WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
بالاخره موضوعی هستش که من بارها اشاره کردم که ممکن هست به نظر خیلی ها بازی افتضاح باشه و همینطور هم هست . امیدواریم در نسخه های آینده پیشرفت بهتری رو بازی داشته باشه تا نظر بقیه گیمر هارو هم جلب بکنه .
هنوزم دست از این اراجیف گفتنت برنداشتی :| فقط و فقط یه دلیل داره این کارات ، تعداد پست هاتو بالا ببری :|

زبونت رو گاز بگیر:punish:
:d
به wwe 16 بخش ساخت و ساز رو اضافه کنن میترکونه.
همین الان اگه با یک اپدیت بخش ساخت و ساز رو اضافه کنن با سر بازی رو میخرم.حتی اگه یمتش باشه 400 تومان:d
...........
دیشب خونه ی پسرداییم بودم و چند دست wwe 2k14 زدیم.ازم سوال کرد چرا واسه خودت wwe 2k15 رو نمیخری.(دید حالم خرابه)
.من بهش گفتم میدونی چرا؟گفت چرا:d
گفتم چون تبدیل شد به کشتی کچ خوابیده.میفتی روی زمین و باید مثل یک کرم اروم اروم بخزی و به سمت حریفت بری و اروم دستت رو بندازی روش تا داور شروع کنه به شمردن.بعد از این که تا 2 شمرد و حریف تسلیم نشد باید روی زمین بخزی و به سمت طناب بری و اروم اروم با کمک طناب بلند شی و وقتی دوباره به زمین بیفتی بازم داستان تکرار میشه.بازی کلا روی زمین جریان داره.:dگفت پس همون بهتر که نخریدی
همین دانیال سال دیگه همین موقع هاست که میگه ، عجب اشغالی بود wwe 16 حالم بهم خورد . دانیال درجه هایمش همیشه قبل از اومدن بینهایت
ولی نزدیک میشه و بعدش یکدفعه منفی میشه ، حقم داری منم همینم . ولی نسخه های قدیمی هر چی میرم خسته نمیشم خداوکیلی .

همین دانیال سال دیگه همین موقع هاست که میگه ، عجب اشغالی بود wwe 16 حالم بهم خورد . دانیال درجه هایمش همیشه قبل از اومدن بینهایت
ولی نزدیک میشه و بعدش یکدفعه منفی میشه ، حقم داری منم همینم . ولی نسخه های قدیمی هر چی میرم خسته نمیشم خداوکیلی .
امروز رفتم فروشگاه دوستم.گفت wwe 2k14 رو واسه کرایه داره.ازش نگرفتم.گفتم الان نه.هیچ وقت فکر نمیکردم بعد از این همه سال یک روزی یک نسخه جدید از wwe بیاد و من نگیرمش.باور کن اگه همین نسخه ساخت و سازش کامل بود الان اینجا نبودم و داشتم بازیش میکردم و ویدیو اپلود میکردم.
یک اشتباه کوچک از سازنده نتیجش این میشه.

کسانی که در نسخه های قدیمی کشتی کج دنبال یک نسخه خوب با گرافیک خوب و تفریح میگردن ، حتما نسخه 2006 تکرار کنید در pc با شبیه ساز یا ps2 .
این نسخه از نظر متا و محتوا یکی از برترین بتزی های کشتی کجی هست که تا حالا اومده ، از نظر راستر بسیار غنی و خوب و گرافیک بسیار پیشرفته و نسل هفتمی در حالی که بازی برای اواخر ps2 عرضه شد، دیدن داستر هایی مثل کورت انگل و تاجیری و جیم هارت و بازی کردن باهاشون برای اخرین نسخه میتونه خیلی جذاب باشه ، در بخش ساخت و ساز هم با بخش های غنس روبرو هستیم ، از بخش create a belt تک نفره و دونفره و با بهترین ازادی عمل ، بخش ساخت راستر و create stable و ساخت تیم ها ، و ساخت moveset ، در بخش match type ها به جرات بگم از چالشی ترین و هیجان انگیز ترین بخش ها روبرو هستیم ، Ladder match بازی بسیار سخت و طاقت فرسا هست و برداشتن کمربند هم با سیستم جالبی که داره به سادگی نیست و خط ابی رنگ باید خالی بشه تا کمربند برداشته شه ، توی mode بازی برای بازی با کمربند بخش جدایی گذاشتن و اگه شما بخواهید کمربند از شان دیواری و محمد حسن که دستشون از طریق Ladder بگیرید و تنها راهش هست به مشکل خواهید خورد و کار ساده ای ندارین ،
بازی های دیگه مثل 3stage of hell , buried alive match , slobber knocker , pantie که به مرور در نسخه های بعدی حذف شدن .
یکی دیگه از بازی های جذاب ، last man stading یا توجه به استامینای تازه و میشرفته بازی و خستگی راستر ها هست ، بخش hardcore match تاثیر پذیر بودن بیشتر دمیج راستر ها، با زدن وسایل به راستر و کم شدن استامینای بیشتری از حریف میگیره ، بخش clean یا Dirty که از نسخه گذشته یعنیsmackdown vs raw به این نسخه ارث رسیده هم بسیار جذابه ،کافیه شما مثلا ادی گرورو به صورت Diry قرار بدید تا مشاهده کنید با چه حقه هایی دور از چشم داور یا فن هایی که میزنه سعی به بردن بازی داره . یا با زدن صندلی به حریف ، نمیدونم چرا اینم بعدا حذف کردن ، هنوزم تو wwe میبیید از این حرکات کثیف
بخش گیم پلی بازی که از بخش های جذاب بازیست همانطور که گفتم دارای استامینای منحصر به فرد برای هر راستر و خستگی در انها حین مسابقه هست ، که میشه از طریق option خاموشش کرد ، بخش تشخیص وزن کاملا حرفه ای که جلوی رقبای سنگین وزن به مشکل خواهید خورد و در زدن Grapple ناتوانید ، بخش clean , dirty
Gm mode ، match type های جذاب ، لجندهایی مثل Andre giant و Mankind ، بخش داستانی خوب ، match type های جذاب و نفسگیر و کامل .
slobber knocker، 3 stage of hell از دست ندید
از نظر من این نسخه یکی از 3 نسخه برتر کشتی کج تا الان هست . و تکرار دوبارش خالی از لطف نیست . :d

آخرین ویرایش:
,,,,,,,=((,,,,,,,
فقط میخواستی داغ دل ما رو تازه کنی؟ای کاش یک ps2 داشتم.
بحث dirty و clean به کنار.انصافا دیوا ها چقدر dirty بودن:d همه چی عالی بود.
چی باعث شد بعد این همه سال اینطور گند بزنن تو بازی؟به جان خودم یک سیاستی پشت این قضیه هست.از قصد این کار رو میکنن

,,,,,,,=((,,,,,,,
فقط میخواستی داغ دل ما رو تازه کنی؟ای کاش یک ps2 داشتم.
بحث dirty و clean به کنار.انصافا دیوا ها چقدر dirty بودن:d همه چی عالی بود.
چی باعث شد بعد این همه سال اینطور گند بزنن تو بازی؟به جان خودم یک سیاستی پشت این قضیه هست.از قصد این کار رو میکنن
بزار داغ دلت تازه تر کنم دارم smackdown vs raw میزنم یک نسخه قبل 2006
Street fight match عجب حالی میده ، خداییش بخاطر این match type ها لازمه امثال من و تو که فن کشتی کج هستیم به گذشته برگردیم .
ولی این نسخه 2006 عجیب درخشانه واقعا از نظر سختی کافیه یک Ladder match با این دو تا کنه بزنی یعنی محمد حسن و خسرو دیواری حس و حالی میده
.بخاطر خودت داریم یک دست بازی panties میزنیم بین دیواها که فکر کنم میدونی کدوم بازیه .:d

بزار داغ دلت تازه تر کنم دارم smackdown vs raw میزنم یک نسخه قبل 2006
Street fight match عجب حالی میده ، خداییش بخاطر این match type ها لازمه امثال من و تو که فن کشتی کج هستیم به گذشته برگردیم .
ولی این نسخه 2006 عجیب درخشانه واقعا از نظر سختی کافیه یک Ladder match با این دو تا کنه بزنی یعنی محمد حسن و خسرو دیواری حس و حالی میده
.بخاطر خودت داریم یک دست بازی panties میزنیم بین دیواها که فکر کنم میدونی کدوم بازیه .:d
میدونم خوبم میدونم.اون زمان در حال بلوغ بودم:|:d

اوه اوه اوه از اون مچ تایپ دیوا نگو که زیاد تو hctp بازیش کردم!!!
انصافا نسخه ۲۰۰۶ رو از همه کمتر بازی کردم

خیلی نسخه کامل و خوبیه ، جز معدود نسخه هاس که متاشم 84 شد .
کلا به بحث متا کار ندارم ولی حساب کنی جز 2-3 نسخه برتر میشه حسابش کرد .

8-| خبر آمد خبری در راه است ...
عنوان جدیدی از سری بازی های WWE در حال ساخت می باشد. وظیفه ساخت این عنوان بر عهده سازندگان عنوان Mortal Kombat، استودیو NetherRealm می باشد. نام این عنوان جدید WWE Immortals بوده و به صورت رایگان برای تلفن های هوشمند منتشر خواهد شد. با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

طلق آخرین گزارشات منتشر شده، این عنوان در حال ساخت با همکاری استودیو Phosphor Game بوده و دارای مبارزاتی بین ستاره های کمپانی می باشد.
تمامی اطلاعات منتشر شده از این عنوان به همین مقدار محدود شده است زیرا سازندگان اعلام کرده اند که تا سال آینده که بازی به مرحله انتشار نرسد، اطلاعاتی از گیم پلی بازی منتشر نمی کنند.
با توجه به اینکه NetherRealm سازنده این عنوان می باشد، می توان امیدوار بود یک عنوان خوب در سبک مبارزه ای برای iPad, iPhone, iPod touch یا اندروید شما منتشر شود.
نظرات خود را پیرامون عناوین WWE با ما در میان بگذارید.

آقا اين باتيستا چي از براك لزنر كمتر داشت كه اين شد در حقش بيچاره.خيلي دارن به براك لزنر بها ميدن افتخار پايان دادن استرايك آندرتيكر كه نصيبش شد wwe worldheavy weightهم كه دادن بهش.اونوقت اين مرد بعد از چند سال برگشتو اونطور تو رسلمنيا تحقير كردندش.از دنيل برايان خسته باخت.يكي بگه آخه چيش كمتر از براك لزنر بود؟ نكنيد اين كارا باهاش آخه اون اوسطوره ي دوران بچگيمه:((

آخرین ویرایش:
آقا اين باتيستا چي از براك لزنر كمتر داشت كه اين شد در حقش بيچاره.خيلي دارن به براك لزنر بها ميدن افتخار پايان دادن استرايك آندرتيكر كه نصيبش شد wwe worldheavy weightهم كه دادن بهش.اونوقت اين مرد بعد از چند سال برگشتو اونطور تو رسلمنيا تحقير كردندش.از دنيل برايان خسته باخت.يكي بگه آخه چيش كمتر از براك لزنر بود؟ نكنيد اين كارا باهاش آخه اون اوسطوره ي دوران بچگيمه:((
باتیستا به هر جا خواست رسید تو کمپانی ، دیگه الان برای پول و دست گرمی داره بازی بازی میکنه .
باتیستا نیازی دیگه نداره به استوری انچنانی و سنشم دیگه اون انگیزه رو ازش گرفته .
حدفاصل 2005 -2007 باتیستا در اوج و مین اونت و بهترین بازی ها رو داشت
الان یجورایی هم هیلش کردن کمپانی خالی نمونه . باتیستا تو همون یک بازی که تو MMA انجام داد طرف knockout کرد ..
جز افراد قدرتمنده ولی خوب توی کمپانی همینطوری داره روی پرده نمایش فیلم بازی میکنه دیگه .

باتیستا دیگه کارش رو انجام داد الان دنبال پول و کار هست و توی فیلم ها داره بازی میکنه .

باتیستا به هر جا خواست رسید تو کمپانی ، دیگه الان برای پول و دست گرمی داره بازی بازی میکنه .
باتیستا نیازی دیگه نداره به استوری انچنانی و سنشم دیگه اون انگیزه رو ازش گرفته .
حدفاصل 2005 -2007 باتیستا در اوج و مین اونت و بهترین بازی ها رو داشت
الان یجورایی هم هیلش کردن کمپانی خالی نمونه . باتیستا تو همون یک بازی که تو MMA انجام داد طرف knockout کرد ..
جز افراد قدرتمنده ولی خوب توی کمپانی همینطوری داره روی پرده نمایش فیلم بازی میکنه دیگه .

وقتي به كرير و افتخارات باتيستا نگاه ميندازم ميبينم واقعا در حقش جفا شده.آخه فقط دوبار قهرماني كمربندwweبايد ميشد اونم تو اين همه سال حضور مستمر؟با رندي مقايسه كن يا جان سينا

آخرین ویرایش:
حرف جان سینا رو نزنید که انگار ساختنش فقط کمربند بیاد دستش دو روز بعد بگیرنش هی اون عدد تعداد بارهایی که کمربند گرفته بره بالا ، کلا کمپانی حالش خوش نیس این روزا ، ست رولینز آخه شد آدم یا بری وایت ؟ کمپانی که کارش به مسخره گرفتن تماشاچی ها با بانی و آدام رز باشه دیگه هیچی ، ولی خدایی تی ان ای رو میبینی کیف میکنی هفته ای یه شب مسابقه میدن اینقدر هیجان انگیزه که نگو حالا WWE از شنبه تا خود شنبه دیگه هر شب شو داره هیچی به هیچی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or