 دقیقه مثل جنازه هی میافتاد زمین دوباره بلند میشدن دو تا مشت میزدن نمادین دوباره ... الان wwe یک دیوونه مثل جف هاردی که حرکات مرگ اسا میکرد یا دادلی بویز کم داره ادم حال کنه میز بیارن هیجان بدن:d

خوب همینه دیگه ، هر کشتی کج کارای یه حرکت نمادین داره دیگه ، اینم مثل ملخ میشه

بری وایات خوب کشتی میگیره ، با میکروفون خوب بلده کار کنه عین سی ام پانک . این 2 فاکتور رو هر کسی نداره :d

خبر دارین چه بلایی سر ولادمیر کازلاو اومد.جدا قوی بود.فکر کنم چون حرف حالیش نمیشد و نمیدوست نباید کشتیگیرها رو واقعا بزنه عذرش رو خواستن. دیو بود واسه خودش. همیشه دلم میخواست یه one vs one واقعی با لسنار ازش ببینم.
زیادی قوی بود.ولی زبون نفهم.یه جورایی مثل گریت کالی هندی بود . راستی اونو چیکارش کردن.اون که قشنگ کودن بود
اخرین خاطره ای که از هر دوشون دارم این بود که وسط رینگ داشتن میرقصیدن
....
راستی این تاپیک رو من اووردم بالا ها:>

مچ کارد نهایی رسلمنیا 31

WWE World Heavyweight Championship

Brock Lesnar Vs. Roman Reigns

mt2ooh96g18p9wj0pm9o.jpg

Sting Vs. Triple H

برای مشاهده تصویر اصلی (642x361) روی این نوار کلیک کنید.
mju6hwdys9nngsk6das3.jpg

Undertaker Vs. Bray Wyatt
mh5zrvobs3msa5028wr3.jpg

Randy Orton Vs. Seth Rollins
nbss3vgtd753s48a6scf.jpg
WWE United States Championship
Rusev (c) Vs. John Cena
ck9v04ccsm9wtjvfp4pp.jpg

Fatal 4 Way tag team Match

Cesaro & Kidd (c) Vs Los Matadores vs. The New Day Vs The Usos
jg1disvx6mwpru5rmsz4.jpg
Intercontinental Title Ladder Match
Barrett (c) Vs Ambrose Vs Ziggler Vs Harper Vs R-Truth Vs Daniel Bryan

برای مشاهده تصویر اصلی (642x361) روی این نوار کلیک کنید.
3ttbci5qm5pngmxt09lh.jpg

Andre The Giant 20 Man Memorial Battle Royal

Rose Vs Axel Vs Mizdow Vs Young Vs Rowan Vs Fandango vs. Goldust Vs. Slater Vs Swagger Vs Kane Vs Konnor Vs Henry Vs Ryback Vs Sin Cara Vs The Big Show Vs Miz Vs O'Neil Vs Viktor Vs Ryder
8b8lwvig57kjadamtgnz.jpg

خبر دارین چه بلایی سر ولادمیر کازلاو اومد.جدا قوی بود.فکر کنم چون حرف حالیش نمیشد و نمیدوست نباید کشتیگیرها رو واقعا بزنه عذرش رو خواستن. دیو بود واسه خودش. همیشه دلم میخواست یه one vs one واقعی با لسنار ازش ببینم.
زیادی قوی بود.ولی زبون نفهم.یه جورایی مثل گریت کالی هندی بود . راستی اونو چیکارش کردن.اون که قشنگ کودن بود
اخرین خاطره ای که از هر دوشون دارم این بود که وسط رینگ داشتن میرقصیدن
....
راستی این تاپیک رو من اووردم بالا ها:>

درود بر شرفت :d
کازلوف الان معلوم نیست دقیقا کجاست ، 7 ماه بدون شکست بود ، یه چیز بود در حد همین روسف ولی به قول خودت زبون نفهم بود .
کلا دبلیو دبلیو ای نمیتونه با همچین افرادی بسازه ، شاخترینشون هم بیل گلدبرگ بود که چند سال بیشتر نتونست فعالیت کنه تو دبلیو دبلیو ای .

آخرین ویرایش:
درود بر شرفت :d
کازلوف الان معلوم نیست دقیقا کجاست ، 7 ماه بدون شکست بود ، یه چیز بود در حد همین روسف ولی به قول خودت زبون نفهم بود .
کلا دبلیو دبلیو ای نمیتونه با همچین افرادی بسازه ، شاخترینشون هم بیل گلدبرگ بود که چند سال بیشتر نتونست فعالیت کنه تو دبلیو دبلیو ای .

گلدبرگ اخلاق نداره وگرنه میموند پشت پرده یکسری با جریکو درگیر شده بود تو کمپانی تو اتاق کلا ادم حرف شنویی نیست مردم عاشق گلدبرگن نسخه 14 بیشتر قروشش برای گلدبرگ بود ولی کازلوف یا کالی نمیتونن با مردم ارتباط بگیرن پون کلا زبون بلد نیستن کالی که هیچ کلمه انگیلیسی نمیدونه اون کازلوف به زور و لهجه روسی انگیلیسی حرف میزد wwe با ufc و mma فرق داره
وحید باتیستا چی شد اسمی ازش نیست تو رستلمانیا ؟ دوباره رفت؟

گلدبرگ اخلاق نداره وگرنه میموند پشت پرده یکسری با جریکو درگیر شده بود تو کمپانی تو اتاق کلا ادم حرف شنویی نیست مردم عاشق گلدبرگن نسخه 14 بیشتر قروشش برای گلدبرگ بود ولی کازلوف یا کالی نمیتونن با مردم ارتباط بگیرن پون کلا زبون بلد نیستن کالی که هیچ کلمه انگیلیسی نمیدونه اون کازلوف به زور و لهجه روسی انگیلیسی حرف میزد wwe با ufc و mma فرق داره
وحید باتیستا چی شد اسمی ازش نیست تو رستلمانیا ؟ دوباره رفت؟

چند ماه پیش یه سری اخبار در رابطه با بازگشت باتیستا منتشر شد ولی خودش گفته بود که میخواد فعلا به بازیگری ادامه بده ولی نگفت که هیچ وقت برنمیگرده ، اونطور که تو اخبار اومده بود باتیستا قطعا دوباره برمیگرده و بعد چند مدت واسه همیشه از رستلینگ خداحافظی میکنه .

چند ماه پیش یه سری اخبار در رابطه با بازگشت باتیستا منتشر شد ولی خودش گفته بود که میخواد فعلا به بازیگری ادامه بده ولی نگفت که هیچ وقت برنمیگرده ، اونطور که تو اخبار اومده بود باتیستا قطعا دوباره برمیگرده و بعد چند مدت واسه همیشه از رستلینگ خداحافظی میکنه .
مگه رفت دوباره ؟ دوسال ندیدم اخرین اخبار از باتیستا درگیرش با ست رولینز و.. بود
کاشکی کچل دیگه نیاد بزارن فیس خداحافظی کنه:d

چقدر جان سینا رو اوردن پایین از اول اوردنش تو کمربند united states رفت تو سال 2004 خوبه واسه تنوع البته مختلط شدن کمربندا بی تاثیر نیست
تیکر میبازه به وایت برای پیشرفتش
استینگم میزنه اچ رو ست رولینز میبره ارتون
باقیشم مهم نیست اینم پیش بینی

انقدر این کمپانی بی بخار و نمایشی شده که کسی حوصله ی دیدن مسابقات هم نداره ، چه برسه به پیش بینی ! 8-|
فقط امیدورام The Game بزنه استینگ رو پهن زمین کنه ! :d البته با توجه به سیاست های کمپانی و استوری لاین دو کشتی گیر احتمالش خیلی کمه .

چقدر جان سینا رو اوردن پایین از اول اوردنش تو کمربند united states رفت تو سال 2004 خوبه واسه تنوع البته مختلط شدن کمربندا بی تاثیر نیست
تیکر میبازه به وایت برای پیشرفتش
استینگم میزنه اچ رو ست رولینز میبره ارتون
باقیشم مهم نیست اینم پیش بینی
:)) چه مختصر و مفید ، معلومه که دل پری داری .
یه توضیح بدم در مورد اینکه بریان و جان سینا رو فرستادن واسه کمربندهای درجه دوم کمپانی .
کمپانی میخواد این کار با 1 تیر 2 نشون یا حتی بیشتر بزنه :d اول اینکه به افراد اینده داری مثل رومن رینز ، بری وایات و ست رولینز فرصت داده بشه تا خودشونو نشون بدن ، دوم هم اینکه با مسابقه دادن امثال جان سینا بر سر این تایتل ها دوباره اعتبار به این کمربندها برگرده . اونجور که توی اخبار اومده بود شیمس در لادرمچ به عنوان سوپرایز برمیگرده و با بریان درگیر میشه و همین باعث میشه که هیل بشه و استوریش با بریان شروع بشه و البته این رو هم بگم که طبق اخبار شیمس برنده این مسابقه میشه .

یه توضیح بدم در مورد اینکه بریان و جان سینا رو فرستادن واسه کمربندهای درجه دوم کمپانی .
کمپانی میخواد این کار با 1 تیر 2 نشون یا حتی بیشتر بزنه :d اول اینکه به افراد اینده داری مثل رومن رینز ، بری وایات و ست رولینز فرصت داده بشه تا خودشونو نشون بدن ، دوم هم اینکه با مسابقه دادن امثال جان سینا بر سر این تایتل ها دوباره اعتبار به این کمربندها برگرده . اونجور که توی اخبار اومده بود شیمس در لادرمچ به عنوان سوپرایز برمیگرده و با بریان درگیر میشه و همین باعث میشه که هیل بشه و استوریش با بریان شروع بشه و البته این رو هم بگم که طبق اخبار شیمس برنده این مسابقه میشه .

دقیقا در مورد US و IC Champion درست گفتید ...اینها میخوان اعتبار این کمربند ها رو بالا ببرن ...

اما من هنوز نمیفهمم که چرا دو تا کمربند WHC و WWE رو با هم یکی کردن ؟؟!! واقعا حماقت محض بود این کار ....الا این همه سوپر استار تاپ باید برن سر کمربند های پایینتر یا اینکه استوری لاین های الکی مثل بیگشو و رندی و زیگلر و شیمس و ... درست کنن

دل پر که نه کمپانی اهدافش از 2008 مشخصه دیگه جذب نوجوانان و. دیگه راهش خیلی وقته جدا شده از دید من بییننده که دیگه تو اون سن نیستم .فکر کنم الان راستر ها زیادن راو و اسمکدان تلفیق نمیکنن مثل دوران اتیتود یک برند راو باشه کافیه الانم راو اصل کاریه

دوستان نا سلامتی پس فردا رسلمنیاست ، یه بحثی ، پیش بینی چیزی :d
خوب عرض شود که
لدر مچ اگه کسی بهش اضافه نشه احتمال زیاد یا دالف می بره یا برایان(همونطور که دیدیدن چطور چند هفته آخر مثل جابرا برایان به دالف می بازه)
در مورد تگ تیم که اصلا مهم نیست کی ببره یه مشت جابرن ریختن سر همدیگه دور همدیگه (اینو با سری مسابقات امسال کمربندای تگ تیم تی ان ای مقایسه کنین تا به اوج بیخودی این مسابقه پی ببرید)
رندی اورتون پدر رولینز رو در میاره اما اخر با نامردی رولینز می بره
استینگ در حقیقت عذرخواهی wwe به طرفدارای wcw هست بعد از این همه مسخره کردن wcw و طرفداراش پس شک نکنین استینگ می بره.
جان سینا هم همچنان به نابود کردن تلنتای جدید ادامه می ده و احتمال زیاد روسف رو می بره
آندرتیکر رو جدا نمی دونم مسابقش چی میشه /:)
براک لزنر تا یه هفته پیش 100 % می گفتم می بازه اما الان بنظرم شایعاتی که اخیرا پخش شده خیلی به نظر جالب میاد
براک بازی رو می بره و بعد اون تا رسلمینیا بعدی قهرمان می مونه و اونجاس که جدالش با راک شروع می شه سر کمربند
همونطور که می دونین راک هم تو سامر اسلم چندین سال پیش کمربند رو به براک باخت و هیچوقتم ما ریمچی ندیدیم و این در خقیقت ریمچ همون مسابقس
یه حالت دیگه ای هم داره که کمپانی بیاد و طوری داستان رو تغییر بده که پاول هیمن خیانت کنه به براک و رومن رینز بازی رو ببره و تبدیل به یه چهره هیل بشه و براک تبدیل به یه چهره فیس بشه( هر چند که الانم بر خلاف تمامی استوری ها جا اینکه براک هیل باشه برای مردم فیس هستش :|)
احتمال کش کردن موفق ست رولینز هم من خیلی پایین می دونم یعنی یا کش نمی کنه یا اگه بکنه موفق نمیشه /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or