WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
منصور جان گزینه ادیت ســوپراستار باز فقط واسه ساختگی ها هست و نه راستر اصلی . یعنی مثلا اگه دانلود کنی یه استاری رو ( که عنوان Custom star هست رو میشه فقط ادیت کنی )

وگرنه هیچ راهی نیست استارهای اصلی رو یه بلاسی تغییر بدیم یا رنگ عوشض کنیم و به عنوان اتایر جدید سیو کنیم :(

واقعاً آزار دهنده هست این موضوع

منصور جان گزینه ادیت ســوپراستار باز فقط واسه ساختگی ها هست و نه راستر اصلی . یعنی مثلا اگه دانلود کنی یه استاری رو ( که عنوان Custom star هست رو میشه فقط ادیت کنی )

وگرنه هیچ راهی نیست استارهای اصلی رو یه بلاسی تغییر بدیم یا رنگ عوشض کنیم و به عنوان اتایر جدید سیو کنیم :(

واقعاً آزار دهنده هست این موضوع

نه اشتباه شد میری اول داخل NEW بعد میری رو سوپراستار و هرکی خواستی ادیت میکنی...

خوب دیگه منم همینو میگم . اونجا وقتی کارت تمام شد و اوکی کردی سیو کنی به عنوان اتایر سیو نمیشه که . به عنوان یه استار ساختگی سیو میشه :( که اورال و این داستاناش هم ناقص هستن و خیلی بد میشه .

اگه میشد ادیت کرد و به عنوان اتایر جدید همون استار سیو کرد خوب بود

حالا شاید من حرکت اشتباهی انجام میدم . و همچین آپشنی وجود داشته باشه . اگه واقعاً هست مو به مو بگید چی کار کنم :دی ممنون

خوب دیگه منم همینو میگم . اونجا وقتی کارت تمام شد و اوکی کردی سیو کنی به عنوان اتایر سیو نمیشه که . به عنوان یه استار ساختگی سیو میشه :( که اورال و این داستاناش هم ناقص هستن و خیلی بد میشه .

اگه میشد ادیت کرد و به عنوان اتایر جدید همون استار سیو کرد خوب بود

حالا شاید من حرکت اشتباهی انجام میدم . و همچین آپشنی وجود داشته باشه . اگه واقعاً هست مو به مو بگید چی کار کنم :دی ممنون
میشه به عنوان اتایر هم ذخیره کرد و نیازی نیست اورال و دست زد . ببین هنگامی که کاراش انجام دادی میری رو صفحه پروفایلش که اورالش هم هست
اونجا بالای گزینه پلاکارد های تماشاگر به انکیلیسی نوشته are you want to altrinte attire
که زده No اونو yes کنی به عنوان لباس چندمش ذخیره میکنه فقط باید اسمش اون بالا بزنی که گم نکنی تو لباس ها چون مثلا جان سینا 5 تا اتایر داره
فقط بدیش اینه بازم به عنوان لباس دوم انتخاب کنی توی slot ها ذخیره میشه و یک slot میگیره.

آقا هر کی بازی رو تمام نکرده تموم کنه . آدمو یاد بازی های قدیمی میاندازه که باید اول مراحل رو تمام میکردی تا همه مبارز ها باز بشن. این روزا که کلا دیگه همچین چیزی نیست جز همین بازی اینم تمام کنید تا همه کشتی گیر ها باز شن .

يكي يه نقد و بررسي كامل از اين بازيو بزاره اينجا تا بدونيم بخريم بازيو يا نه من كه گيرم بين بازي GTA V يا wwe كدومش بخرم ، در ضمن من بازي GTA رو قبلاً روي كنسول xbox 360 بازي كرده بودم حالا اگه ارزشش داره اين كشتي كج رو با PS4 تجربه كرد بخرم در غير اين صورت برم GTA بگيرم

يكي يه نقد و بررسي كامل از اين بازيو بزاره اينجا تا بدونيم بخريم بازيو يا نه من كه گيرم بين بازي GTA V يا wwe كدومش بخرم ، در ضمن من بازي GTA رو قبلاً روي كنسول xbox 360 بازي كرده بودم حالا اگه ارزشش داره اين كشتي كج رو با PS4 تجربه كرد بخرم در غير اين صورت برم GTA بگيرم

با این توضیحاتی که شما دادین به نظرم هیچکدوم رو نخرید . Wwe رو امسال نگیرید بزارید نسخه ی آینده . Gta رو هم چون بازی کردین قبلا نمیتونه جذابیت بار اول رو براتون داشته باشه . پیشنهاد بنده به شما اینه که بودجه خودتون رو ذخیره کنید برای سال آینده چون امسال به نوعی همه بازی ها افتضاح بودن در کل . اگر هم میخوایید برای بازی های دیگه غیز از این دو پول بزارید که بهترین پیشنهاد من به شما میتونه Far Cry 4 و یا Assassin's Creed : Unity باشه . اینجور هم که از روحیاتتون پیداست Cod هم بدردتون نمیخوره من هم پیشنهاد نمیکنم بهتون.

نیگا داداش منم دقیقا بین این 2تا بازی مونده بودم با این تفاوت که جی تی ای رو نسل قبل هم بازی نکرده بودم.
ولی به خاطر علاقم کشتی کج و انتخاب کردم از هیچیشم پشیمون نیستم غیر بخش آنلاینش که باعث شده بزارمش واسه فروش.
حالا اگه علاقه به کشتی کج داری و بازی هاشم نگاه میکنی با توجه به این که جی تی ای رو هم بازی کردی من میگم wwe رو بگیر و یه تجربه ایی بکن.
باز هم ولی فکرتو بکن و تصمیم بگیر.

با این توضیحاتی که شما دادین به نظرم هیچکدوم رو نخرید . Wwe رو امسال نگیرید بزارید نسخه ی آینده . Gta رو هم چون بازی کردین قبلا نمیتونه جذابیت بار اول رو براتون داشته باشه . پیشنهاد بنده به شما اینه که بودجه خودتون رو ذخیره کنید برای سال آینده چون امسال به نوعی همه بازی ها افتضاح بودن در کل . اگر هم میخوایید برای بازی های دیگه غیز از این دو پول بزارید که بهترین پیشنهاد من به شما میتونه Far Cry 4 و یا Assassin's Creed : Unity باشه . اینجور هم که از روحیاتتون پیداست Cod هم بدردتون نمیخوره من هم پیشنهاد نمیکنم بهتون.

نیگا داداش منم دقیقا بین این 2تا بازی مونده بودم با این تفاوت که جی تی ای رو نسل قبل هم بازی نکرده بودم.
ولی به خاطر علاقم کشتی کج و انتخاب کردم از هیچیشم پشیمون نیستم غیر بخش آنلاینش که باعث شده بزارمش واسه فروش.
حالا اگه علاقه به کشتی کج داری و بازی هاشم نگاه میکنی با توجه به این که جی تی ای رو هم بازی کردی من میگم wwe رو بگیر و یه تجربه ایی بکن.
باز هم ولی فکرتو بکن و تصمیم بگیر.

[FONT=&quot]در كل بازي[/FONT][FONT=&quot] GTA V [/FONT][FONT=&quot]بهترين نسخه از اين بازي بود كه من خيلي باهاش حال كردم واقعاً عالي بود ولي چون به خاطر تكراري بودنش ميگم شايد برم سراغ يه بازي مثل[/FONT][FONT=&quot] wwe [/FONT][FONT=&quot]بازي[/FONT][FONT=&quot] Assassin's Creed : Unity [/FONT][FONT=&quot]رو ميتونم رو[/FONT][FONT=&quot] PC [/FONT][FONT=&quot]بازي كنم تا هزينه رو نگه دارم واسه بازيهاي ديگه حالا معلوم نيست شايدم[/FONT][FONT=&quot] wwe [/FONT][FONT=&quot]گرفتم به هر حال مرسي[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

يه جا شنيدم در سري جديد gta حالت اول شخص هم به بازي اضافه شده كه براي در اورنش سازندگان مجبور شدند فقط براي

بخش تعويض اسلحه و خشاب بيش از 3000 انيميشن جديد به بازي اضافه كنند.
3000 ميفهمي 3000؟

:d(حالا ما ميشينيم انيميشناي اضافه شده را حفظ ميكنيم(از بس كمه).مثل خودم كه يه دونشو حفظم aa جديد جان سينا):>

نقد بازی نوشتم
http://www.bazicenter.com/ps3/wwe-2k15/userReviews/657
دینم به بازی انجام دادم سر این نقد فقط 4 بار مشکل پیش اومد برام و از اول هی نوشتم .
بیشتر از 6.5 7 حقش نیست بازی بگیره ، با توجه به مشکلاتی که همه رو ذکر کردم هر چقدر اومدم فن بازی دربیارم نسبت به بازی دیدم نمیشه.

آخرین ویرایش:
اینجور که من تریلر های نسخه PS4 رو دیدم زیاد جزئیات میز و صندلی و نردبونش بالا نیس ، یادمه تریلر های نسل قبلی نسخه های قبلی مثلا میز میشکست یه گرد و خاکی بلند میشد ازش اینجا نه ولی نمیشه منکر بقیه جزئیات بالای بازی شد

متا رسید به 61!! بی سابقه اس این متا برای بازی های کشتی کج . هر چی متا بره پایین تر باعث خشنودی بیشتره . یازنده باید متوجه بشه که یک محصول ناقص میده و انیمیشن هایی که بیشترش رو نسل قبل بوده و ما اثری از 4 برابر شدن نمیبینیم واقعا ارزش 60 دلار نداره خیلی بیارزه بازی 30 دلاره چون کات شده .

به هر حال هرچی متا پایین تر میاد سازنده بیشتر تلاش میکنه اونم این سازنده که اصلا دوست نداره متای بازی هاش پایین باشه و نوید این رو میده که سال های آینده سال های خوبی برای سری Wwe2K خواهد بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or