WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
خب امسال هم یه رسلمنیا خشک و بی مزه رو پشت سر گذاشتیم ! ( دقیقا مث پارسال )
فقط نتیجه بازی استینگ و هانتر غیر قابل پیش بینی بود ، بقیه بازی ها هم متوسط رو به پایین بودن ...

باخت لزنر به رینز هم بیشتر شبیه یه شوخی بود ، درست مثل باخت سال قبل تریپل به برایان !

والا از نظر من رسلمنیا بدی نبود ، حالا دیگه مسابقه تیکر و بری وایات خشک بود ، مسابقه استینگ و تریپل خیس بود و... نباید دیگه انتظار بیشتری رو از این افراد داشته باشیم ، بالای 40 ، 50 سال سن دارن ، مردم دوست دارن اینارو تو رسلمنیا ببینن ، رسلمنیایی که تیکر توش نباشه اصلا رسلمنیا نیست ...!

مسابقه مین اونت خیلی دیدنی و هیجان انگیز بود ، نقطه عطف این رسلمنیا مین اونتش بود که به خوبی برگزار شد و خیلی شیک و مجلسی تموم شد ، حالا بگذریم از نتیجه اش ولی خیلی خوب برگزار شد .

والا از نظر من رسلمنیا بدی نبود ، حالا دیگه مسابقه تیکر و بری وایات خشک بود ، مسابقه استینگ و تریپل خیس بود و... نباید دیگه انتظار بیشتری رو از این افراد داشته باشیم ، بالای 40 ، 50 سال سن دارن ، مردم دوست دارن اینارو تو رسلمنیا ببینن ، رسلمنیایی که تیکر توش نباشه اصلا رسلمنیا نیست ...!

مسابقه مین اونت خیلی دیدنی و هیجان انگیز بود ، نقطه عطف این رسلمنیا مین اونتش بود که به خوبی برگزار شد و خیلی شیک و مجلسی تموم شد ، حالا بگذریم از نتیجه اش ولی خیلی خوب برگزار شد .

وحید بهترین مسابقه این دوره کدومشون بود ؟

دوست عزیز من اگه میگم رسلمنیا خوبی نبود ، دارم با رسلمنیاهای قبل از سال 2008 مقایسه میکنم !
آره اگه بخوام مثل شما نگاه کنم و فقط با رسلمنیا سال قبل مقایسه کنم ، رسما رسلمنیای بی نظیری بود !

دوست عزیز من اگه میگم رسلمنیا خوبی نبود ، دارم با رسلمنیاهای قبل از سال 2008 مقایسه میکنم !
آره اگه بخوام مثل شما نگاه کنم و فقط با رسلمنیا سال قبل مقایسه کنم ، رسما رسلمنیای بی نظیری بود !
کی با رسلمنیا سال قبل مقایسه کرده ؟ :|
یکی از حسن های خوب این رسلمنیا این بود که یه کم اومدن جوون گرایی کردن ، بازم راک و سینا رو نیاوردن مسابقه مین اونت رو برگزار کنند .

- - -ویرایش - - -

وحید بهترین مسابقه این دوره کدومشون بود ؟

گفتم که ، مسابقه مین اونتش ، رومن رینز و براک لسنر

امروز براک تو راو حاضر شد ، خیلی قاطی کرده بود ، زد هرکی و هرچی بود از گزاشگرگرفته تا میز گزارشگر ، فیلم بردار ، دوربین ، ست رولینز و ... رو نابود کرد :))

شیمس هم با قیافه ای دگرگون شده برگشت .

امروز براک تو راو حاضر شد ، خیلی قاطی کرده بود ، زد هرکی و هرچی بود از گزاشگرگرفته تا میز گزارشگر ، فیلم بردار ، دوربین ، ست رولینز و ... رو نابود کرد :))

شیمس هم با قیافه ای دگرگون شده برگشت .

:d:d
میتونی عکس شیمسو بزاری ؟

بهترین main event چند سال اخیر ( از 2007 به بعد ) بود ...seth هم بالاخره به حقش رسید و تونست کمربند رو بگیره .... lesnar هم که واقعا عالی بود و مثل لقبش the beast بود ......

در کل wrestlemania نسبتا خوبی بود اما main event فوق العاده بود .( بعد مدت ها blood دیدیم )

ورودی Triple h هم خیلی ضایع بود با اون ربات ها !

بهترین main event چند سال اخیر ( از 2007 به بعد ) بود ...seth هم بالاخره به حقش رسید و تونست کمربند رو بگیره .... lesnar هم که واقعا عالی بود و مثل لقبش the beast بود ......

در کل wrestlemania نسبتا خوبی بود اما main event فوق العاده بود .( بعد مدت ها blood دیدیم )

ورودی Triple h هم خیلی ضایع بود با اون ربات ها !
فکر کنم شما کلا خ رسلینگ کم دیدی که این حرفو زدید .

مردم دیگه باید عادت کنن به نبود تیکر نمیشه یک نفر 1 بازی تو سال داسته باشه بره کلا دیگه اندر بدنشم جوابگو نیست بهتره نباشه تا با این امادگی به زور تو رستلمانیا یا دو سه تا راو حاظر شه

فکر کنم شما کلا خ رسلینگ کم دیدی که این حرفو زدید .

من اولین باری که wrestling رو دیدم سال 2006 رستلمنیا بود بازی kane , big show و کارلیتو و کریس مسترز سر تگ تیم .... از اون سال هم شدیدا WWE رو دنبال کردم ...پس دلیلی نمیبینم که حرف شما درست باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or