آخرین ویرایش:
والا از نظر من رسلمنیا بدی نبود ، حالا دیگه مسابقه تیکر و بری وایات خشک بود ، مسابقه استینگ و تریپل خیس بود و... نباید دیگه انتظار بیشتری رو از این افراد داشته باشیم ، بالای 40 ، 50 سال سن دارن ، مردم دوست دارن اینارو تو رسلمنیا ببینن ، رسلمنیایی که تیکر توش نباشه اصلا رسلمنیا نیست ...!
مسابقه مین اونت خیلی دیدنی و هیجان انگیز بود ، نقطه عطف این رسلمنیا مین اونتش بود که به خوبی برگزار شد و خیلی شیک و مجلسی تموم شد ، حالا بگذریم از نتیجه اش ولی خیلی خوب برگزار شد .
والا از نظر من رسلمنیا بدی نبود ، حالا دیگه مسابقه تیکر و بری وایات خشک بود ، مسابقه استینگ و تریپل خیس بود و... نباید دیگه انتظار بیشتری رو از این افراد داشته باشیم ، بالای 40 ، 50 سال سن دارن ، مردم دوست دارن اینارو تو رسلمنیا ببینن ، رسلمنیایی که تیکر توش نباشه اصلا رسلمنیا نیست ...!
مسابقه مین اونت خیلی دیدنی و هیجان انگیز بود ، نقطه عطف این رسلمنیا مین اونتش بود که به خوبی برگزار شد و خیلی شیک و مجلسی تموم شد ، حالا بگذریم از نتیجه اش ولی خیلی خوب برگزار شد .
کی با رسلمنیا سال قبل مقایسه کرده ؟دوست عزیز من اگه میگم رسلمنیا خوبی نبود ، دارم با رسلمنیاهای قبل از سال 2008 مقایسه میکنم !
آره اگه بخوام مثل شما نگاه کنم و فقط با رسلمنیا سال قبل مقایسه کنم ، رسما رسلمنیای بی نظیری بود !

وحید بهترین مسابقه این دوره کدومشون بود ؟
امروز براک تو راو حاضر شد ، خیلی قاطی کرده بود ، زد هرکی و هرچی بود از گزاشگرگرفته تا میز گزارشگر ، فیلم بردار ، دوربین ، ست رولینز و ... رو نابود کرد
شیمس هم با قیافه ای دگرگون شده برگشت .
فکر کنم شما کلا خ رسلینگ کم دیدی که این حرفو زدید .بهترین main event چند سال اخیر ( از 2007 به بعد ) بود ...seth هم بالاخره به حقش رسید و تونست کمربند رو بگیره .... lesnar هم که واقعا عالی بود و مثل لقبش the beast بود ......
در کل wrestlemania نسبتا خوبی بود اما main event فوق العاده بود .( بعد مدت ها blood دیدیم )
ورودی Triple h هم خیلی ضایع بود با اون ربات ها !
مردم دیگه باید عادت کنن به نبود تیکر نمیشه یک نفر 1 بازی تو سال داسته باشه بره کلا دیگه اندر بدنشم جوابگو نیست بهتره نباشه تا با این امادگی به زور تو رستلمانیا یا دو سه تا راو حاظر شهوالا از نظر من رسلمنیا بدی نبود ، حالا دیگه مسابقه تیکر و بری وایات خشک بود ، مسابقه استینگ و تریپل خیس بود و... نباید دیگه انتظار بیشتری رو از این افراد داشته باشیم ، بالای 40 ، 50 سال سن دارن ، مردم دوست دارن اینارو تو رسلمنیا ببینن ، رسلمنیایی که تیکر توش نباشه اصلا رسلمنیا نیست ...!
فکر کنم شما کلا خ رسلینگ کم دیدی که این حرفو زدید .