WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان تو بخش انلاینوضعیت چطوره؟ لگ و دیلی نداره؟ راحت میشه بازی کرد؟

اگه لطف کنه و یه بازی واست پیدا کنه و بری تو بازی پر دیلی من لگ نداشتم ولی دیلی افتضاح بود.
==============================================================
خو یکم راجب آنلاین بازی توضیح بدم.
تو این نسخه دیگه خبری از انتخاب لابی و سوپراستار مورد نظر نیست:|
یه قابلیت جدید اضافه شده به نام Background matchmaking
این قابلیت به شما اجازه انتخاب 6کاراکتر مورد علاقه رو میده.
6دیوا.
3ارنا.
و همیچنین انخاب مچ تایپ های مختلف در زمینه زمینه های 1on1 fatal 4 way و 6 man
قسمت جالب قضیه اینجا میشه که شما باید مثل چی بشینی تا اوشون واستون یه مچ پیدا کنه که نه سوپراستارش دست تو نه نوع بازی:|
یعنی فوق العاده احمقانست.
بقول یکی تو فروم 2k بود فک کنم گفت بود لابی های بازی مشکلی نداشت کسی باهاش مشکل سرورهاش بود که اونم هنوز پا برجاست.
==========================================================================================
یه نکته ام این که ساخت استار واقعا عذاب دهندست بعد انتخاب یه آیتم مثلا تی شرت 10ساعت طول میکشه تا لود بشه و بیاد واسه انتخاب رنگ و اینا.

یک باتیستا کچل طراحی کردم عالی ، یک نکته خوب ساخت و ساز قالب هاش هست ، این قالب ها یکجور ته مایه راستر میده باقیش خودت باید کار کنی ،
ولی لودش رو اعصابه ، پارسال و نسخه نسل قبل میتدنستی لباس یا ریش بصورت پیش نمایش ببینی ولی اینجا باید انتخاب کرد این یک نکته منفی ،یکی دیگه موارد محدود ریش و مو هست ، یکی تنظمات بدن و گزینه های بیشتری میخواد ، این از این ،
یکی هم که صدرصد سال بعد درست میشه قضیه حالت های ورودی برای اومدن داخل رینگ راستر هاس که تو نسل قبل مثلا حالت های ورودی انکل و جف هاردی و.. بود ولی الان فقط باید از بین راستر های بازی انتخاب کرد ، ولی موزیک هاییی گذاشتن برای انتخاب کردن که تنوعش بیشتره
بخش creation cominuty یا ساخت و ساز مردم ، نکته مثبت این بازیه که میری داخل و راستر و بعضا لگو و moveset هایی که بقیه ساختن دانلود میکنی و استفاده میکنی یا مثلا گاهی وقتا حوصله عوض کردن لباس راستر نیست چون باید دوباره چیزهای دیگه تنظیم کرد میشه از همون دانلود کرد و استفاده کرد .
تشخیص وزنم برای امثال میستریو کار میکنه اینم مقالش
که نمیتونه لیفت کنه .
http://forums.2k.com/showthread.php...Workaround-(Proper-Weight-Detection-Gameplay)

آخرین ویرایش:
آقا من یه چند دست آنلاین زدم واقعا هیجانش بالا بود چون تعداد بالا بود و همه هم ریخته بودن تو رینگ داشتن همدیگه رو میزدن در کل تک نفری ممکنه زیاد بهتون حال نده ولی وقتی چند نفری حالا یا کنار هم دیگه یا آنلاین بازی میکنید خیلی حالش بیشتر میشه و هیجانش میره بالا .

من یک نکته رو یادم رفت به عرایضم اضافه کنم این بخش create studio که تو تبلیغاتشون گذاشته بودن خیلی جالبه من خودم تازه متوجه شدم چی به چیه ، لگو ها که میتونه هر طرح یا عکس واقعی باشه با کامپیوتر تهیه و ادیت میکنید و تو سایت 2k اپلود میکنید قبلش باید از طریق بخش دانلود یک کد بگیرید ولی واقعا طرح خوبیه و نیازش حس میشد مثلا مثال میزنم زمانی که تو بخش ساخت و ساز مردم من دنبال دانلود یک گلدبرگ دیدم یک خوب پیدا شد وارد شدم که چهره شو ادبت کنم دیدم با لگو که عکس و چهره اصلی گلدبرگ انداخته رو فیس های پیش فرض با ریش خودش در حالی که ریششم گلدبرگ نیست تو طرح ها این ساخت با لگو کمک میکنه یا طرح صورت رنگی جف هاردی که با لگو انداختن روش مو نمیزنه عکس هاش میزارم ...
میشه لگو های بقیه رو هم دانلود کرد و اضافه کرد به چهره.

من یک نکته رو یادم رفت به عرایضم اضافه کنم این بخش create studio که تو تبلیغاتشون گذاشته بودن خیلی جالبه من خودم تازه متوجه شدم چی به چیه ، لگو ها که میتونه هر طرح یا عکس واقعی باشه با کامپیوتر تهیه و ادیت میکنید و تو سایت 2k اپلود میکنید قبلش باید از طریق بخش دانلود یک کد بگیرید ولی واقعا طرح خوبیه و نیازش حس میشد مثلا مثال میزنم زمانی که تو بخش ساخت و ساز مردم من دنبال دانلود یک گلدبرگ دیدم یک خوب پیدا شد وارد شدم که چهره شو ادبت کنم دیدم با لگو که عکس و چهره اصلی گلدبرگ انداخته رو فیس های پیش فرض با ریش خودش در حالی که ریششم گلدبرگ نیست تو طرح ها این ساخت با لگو کمک میکنه یا طرح صورت رنگی جف هاردی که با لگو انداختن روش مو نمیزنه عکس هاش میزارم ...
میشه لگو های بقیه رو هم دانلود کرد و اضافه کرد به چهره.
سلام تو این شماره goldberg هست یا خیر؟ ممنون

کلا سیاست 2k هست که بیشتر روی Current Roster کار کنن یعنی همین کشتی گیرای جدید اما در سال های آینده هم کشتیگیر های قدیمی رو میزارن توی بازی طبق سیاست هاشون هر ساله توجه میکنن به این مسئله و بازی پیشرفت میکنه .

بچه ها مشكل فينيشر اين بازي در چه چيزي ميدونيد؟
من كه به شدت با نظر دنيل موافقم كه ميگه مجبوريم چند ثانيه صبر كنيم و فقط انيميشن ببينيم.

فقط نكته مثبتشم اينه كه ميتونيم به فنمون جهت بديم كه به يه نوعي مارو در انيميشن درگير ميكنه .البته منظورم از ما همون فرديه كه داره فينيشر ميزنه چون هم ميتونه جهت بده هم براي بعضي فينيشرها ميتونه بلافاصله دكمه پينو بزنه مثل آند.ولي طرف مقابل فقط بايد وايسه مثل بت نگاه كنه

آخرین ویرایش:
برای این که بازی به سمت وهقع گرایانه و بهتر شدن بره باید رفت داخل گزینه Attribute هر راستر و سه کار انجام داد
گزینه های strength و stamina و stamina recovery و damage recovery تغییرات داد
تا بازی خیلی بهتر بشه .
strength واقعا نکته خوبیه توی بازی سیستم تشخیص وزنع خوبی قرار داره ولی تنظیم نیستش برای هر راستری . باید بر اساس وزن و قدرت راستر تشخیص وزن تنظیم کرد
این گزینه برای لیفت کردن هست که برای راستر های کوجیک و سبک وزن لازمه تنظیم شه مثل جریکو و راب ون دم .
ولی خوب ابتدا باید acclator خرید تا بشه دسترسی پیدا کرد من تا چند روز اینده تنظیم میکنم و نتایج میگم
تو فروم خارجی که میخوندم طرف میگفت 10 ساعت وقت گذاشته رو تنظیمات و بازی بهتر شده کانلا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or