WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
براک اخری ها کم اورد وگرنه چند وقتی کمربند دستش بود تو Ufc ، واقعا براک یکی از تکنیکی ترسن و برترین کشتی کج کارها و مبارز ازاد هاس با اون وزن سنگین ،انعطاف پذیری فوق العاده ای داشت جوونیش ، اگه همون 2003- میرفت UFC غوقا میکرد .
اخری ها یک مبارزش دیدم خیلی ناراحت شدم چقدر بد کار میکرد رفته بود تو لاک دفاعی .
100% همینطوره.اون حتی به عنوان یکی از بهترین ورزشکاران دنیا هم معرفی شد.ولی به قول تو افزایش سن کارشو خراب کرد.
حتی بهترین مبارز تاریخ mma که فدور امیلیانینکو بود هم اخرش با 3 باخت پشت سر هم به کرییرش باپان داد.
ولی شرایط cm punk متفاوته.یه نگاه بهش بنداز.موقع وزن کشی که میشه انقدر مبارزها به خودشون فشار میارن که وزن رو به حداقل برسونن و وقتی بالای ترازو میرن شبیه به یه تیکه ماهیچه میشن.
ولی میتونی cm punk رو تصور کنی که موقع وزن کشی شبیه به یک جوجه با چشمهای ورقلمبیده شده.:dواقعا دلم براش میسوزه .حاظرم خودم برم جاش مبارزه کنم ولی اون نره:p شوخی بودا.من نمیرم

چند شب پیش شبکه Manoto تو اخبارش یک مستند نشون داد از کامالا ، هم دوره ای هوگن و اندره جایانت تو دهه 90 ، بنده خدا بخاطر فشار خون دوتا پاشو از دست داده بود ؛ خیلی خوب و تلخ بود میگفت هیکلم گنده بود به پیشنهاد جری لاور اومدم کشتی کج اون گفت شبیه سرخ پوستای اوگاندا درستت میکنیم و پول درمیاری میگفت تو عمرم اوگاندا نرعته بودم. میگفت هوگن به من میگفت : برادر من دادم پول درمیارم تو هم سعی کن پول دربیاری ولی چون مندنمبتونستم خوب صحبت کنم و ارتباط برقرار کنم نتونستم پولی دربیارم و یکروز وینس بهم گفت اوه تو مشکلی نداری ازادی ، و ردش کرده رفت ، جیم دوگان حرف باحالی نیزد میگفت : وینس رییست هست نه رفیقت .
اسلحه هم تو شلوارش میزاشته از ترسش تو رینگ ، یکروز رو اندره جایانت اسلحه کشیده اونم گفته داداش ببخشید من عقلم خوب کار نمیکنه ، بنده خدا با اون وزن و قد خون به مغزش نمیرسیده اندره.

- Complex Magazine has an article about WWE 2K15 users being banned for uploading Chris Benoit characters to the game. Below is an exchange between a user and a WWE 2K15 rep:
@corybundick I just checked your account. You were banned because you uploaded a Chris Benoit face to community creations.

عجب ... گفته هرکسی فیس کریس بنوا رو توی بازی اضافه کنه اکانتش بن میشه !!!

درباره یو اف سی هم بگم یو اف سی از کسایی مثل براک لسنر و بابی لشلی یه غول ساخت ... هر دوشون تو هر دو کمپانی کارشون معرکه اس

ایولا ... خوش به حالت شد پس بازی کن دادا حالشو ببر ... مام بازی میکنیم و فقط رویال میزنیم
رویالش مشکله و نمیشه کار خاصی توش کرد ، به غیر از گرافیکش که زمان حودش خوب بود گیم پلی یونیکی هم داره کار با وسایل هم عالیه
چیزی که نسخه های الان wwe ندارن تشخیص وزن درست حسابی که داره کامل هم تو فنون و هم تو irish whip کردن .
بهترین لذت رو تو این نسخه بازی Hardcore داره . بهترین راسترها و کامل ترین ها رو هم داره .
دیگه عرضی نیست بعدش میرم سراغ smack fown vs raw 2004- 2006 - 2007

رویالش مشکله و نمیشه کار خاصی توش کرد

بدونی چه رویال هایی رو دو نفری و تک نفری بدون اینکه استارمون بیوفته پایین به آخر رسوندیم ، با اون موزیک های معرکه اش و سیستم آسیب دیدن و وزن و ... همینطور تانت هایی که خیلی سریع فینیشر ها رو پر میکنن ، در ضمن با تمام استارها میشه فینیشر بقیه رو روی خودشون زد البته به شرط اینکه هم وزن باشن ... با صندلی هم یه امتحانی بکن با راب ون دام با سرعت برو طرف یه نفر یه مربع بزن دهنش صاف میشه خخخخخ

نميدونم چرا نسبت به wwe16 هم نااميد شدم
زبونت رو گاز بگیر:punish:
:d
به wwe 16 بخش ساخت و ساز رو اضافه کنن میترکونه.
همین الان اگه با یک اپدیت بخش ساخت و ساز رو اضافه کنن با سر بازی رو میخرم.حتی اگه یمتش باشه 400 تومان:d
...........
دیشب خونه ی پسرداییم بودم و چند دست wwe 2k14 زدیم.ازم سوال کرد چرا واسه خودت wwe 2k15 رو نمیخری.(دید حالم خرابه)
.من بهش گفتم میدونی چرا؟گفت چرا:d
گفتم چون تبدیل شد به کشتی کچ خوابیده.میفتی روی زمین و باید مثل یک کرم اروم اروم بخزی و به سمت حریفت بری و اروم دستت رو بندازی روش تا داور شروع کنه به شمردن.بعد از این که تا 2 شمرد و حریف تسلیم نشد باید روی زمین بخزی و به سمت طناب بری و اروم اروم با کمک طناب بلند شی و وقتی دوباره به زمین بیفتی بازم داستان تکرار میشه.بازی کلا روی زمین جریان داره.:dگفت پس همون بهتر که نخریدی

آقا من پیشنهاد میکنم به دوستانی که قصد تهیه این بازی رو دارن که این بازی رو خریداری نکنن چون میدونم انتظار ها بالا رفته بود اما پیشنهاد میکنم نسخه ی سال بعد یعنی Wwe2k16 رو بزارید خریداری کنید و برای امسال برای این بازی پولی خرج نکنید بالاخره پیشرفت زیادی داشته اما هنوز یکسری مشکلات هست که در نسخه ی آینده به احتمال زیاد برطرف میشه . در کل آینده ی خوبی داره این سری Wwe2K و هنوز جای کار داره و سازنده هم مطمئن هستم کارش رو به خوبی انجام میده چون سازنده ی اثبات شده ای هست و کاربلد هستن .

امروز داشتم Here comes the pain میزدم
رفتم season mode دیدم عجب ایده و برنامه ی خوبی داره این season mode باری میتونه کامل جایگزین بخش ملال اور یونیورس بشه .
ابتدا میرید میتونید نقل و انتقال ها رو انجام بدید یا ندید . بعد یک داستر برمیدارید وارد کار میشید ، کسی مجبور نیست لبازی های هر هفته راستر های دیگه رو هم انجام بده . با هر بازی
و برد مبلغی بدست میارید که خودش انگیزه اس و میتونید موارد خریداری کنید ، با باخت اون مبلغ کم میشه . میتونید با منیجرتون stephanie صحبت کنید و درخواست draft بدید یا بازی کمربند که اونم به این راحتی قبول نمیکنه و دلایل جویا میشه .. میتونید تو لاکر روم هر از گاهی با یکی از راستر ها صحبت یا درگیر بشید
بازی های کاملا متنوعی هست خوبی بازی همین حق انتخاب دادن به شما هست ، در jydjment day میتونید با کورت انگل بازی سر مو که قبلا بود بازی کنید .
کلا ازادی عمل حرف اول میزنه تو این seson mode امروزم میخوام برم بخش Gm mode بزنم توی 2007.

منم این بازی مزخرف رو امروز فروختم و راحت کردم خودمو :bighug:#:-s

متاسفم که اینو میگم ولی یک آشغال ب تمام معنا ! حیف هزار تومن اگر پایه این بازی پول خرج کنید . نکنید به خدا پشیمون میشید !

من WWE رو دنبال میکنم و چندین چند سال فن رسلینگ هستم ولی هرکار کردم نشد با این بازی ارتباط برقرار کنم .

برعکس دوستان که میگن از نظر فیس و ساخت استارها خوب بوده به نظر من افتضاح بود ! کافیه قیافه بری وایت یا کریس جریکو رو ببینید تا از زندگی سیر بشید

خلاصه راحت شدم دیگه , با اینکه ضرر کردم از نظر مالی .. تا من باشم دیگه پول جای همچین چیز مزخرفی ندم ! :d

بالاخره موضوعی هستش که من بارها اشاره کردم که ممکن هست به نظر خیلی ها بازی افتضاح باشه و همینطور هم هست . امیدواریم در نسخه های آینده پیشرفت بهتری رو بازی داشته باشه تا نظر بقیه گیمر هارو هم جلب بکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or