آخرین ویرایش:
هنوزم دست از این اراجیف گفتنت برنداشتیبالاخره موضوعی هستش که من بارها اشاره کردم که ممکن هست به نظر خیلی ها بازی افتضاح باشه و همینطور هم هست . امیدواریم در نسخه های آینده پیشرفت بهتری رو بازی داشته باشه تا نظر بقیه گیمر هارو هم جلب بکنه .
فقط و فقط یه دلیل داره این کارات ، تعداد پست هاتو بالا ببری 
همین دانیال سال دیگه همین موقع هاست که میگه ، عجب اشغالی بود wwe 16 حالم بهم خورد . دانیال درجه هایمش همیشه قبل از اومدن بینهایتزبونت رو گاز بگیرunish:
:d
به wwe 16 بخش ساخت و ساز رو اضافه کنن میترکونه.
همین الان اگه با یک اپدیت بخش ساخت و ساز رو اضافه کنن با سر بازی رو میخرم.حتی اگه یمتش باشه 400 تومان:d
...........
دیشب خونه ی پسرداییم بودم و چند دست wwe 2k14 زدیم.ازم سوال کرد چرا واسه خودت wwe 2k15 رو نمیخری.(دید حالم خرابه)
.من بهش گفتم میدونی چرا؟گفت چرا:d
گفتم چون تبدیل شد به کشتی کچ خوابیده.میفتی روی زمین و باید مثل یک کرم اروم اروم بخزی و به سمت حریفت بری و اروم دستت رو بندازی روش تا داور شروع کنه به شمردن.بعد از این که تا 2 شمرد و حریف تسلیم نشد باید روی زمین بخزی و به سمت طناب بری و اروم اروم با کمک طناب بلند شی و وقتی دوباره به زمین بیفتی بازم داستان تکرار میشه.بازی کلا روی زمین جریان داره.:dگفت پس همون بهتر که نخریدی
امروز رفتم فروشگاه دوستم.گفت wwe 2k14 رو واسه کرایه داره.ازش نگرفتم.گفتم الان نه.هیچ وقت فکر نمیکردم بعد از این همه سال یک روزی یک نسخه جدید از wwe بیاد و من نگیرمش.باور کن اگه همین نسخه ساخت و سازش کامل بود الان اینجا نبودم و داشتم بازیش میکردم و ویدیو اپلود میکردم.همین دانیال سال دیگه همین موقع هاست که میگه ، عجب اشغالی بود wwe 16 حالم بهم خورد . دانیال درجه هایمش همیشه قبل از اومدن بینهایت
ولی نزدیک میشه و بعدش یکدفعه منفی میشه ، حقم داری منم همینم . ولی نسخه های قدیمی هر چی میرم خسته نمیشم خداوکیلی .
,,,,,,,بزار داغ دلت تازه تر کنم دارم smackdown vs raw میزنم یک نسخه قبل 2006,,,,,,,,,,,,,,
فقط میخواستی داغ دل ما رو تازه کنی؟ای کاش یک ps2 داشتم.
بحث dirty و clean به کنار.انصافا دیوا ها چقدر dirty بودن:d همه چی عالی بود.
چی باعث شد بعد این همه سال اینطور گند بزنن تو بازی؟به جان خودم یک سیاستی پشت این قضیه هست.از قصد این کار رو میکنن
میدونم خوبم میدونم.اون زمان در حال بلوغ بودمبزار داغ دلت تازه تر کنم دارم smackdown vs raw میزنم یک نسخه قبل 2006
Street fight match عجب حالی میده ، خداییش بخاطر این match type ها لازمه امثال من و تو که فن کشتی کج هستیم به گذشته برگردیم .
ولی این نسخه 2006 عجیب درخشانه واقعا از نظر سختی کافیه یک Ladder match با این دو تا کنه بزنی یعنی محمد حسن و خسرو دیواری حس و حالی میده
.بخاطر خودت داریم یک دست بازی panties میزنیم بین دیواها که فکر کنم میدونی کدوم بازیه .:d
:dاوه اوه اوه از اون مچ تایپ دیوا نگو که زیاد تو hctp بازیش کردم!!!
انصافا نسخه ۲۰۰۶ رو از همه کمتر بازی کردم
خبر آمد خبری در راه است ...
باتیستا به هر جا خواست رسید تو کمپانی ، دیگه الان برای پول و دست گرمی داره بازی بازی میکنه .آقا اين باتيستا چي از براك لزنر كمتر داشت كه اين شد در حقش بيچاره.خيلي دارن به براك لزنر بها ميدن افتخار پايان دادن استرايك آندرتيكر كه نصيبش شد wwe worldheavy weightهم كه دادن بهش.اونوقت اين مرد بعد از چند سال برگشتو اونطور تو رسلمنيا تحقير كردندش.از دنيل برايان خسته باخت.يكي بگه آخه چيش كمتر از براك لزنر بود؟ نكنيد اين كارا باهاش آخه اون اوسطوره ي دوران بچگيمه![]()
آقا اين باتيستا چي از براك لزنر كمتر داشت كه اين شد در حقش بيچاره.خيلي دارن به براك لزنر بها ميدن افتخار پايان دادن استرايك آندرتيكر كه نصيبش شد wwe worldheavy weightهم كه دادن بهش.اونوقت اين مرد بعد از چند سال برگشتو اونطور تو رسلمنيا تحقير كردندش.از دنيل برايان خسته باخت.يكي بگه آخه چيش كمتر از براك لزنر بود؟ نكنيد اين كارا باهاش آخه اون اوسطوره ي دوران بچگيمه![]()
باتیستا به هر جا خواست رسید تو کمپانی ، دیگه الان برای پول و دست گرمی داره بازی بازی میکنه .
باتیستا نیازی دیگه نداره به استوری انچنانی و سنشم دیگه اون انگیزه رو ازش گرفته .
حدفاصل 2005 -2007 باتیستا در اوج و مین اونت و بهترین بازی ها رو داشت
الان یجورایی هم هیلش کردن کمپانی خالی نمونه . باتیستا تو همون یک بازی که تو MMA انجام داد طرف knockout کرد ..
جز افراد قدرتمنده ولی خوب توی کمپانی همینطوری داره روی پرده نمایش فیلم بازی میکنه دیگه .