آخرین ویرایش:
حرف جان سینا رو نزنید که انگار ساختنش فقط کمربند بیاد دستش دو روز بعد بگیرنش هی اون عدد تعداد بارهایی که کمربند گرفته بره بالا ، کلا کمپانی حالش خوش نیس این روزا ، ست رولینز آخه شد آدم یا بری وایت ؟ کمپانی که کارش به مسخره گرفتن تماشاچی ها با بانی و آدام رز باشه دیگه هیچی ، ولی خدایی تی ان ای رو میبینی کیف میکنی هفته ای یه شب مسابقه میدن اینقدر هیجان انگیزه که نگو حالا WWE از شنبه تا خود شنبه دیگه هر شب شو داره هیچی به هیچی ...
2K اعلام کرد با اخرین اپدیت سال 2014 تمام قابلیت های ساخت و ساز به همراه چند کرکتر جدید و اپدیت گیم پلی در دسترس قرار میگیره.
این اپدیت شامل ساخت دیوا ، ساخت ارنا ، ساخت کمربند ، امکان ست کردن اهنگ ورودی رینگ ، .... میشه.
ظاهرا دیگه نیاز نیست واسه ی یک بازی کامل تا 1 سال صبر کنیم و همین نسخه کامل شده.
منبع
این ارزوی من بود و حقیقت نداره.شرمنده اگه واسه 1 لحظه خوشحال شدید.
من هم xbox 360 ام رو از پسرداییم پس گرفتم و the evil within و wwe 2k15 رو خریدم . wwe 2k15 رو پس دادم و پولم رو گرفت م:d
الان svr 2007 میزنم.گاهی هم svr 2010 دارم لذت میبرم.ازین بهتر نمیشد.به اینا میگن بازی.گرافیک پیشرفته و انیمیشن های پیشرفته بخوره تو سر بازی ساز ها. دیگه اصلا wwe ساخته نشه خیلی بهتره.
وقتی کنسول رو اووردم تو اتاقم و بعد از مدت ها اون حس قدیمی حس کردم اولین چیزی که گفتم این بود welcome home:bighug:
یادش بخیر اون زمان (اواخر 2009) وقتی svr 2010 اومد یک ps3 خریدم به همراه همین بازی.روانی شده بودم.بهترقن کار ممکنه رو کردی از اون اولم بهت گفتم بهتربن شماره ها رو هم تو نسل قبل انتخاب کردی ، انصفاف 2010 هم نسخه خوبی بود .
ولی اگه تونستی 2006 بزن اونم نسخه خوبیه .
انیمیشن پیشرفته ؟! من توی wwe 2k 15 انیمیشن پیشرفته ای ندیدم رو نسل جدید . بیشتر وام گرفته از همون 2k14 بود .با یکسری اصلاحات روی یکسری فینیشر ها .
من 2007 روی 360 بود فکر کنم رفتم اونجا یکخورده بهتره مسبت به ps2یادش بخیر اون زمان (اواخر 2009) وقتی svr 2010 اومد یک ps3 خریدم به همراه همین بازی.روانی شده بودم.
matt hardy و mvp هم کارکترهای مورد علاقم بودن.با بچه ها خیلی بازی میکردیم.حتی یک ویدیو رقص مایکل جکسون با taunt ها ساخته بودیم:d
از svr 2007 هم خاطره دارم . یادمه خیلی بچه بودم و ps2 هم نداشتم و از کلوپ اجاره میکردم 4 هزار تومان (2 ساعت).حتی بازی svr 2007 رو هم نداشتم. پنجه بوکسم رو دادم به دوستم و به جاش svr 2007 رو گرفتم.
هیجان زده بودم وقتی میدیدم میشه اتاق داشت و لوستر و فرش و ... گزاشت و کمربند ها رو کلکسیون کرد و چلنج ها رو رفت.
2007 همه چی داشت.همه چی.روی تک تک موارد با حوصله کار شده بود.از ویژگی های مبارز ها بگیر تا جنرال منیجر و استوری و ... . بازی پر از رمز و راز بود.
من خودمم رفتم اون دوران.نسخه ی 2009 رو با تبدیل ps2 (تبدیل 4 دسته ای) که مال خودم بود میبردم کلوپ و 5 نفری بازی میکردیم.من و علی و میلاد و دامون و مازیار:d اون زمان دنیا زیر پای ما بود. فقط نیم ساعت طول میکشید تا بازی رو شروع کنیم (همیشه یکی اشتباهی دکمه رو میزد و مجبور بودیم دوباره کارکتر انتخاب کنیم.همیشه هم من جوش میاووردم.چون مدیر تدارکات بودم:d عاشق کشتی کچ بودم.ورود به رینگ هاشون رو تقلید میکردم و مسابقات رو واسه دوستان تفسیر و تحلیل میکردم.ارزوم بود به عضویت کمپانی در بیام :d نوجوانی کجایی که یادت بخیر.دلم میخواد واسه 1 لحظه برگردم به اون دوران.نوجوونی و بیخیال و بی مسعولیت و ماجراجو . اون زمان حتی دقیق نمیدونستم از چی و کی خوشم میاد. در جستجو بودم که از چه ورزش و از چه اهنگ و چه ادمایی خوشم میاد.من 2007 روی 360 بود فکر کنم رفتم اونجا یکخورده بهتره مسبت به ps2
ولی ما تو کلوب فقط 2006 میزدیم چون سال 84 هنوز 2007 نیومده بود . همیشه هم سر بازی کمربند که LADDER بود و باید از خسرو دیواری و محمد حسن میگرفتی کمربند رو چالش داشتیم . دانیال ما رو بردی به اون زمان خدایی کل کلوب فقط کشتی کج میزدن.