WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
هر چی انلاین زدم باختم !!!:)) دلیلشم واضحه ارزو به دل موندم یک تاخیر تو ریورس نداشته باشم
ذ دستم با amir hossein زدم دست دوم انقدر وضع خراب شد اومدم بیرون ، بدترین سرور ها مال 2k هست ، تو بازی بسکتبالم انلاینش مشکل داره .
وضعیت سرورش تازه 2 به بعد شب خوب میشه و حریف پیدا میشه برات .
راستی هوش مصنوعی امسال چطوره؟چقدر پیشرفت کرده؟منظورم دفاع کردن ها نیستا.مثلا اینکه یه کاری کنه بگی ایول عجب هوش مصنوعی ای.

بامبول دارش چند؟:d
مشکلش چی بود؟الان که ضرر میکنی.حداقل نفروش و تعویض کن
بامبولش چی بود داداش؟
لینک بازارشو اینجا بذار هر وقت واسه فروش گذاشتی.
همون طور که داش منصور گفت مشکل انلاین بازی.
دقیقا یک ساعت طور کشید تا تونستیم یه دست بازی کنیم یک ساعت:|
بعدش که انقد دیلی داشت که حال آدم بهم میخورد.
کلا لابی هم گرفتن حذف کردن و Background matchmaking و بجاش اوردن که یکی از احمقانه ترین روش بازی پیدا کردن.
آخه بعد تموم کردن استوری همین بخش آنلاین میتونه سرگرمت کنه و اینم که افتضاست.
از اول ای کاش GTA میگرفتم الان با ضرر باید اینو بفروشم.

راستی هوش مصنوعی امسال چطوره؟چقدر پیشرفت کرده؟منظورم دفاع کردن ها نیستا.مثلا اینکه یه کاری کنه بگی ایول عجب هوش مصنوعی ای.
همون طوریه چطوری بگم دفاع هاشون بیشتره و ریورس هاشون بالاست حتی موقعی که میدوی و مشت میزنی .
کار انچنانی نمیکنن که بگی wow . هیچ هوشی بهتر از انسان نیست کاشکی ی پج دیگه بدن برا انلاین .

دوستان از پیشرفت گرافیکی خیلی تعریف کرده بودن . و مخصوصاً فیس استارها . والا من رفتم بری وایت رو انتخاب کردم حالم گرفته شد و ناامید !

تا اینجا فقط گیم پلی به نظرم پیشرفت خوبی داشته و واقعی تر شده . ولی گرافیک بازی ناامیدم کرد خدایی . نمیدونم چرا شاید من توقع بیجا داشتم.

این chain Wrestling هم چیز جالب و واقعی ای هست , ولی هنوز هیچیشو یاد نگرفتم .

یکی دیگه از نکات باحال گیم پلی هم که خیلی حال کردم اینه مثلا دو سه بار فینیشر زدم بع استار خودم هم یکم دیر و به سختی از جاش بلند شد و مثل همیشه ضایع و یرخی پا نشد ! خدا کنه واسه سـوپرلکس هم همچین حالتی گزاشته باشن .

اینم بگم زیاد وقت نکردم بازی کنم و فقط دو تا تک به تک معمولی انجام دادم . نمیتونم هنوز دقیق بگم راضیم کرده یا نه ! ولی اون فیس وایت تا اینجا خیلی بد زد تو ذوقم :(

پ.ن : منصور جان پیام پروفایلت بسته بود , همینجا میگم دو سه روز نمیرسم برم پا کنسول ، ایشالله بعدش پلاس ردیف میکنم با هم بازی میکنیم ;)

اولین برد به دست اومد بلاخره با گلدبرگ کار یکسره کردم .
حالا من خیلی کار دارم با این بازی باید تشخیص وزن تنظیم کنم و استامینا و بلندشدنشونم دیرتر شه . فکر کنم 20- روز دیگه تموم شه کارم با بازی .:d

من که کلا تو کار آنلاین 6 نفره هستم . کلا هیچکی قانون رو رعایت نمیکنه همه میریزن وسط رینگ همدیگه رو میزنن اونایی هم که پرت میشن بیرون رینگ صندلی میارن بقیه رو میزنن خیلی پایه خنده هستش در کل :d

دوستان مشکلی دارم واسه بازی . تمام بخش های آنلاین بسته ( دانلود استار و .. ) وقتی اوکی میکنم روی این گزینه ها مینویسه باید EULA و Privacy همچین چیزی رو قبول کنید . منم اول وارد شدن به بازی اینکارو انجام دادم ولی حالا هی داره اینو مینویسه !

چی کار کنم ؟ :(

دوستان مشکلی دارم واسه بازی . تمام بخش های آنلاین بسته ( دانلود استار و .. ) وقتی اوکی میکنم روی این گزینه ها مینویسه باید EULA و Privacy همچین چیزی رو قبول کنید . منم اول وارد شدن به بازی اینکارو انجام دادم ولی حالا هی داره اینو مینویسه !

چی کار کنم ؟ :(
پلاس میخواد ، دانلود راستر هم از اونجا نیست ، میری داخل بخش creation زده comminuty creation میری داخلش و برات لود میکنه لگو و راستر و move رو .
یک نکته مثبت دیگم بگم از قلم افتاد اونم اینه که وقتی نردبان خم کنید کسی بالاش باشه دیگه طرف به لطف واکنش پذیر بودن طناب میافته پایین رینگ
که قبلا بود ولی پارسال نمیشد باید نردبان نزدیک نزدیک میزاشتی تا پرت میشد پایین

داداش کلا بخش های آنلاین بسته هستند . همون comminuty creation هم برای مثال خاموش هست گزینش و روش اوکی میکنم ارور میده که باید با قوانین فلان موافقت کنید

که اینکارم کردم , حتی الان سیو بازی رو پاک کردم دوباره انجام دادم و Accept کردم اول کار قوانین رو !!

واقعاً رو مخه 200 تومن مفت از دست دادم انگار

دو تا تیکش حتما زده باشی و درست اوکی کنی مشکلی نداره مشکل از نتت هست احتمالا
چون اگه نتت خوب نباشه خاموش میشه
اگه اولش که میخوای استارت بزنی بزنه نتورک .. یعنی مشکل پیش اومده 2-3 دقیقه وایسی درست میشه کلا مشکلی نداره فقط تیک بزنی حله . حتما درست اوکی نمیکنی.

یه سوال واسم پیش اومد گفتم همینجا بپرسم شاید بقیه هم مورد داشته باشن باش .

تو سری ها قبل میشد اتایر استارهارو ادیت کرد , الان من هرچی گشتم فقط قسمت Creation ساخت ســوپراستار رو دیدم که وقتی هم روی استارهای اصلی میرفتم و کارامو انجام میدادم موقع سیو فقط و فقط ه عنوان یک Custom Star سیو میشه نه اتایر آپدیت شد و جدید !

خیلی رو مخه . اگه دوستان راهی بلدن بگن , یا نکنه کلا اون بخش رو حذف کردن ؟؟؟؟ :|

یه سوال واسم پیش اومد گفتم همینجا بپرسم شاید بقیه هم مورد داشته باشن باش .

تو سری ها قبل میشد اتایر استارهارو ادیت کرد , الان من هرچی گشتم فقط قسمت Creation ساخت ســوپراستار رو دیدم که وقتی هم روی استارهای اصلی میرفتم و کارامو انجام میدادم موقع سیو فقط و فقط ه عنوان یک Custom Star سیو میشه نه اتایر آپدیت شد و جدید !

خیلی رو مخه . اگه دوستان راهی بلدن بگن , یا نکنه کلا اون بخش رو حذف کردن ؟؟؟؟ :|

تو همون بخش بری سه قسمت custom superstar , edit suoerstar
میری رو ادیت و attire و عوض میکنی
اره دیگه اون حذف کردن و عوض کردن کلی لباس و خالکوبی برلی همه راستر ها گذاشتن
پارسالم بود تو نسل قبل ولی فقط برای چند نفر محدود بود .
میتوتی ساختی به عنوان attire راستر انتخاب کنی و دیگه اورال دست نزنی ولی باز تو بخش slot ذخیره میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or