WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
کشتی کچ مدت هاست که تموم شد.هم بازیش هم واقعیش
جدا از بحث اینکه مبارزاتش قشنگ تر هست ، شخصیت پردازیهاشون هم بهتره.نمونه ساده همین odb (زن دیوونه).یا aj stule یا velvet sky
اگه یه روز بازیش هم ساخته بشه (نسل جدید ) قول میدم به پشتوانه ی بازیش دیگه کسی سمت حتی واقعی wwe هم نمیره.
wwe پر شده از مانکن.رندی اورتون و کودی رودز و ... همه مانکن هستن.کشتیگیر نیستن.کله گنده های wwf یا دیگه نیستن یا به زور هستن و حال ندارن مثل کین.
همه چیز wwe مزخرف هست .از شخصیت ها بگیر تا گزارشگر ها تا اهنگ های entrance تا مسابقات.
اصلا گور بابای wwe مالکین کمپانی.من بازی کشتی کچ میخوام.یه بازی جدید و نو.این فقط از tna بر میاد. حالا نمیدونم چه سیاستی پشت این قضیه هست که بازیش رو ادامه ندادن.من حتی حاضرم ea همون tna قبلی رو ریمستر کنه و کاملش کنه و واسه این نسل پورت کنه.
به خدا tna اگه کامل بود (ساخت و ساز و امکانات و ..) الان این تاپیک 1 صفحه هم جلو نمیرفت و همه در تاپیک "ea sports tna 2015 ps4 "بودیم.

حرف جان سینا رو نزنید که انگار ساختنش فقط کمربند بیاد دستش دو روز بعد بگیرنش هی اون عدد تعداد بارهایی که کمربند گرفته بره بالا ، کلا کمپانی حالش خوش نیس این روزا ، ست رولینز آخه شد آدم یا بری وایت ؟ کمپانی که کارش به مسخره گرفتن تماشاچی ها با بانی و آدام رز باشه دیگه هیچی ، ولی خدایی تی ان ای رو میبینی کیف میکنی هفته ای یه شب مسابقه میدن اینقدر هیجان انگیزه که نگو حالا WWE از شنبه تا خود شنبه دیگه هر شب شو داره هیچی به هیچی ...

Tna هم مالی نیست ، انقدر جمعیتش در مقایسه با wwe کمه ادم فکر میکنه تمرینه تا مسابقه ، جوش اصلا در حد و اندازه های wwe نیست ، استار های خوبشم که همه وام گرفته از wwf و wwe هست . جف اردی و دادلی بویز و کوررت انگل ، استینگ که برگشت . هیجان نداره مسابقاتش.
اینم که دیگه wwe هیجان ندار برای امثال من یک دلیلش میتونه بالا رفتن سن و نداشتن اون شور و شوق بچگی نسبت به wwe هست من خودم همسن اون بچه هایی که تو wwe زنده بازی ها رو میبینن بودم ، عاشق ری میستریو و جنگولک بازی هاش بودم و شدیدا بازی هاش دنبال میکردم با علاقه زیاد ، و به اون بچه ها هم حق میدن ری یجوری اسطوره شون بشه
یادمه سر wrestlemania 23 با پسر خالم تا 7 صبح نشستیم ppv دیدیم اونم دوست داشت . چه حالی میکردیم میشتیم زولبیا و چای میخوردیم و سی دی بعدی میراشتیم

آخرین ویرایش:
منصور جان.اینکه نمیشه از wwe لذت برد ربطی به سن و سال نداره.مگه الان از دیدن مبارزه ازاد لذت نمیبری؟ادم قلبش میاد تو دهنش.
wwf هم همینطور بود و هر کسی رو هیجان زده میکرد.همین الان یک مسابقه از شان مالیکلز دانلود کن و ببین.عالیه.
مبارزهای الان رو نبین.این ها همه لش و بی خاصیت هستن.همین جان سینا در مقابل لسنار.غیر از اینه که جان سینا 98%مبارزه روی زمین ولو بود و لسنار هم 90% مسابقه بیکار بود و منتظر بود سینا از زمین پا بشه.خوب معلومه که این جذابیتی نداره.
بازیش هم همینطور شده.کسل کننده و بیخود. به قول خودت باید برگردیم زمان قدیم.اینطوری نمیشه

wwe از وقتی پی جی اومد نابود شد
تمامی حرکات خشن خون دیوا های ****
وینس دید که داره از wcw شکست میخوره اتتیتود رو اورد که کارش هم خوب گرفت
بعدش که دید دیگه کسی جلو روش نیست افتاد دنبال کسب درآمد
الان wwe فقط بچه بازیه که یک سری کشتیگیر بزرگ مثل کین مجبور بشه با دنیل برایان دلقک بازی در بیاره
یکسری هم که از اول دلقک بودن مثل فاندانگو سانتینو مارلا
تو این چند وقته من فقط 2 تا روزنه نور دیدم اونم یکیش سی ام پانک بود که اونم اعصابش خورد شد رفت یکی دیگه هم شیلد که منحل شد و هنوز با این تکی کار میکنن و کشتیگیرای خوبی هستن بهشون بها داده نمیشه
الان دنبال کمپانی خوب هستید برید سراغ tna من که حدود 1 ساله اصلا سراغ wwe نرفتم

سلام امروز چند دست Here Comes The Pain زدم لذت بردم خدا پدر و مادر افراد قدیمی Thq رحمت کنه . Dirty که خطش پر بشه روی smackdown vs raw 2004 یک حرکت عالی میزنه طرف . یا انمیشن های چندگانه برای صندلی لذت بخش زدن صندلی .
فقط نمیدونم چجوری تو Here comes باید برم بیرون ورزشگاه وقتی روی علامت میرم چی بزنم

2K اعلام کرد با اخرین اپدیت سال 2014 تمام قابلیت های ساخت و ساز به همراه چند کرکتر جدید و اپدیت گیم پلی در دسترس قرار میگیره.
این اپدیت شامل ساخت دیوا ، ساخت ارنا ، ساخت کمربند ، امکان ست کردن اهنگ ورودی رینگ ، .... میشه.
ظاهرا دیگه نیاز نیست واسه ی یک بازی کامل تا 1 سال صبر کنیم و همین نسخه کامل شده.
منبع
این ارزوی من بود و حقیقت نداره.شرمنده اگه واسه 1 لحظه خوشحال شدید.

2K اعلام کرد با اخرین اپدیت سال 2014 تمام قابلیت های ساخت و ساز به همراه چند کرکتر جدید و اپدیت گیم پلی در دسترس قرار میگیره.
این اپدیت شامل ساخت دیوا ، ساخت ارنا ، ساخت کمربند ، امکان ست کردن اهنگ ورودی رینگ ، .... میشه.
ظاهرا دیگه نیاز نیست واسه ی یک بازی کامل تا 1 سال صبر کنیم و همین نسخه کامل شده.
منبع
این ارزوی من بود و حقیقت نداره.شرمنده اگه واسه 1 لحظه خوشحال شدید.

اقا دانیال ، دیگه فکر کنم با این تفاسیری که اینا پیش میرن کم کم با بازی کشتی کج خداحافظی کن ، چون مشخصه که ممکنه دیگه خبری از ساخت ارنا نباشه و قسمت ساخت استوری نباشه و... فقط احتمالا ساخت دیوا رو بر میگردونن نسخه بعدی .
بهترین کار اینه بعضی اوقات نسخه های گذشته رو دوباره تست کنی.

من هم xbox 360 ام رو از پسرداییم پس گرفتم و the evil within و wwe 2k15 رو خریدم . wwe 2k15 رو پس دادم و پولم رو گرفت م:d
الان svr 2007 میزنم.گاهی هم svr 2010 دارم لذت میبرم.ازین بهتر نمیشد.به اینا میگن بازی.گرافیک پیشرفته و انیمیشن های پیشرفته بخوره تو سر بازی ساز ها. دیگه اصلا wwe ساخته نشه خیلی بهتره.
وقتی کنسول رو اووردم تو اتاقم و بعد از مدت ها اون حس قدیمی حس کردم اولین چیزی که گفتم این بود welcome home:bighug:

من هم xbox 360 ام رو از پسرداییم پس گرفتم و the evil within و wwe 2k15 رو خریدم . wwe 2k15 رو پس دادم و پولم رو گرفت م:d
الان svr 2007 میزنم.گاهی هم svr 2010 دارم لذت میبرم.ازین بهتر نمیشد.به اینا میگن بازی.گرافیک پیشرفته و انیمیشن های پیشرفته بخوره تو سر بازی ساز ها. دیگه اصلا wwe ساخته نشه خیلی بهتره.
وقتی کنسول رو اووردم تو اتاقم و بعد از مدت ها اون حس قدیمی حس کردم اولین چیزی که گفتم این بود welcome home:bighug:

بهترقن کار ممکنه رو کردی از اون اولم بهت گفتم بهتربن شماره ها رو هم تو نسل قبل انتخاب کردی ، انصفاف 2010 هم نسخه خوبی بود .
ولی اگه تونستی 2006 بزن اونم نسخه خوبیه .
انیمیشن پیشرفته ؟! من توی wwe 2k 15 انیمیشن پیشرفته ای ندیدم رو نسل جدید . بیشتر وام گرفته از همون 2k14 بود .با یکسری اصلاحات روی یکسری فینیشر ها .

بهترقن کار ممکنه رو کردی از اون اولم بهت گفتم بهتربن شماره ها رو هم تو نسل قبل انتخاب کردی ، انصفاف 2010 هم نسخه خوبی بود .
ولی اگه تونستی 2006 بزن اونم نسخه خوبیه .
انیمیشن پیشرفته ؟! من توی wwe 2k 15 انیمیشن پیشرفته ای ندیدم رو نسل جدید . بیشتر وام گرفته از همون 2k14 بود .با یکسری اصلاحات روی یکسری فینیشر ها .
یادش بخیر اون زمان (اواخر 2009) وقتی svr 2010 اومد یک ps3 خریدم به همراه همین بازی.روانی شده بودم.
matt hardy و mvp هم کارکترهای مورد علاقم بودن.با بچه ها خیلی بازی میکردیم.حتی یک ویدیو رقص مایکل جکسون با taunt ها ساخته بودیم:d
از svr 2007 هم خاطره دارم . یادمه خیلی بچه بودم و ps2 هم نداشتم و از کلوپ اجاره میکردم 4 هزار تومان (2 ساعت).حتی بازی svr 2007 رو هم نداشتم. پنجه بوکسم رو دادم به دوستم و به جاش svr 2007 رو گرفتم.
هیجان زده بودم وقتی میدیدم میشه اتاق داشت و لوستر و فرش و ... گزاشت و کمربند ها رو کلکسیون کرد و چلنج ها رو رفت.
2007 همه چی داشت.همه چی.روی تک تک موارد با حوصله کار شده بود.از ویژگی های مبارز ها بگیر تا جنرال منیجر و استوری و ... . بازی پر از رمز و راز بود.

یادش بخیر اون زمان (اواخر 2009) وقتی svr 2010 اومد یک ps3 خریدم به همراه همین بازی.روانی شده بودم.
matt hardy و mvp هم کارکترهای مورد علاقم بودن.با بچه ها خیلی بازی میکردیم.حتی یک ویدیو رقص مایکل جکسون با taunt ها ساخته بودیم:d
از svr 2007 هم خاطره دارم . یادمه خیلی بچه بودم و ps2 هم نداشتم و از کلوپ اجاره میکردم 4 هزار تومان (2 ساعت).حتی بازی svr 2007 رو هم نداشتم. پنجه بوکسم رو دادم به دوستم و به جاش svr 2007 رو گرفتم.
هیجان زده بودم وقتی میدیدم میشه اتاق داشت و لوستر و فرش و ... گزاشت و کمربند ها رو کلکسیون کرد و چلنج ها رو رفت.
2007 همه چی داشت.همه چی.روی تک تک موارد با حوصله کار شده بود.از ویژگی های مبارز ها بگیر تا جنرال منیجر و استوری و ... . بازی پر از رمز و راز بود.
من 2007 روی 360 بود فکر کنم رفتم اونجا یکخورده بهتره مسبت به ps2
ولی ما تو کلوب فقط 2006 میزدیم چون سال 84 هنوز 2007 نیومده بود . همیشه هم سر بازی کمربند که LADDER بود و باید از خسرو دیواری و محمد حسن میگرفتی کمربند رو چالش داشتیم . دانیال ما رو بردی به اون زمان خدایی کل کلوب فقط کشتی کج میزدن.

من 2007 روی 360 بود فکر کنم رفتم اونجا یکخورده بهتره مسبت به ps2
ولی ما تو کلوب فقط 2006 میزدیم چون سال 84 هنوز 2007 نیومده بود . همیشه هم سر بازی کمربند که LADDER بود و باید از خسرو دیواری و محمد حسن میگرفتی کمربند رو چالش داشتیم . دانیال ما رو بردی به اون زمان خدایی کل کلوب فقط کشتی کج میزدن.
من خودمم رفتم اون دوران.نسخه ی 2009 رو با تبدیل ps2 (تبدیل 4 دسته ای) که مال خودم بود میبردم کلوپ و 5 نفری بازی میکردیم.من و علی و میلاد و دامون و مازیار:d اون زمان دنیا زیر پای ما بود. فقط نیم ساعت طول میکشید تا بازی رو شروع کنیم (همیشه یکی اشتباهی دکمه رو میزد و مجبور بودیم دوباره کارکتر انتخاب کنیم.همیشه هم من جوش میاووردم.چون مدیر تدارکات بودم:d عاشق کشتی کچ بودم.ورود به رینگ هاشون رو تقلید میکردم و مسابقات رو واسه دوستان تفسیر و تحلیل میکردم.ارزوم بود به عضویت کمپانی در بیام :d نوجوانی کجایی که یادت بخیر.دلم میخواد واسه 1 لحظه برگردم به اون دوران.نوجوونی و بیخیال و بی مسعولیت و ماجراجو . اون زمان حتی دقیق نمیدونستم از چی و کی خوشم میاد. در جستجو بودم که از چه ورزش و از چه اهنگ و چه ادمایی خوشم میاد.
یک PS2 داشتم انگار دنیا رو داشتم.الان PS4 دارم ولی انگار جای الکی گرفته و یک چیز اضافه هست.
شک ندارم 10 سال دیگه هم افسوس این روزها رو میخورم .

نسخه 2006 -2007 الان رسید دستم . احساس میکنم خونه پر از وفور نعمت بهترین نسخه های کشتی کج شده .
نمیدونم کدوم نسخه رو بازی کنم .
2006-2007- Here comes the pain-2004-Shout your moth

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or