آخرین ویرایش:
راستی هوش مصنوعی امسال چطوره؟چقدر پیشرفت کرده؟منظورم دفاع کردن ها نیستا.مثلا اینکه یه کاری کنه بگی ایول عجب هوش مصنوعی ای.هر چی انلاین زدم باختم !!!دلیلشم واضحه ارزو به دل موندم یک تاخیر تو ریورس نداشته باشم
ذ دستم با amir hossein زدم دست دوم انقدر وضع خراب شد اومدم بیرون ، بدترین سرور ها مال 2k هست ، تو بازی بسکتبالم انلاینش مشکل داره .
وضعیت سرورش تازه 2 به بعد شب خوب میشه و حریف پیدا میشه برات .
بامبول دارش چند؟:d
مشکلش چی بود؟الان که ضرر میکنی.حداقل نفروش و تعویض کن
همون طور که داش منصور گفت مشکل انلاین بازی.بامبولش چی بود داداش؟
لینک بازارشو اینجا بذار هر وقت واسه فروش گذاشتی.

همون طوریه چطوری بگم دفاع هاشون بیشتره و ریورس هاشون بالاست حتی موقعی که میدوی و مشت میزنی .راستی هوش مصنوعی امسال چطوره؟چقدر پیشرفت کرده؟منظورم دفاع کردن ها نیستا.مثلا اینکه یه کاری کنه بگی ایول عجب هوش مصنوعی ای.

پلاس میخواد ، دانلود راستر هم از اونجا نیست ، میری داخل بخش creation زده comminuty creation میری داخلش و برات لود میکنه لگو و راستر و move رو .دوستان مشکلی دارم واسه بازی . تمام بخش های آنلاین بسته ( دانلود استار و .. ) وقتی اوکی میکنم روی این گزینه ها مینویسه باید EULA و Privacy همچین چیزی رو قبول کنید . منم اول وارد شدن به بازی اینکارو انجام دادم ولی حالا هی داره اینو مینویسه !
چی کار کنم ؟![]()
تو پروفایلت گفتم چطوره مشکل از نتت هست صدرصد.نه دو تا گزینه رو باز میکنم و تیکشون میاد . روی Agree هم کلیک میکنم بعدش ولی ... واقعاً عجیب و ته بدشانسیه

یه سوال واسم پیش اومد گفتم همینجا بپرسم شاید بقیه هم مورد داشته باشن باش .
تو سری ها قبل میشد اتایر استارهارو ادیت کرد , الان من هرچی گشتم فقط قسمت Creation ساخت ســوپراستار رو دیدم که وقتی هم روی استارهای اصلی میرفتم و کارامو انجام میدادم موقع سیو فقط و فقط ه عنوان یک Custom Star سیو میشه نه اتایر آپدیت شد و جدید !
خیلی رو مخه . اگه دوستان راهی بلدن بگن , یا نکنه کلا اون بخش رو حذف کردن ؟؟؟؟![]()