آخرین ویرایش:
منصور جان گزینه ادیت ســوپراستار باز فقط واسه ساختگی ها هست و نه راستر اصلی . یعنی مثلا اگه دانلود کنی یه استاری رو ( که عنوان Custom star هست رو میشه فقط ادیت کنی )
وگرنه هیچ راهی نیست استارهای اصلی رو یه بلاسی تغییر بدیم یا رنگ عوشض کنیم و به عنوان اتایر جدید سیو کنیم![]()
واقعاً آزار دهنده هست این موضوع
که اورال و این داستاناش هم ناقص هستن و خیلی بد میشه .میشه به عنوان اتایر هم ذخیره کرد و نیازی نیست اورال و دست زد . ببین هنگامی که کاراش انجام دادی میری رو صفحه پروفایلش که اورالش هم هستخوب دیگه منم همینو میگم . اونجا وقتی کارت تمام شد و اوکی کردی سیو کنی به عنوان اتایر سیو نمیشه که . به عنوان یه استار ساختگی سیو میشهکه اورال و این داستاناش هم ناقص هستن و خیلی بد میشه .
اگه میشد ادیت کرد و به عنوان اتایر جدید همون استار سیو کرد خوب بود
حالا شاید من حرکت اشتباهی انجام میدم . و همچین آپشنی وجود داشته باشه . اگه واقعاً هست مو به مو بگید چی کار کنمممنون
يكي يه نقد و بررسي كامل از اين بازيو بزاره اينجا تا بدونيم بخريم بازيو يا نه من كه گيرم بين بازي GTA V يا wwe كدومش بخرم ، در ضمن من بازي GTA رو قبلاً روي كنسول xbox 360 بازي كرده بودم حالا اگه ارزشش داره اين كشتي كج رو با PS4 تجربه كرد بخرم در غير اين صورت برم GTA بگيرم
يكي يه نقد و بررسي كامل از اين بازيو بزاره اينجا تا بدونيم بخريم بازيو يا نه من كه گيرم بين بازي GTA V يا wwe كدومش بخرم ، در ضمن من بازي GTA رو قبلاً روي كنسول xbox 360 بازي كرده بودم حالا اگه ارزشش داره اين كشتي كج رو با PS4 تجربه كرد بخرم در غير اين صورت برم GTA بگيرم
با این توضیحاتی که شما دادین به نظرم هیچکدوم رو نخرید . Wwe رو امسال نگیرید بزارید نسخه ی آینده . Gta رو هم چون بازی کردین قبلا نمیتونه جذابیت بار اول رو براتون داشته باشه . پیشنهاد بنده به شما اینه که بودجه خودتون رو ذخیره کنید برای سال آینده چون امسال به نوعی همه بازی ها افتضاح بودن در کل . اگر هم میخوایید برای بازی های دیگه غیز از این دو پول بزارید که بهترین پیشنهاد من به شما میتونه Far Cry 4 و یا Assassin's Creed : Unity باشه . اینجور هم که از روحیاتتون پیداست Cod هم بدردتون نمیخوره من هم پیشنهاد نمیکنم بهتون.
نیگا داداش منم دقیقا بین این 2تا بازی مونده بودم با این تفاوت که جی تی ای رو نسل قبل هم بازی نکرده بودم.
ولی به خاطر علاقم کشتی کج و انتخاب کردم از هیچیشم پشیمون نیستم غیر بخش آنلاینش که باعث شده بزارمش واسه فروش.
حالا اگه علاقه به کشتی کج داری و بازی هاشم نگاه میکنی با توجه به این که جی تی ای رو هم بازی کردی من میگم wwe رو بگیر و یه تجربه ایی بکن.
باز هم ولی فکرتو بکن و تصمیم بگیر.