آخرین ویرایش:
گفته شده بازی جدید دبلیو دبلیو ای تا اخر این هفته بیرون میاد ، احتمالا واسه اندروید اینم پوسترش
![]()
غکس دیگه ای منتشر نشده ازش؟
قضیه این اعتبار چیه؟من تا حالا بازار سنتر کار نکردم(محصول نزاشتم)داشتم فکر میکردم که چرا یک نسخه مثل 2007 انقدر عالی بود و این نسخه انقدر سطحی و بی محتوا هست.تقریبا به جوابم رسیدم.
در svr 2007 و شماره های قبلی "انلاین" در حاشیه بود و سازنده ها تا تونستن روی خود بازی و محتواش کار کردن.ولی 2k از دوستداران انلاین هست.
انلاین کشتی کچ یعنی 4 ادم یه پارتی بسازن و مسخره بازی در بیارن و قهوه بخورن وخوش بگزرونن . فقط همین . تازه تو ایران که همین کار رو هم نمیشه کرد با وضعیت اینترنت.
.
سرور های 2k نشون داده که واقعا افتضاح هست .کلا فروش این نسخه هم معلومه که خوب نبوده کلا بعد از این که متا مشخص شد از چارت ها کلا محو شد.من مدتی ناراحت بودم که چرا روی کنسول نسل 7 بازی هیچ پیشرفتی نکرده.الان خوشحالم واسه کسایی که نسل 7 بازی کردن.
اولا من تضمین میدم هیچ چیزی در نسل 8 (بازیکشتی کچ ) وجود نداشت که قابل اجرا در نسل 7 نباشه.منظورم گیم پلی هست.
این امکاناتی که در گیم پلی 2015 نسل جدید هست ، 100 برابرش در 2007 هم هست.(تازه پیشرفته تر و کامل تر).پس هیچ چیزی در گیم پلی نیست که قابل اجرا با کنسول نسل 7 نباشه.
100% یک سیاستی بوده که گیم پلی نسل قبل رو تغییر ندادن.البته این سیاست معکوس جواب داد.نسخه ی 2014 باز بهتر بود ولی نسل جدید 2015 به نظر من غیر قابل بازی هست.
کنترل کارکتر شبیه به کنترل حلزون شده.دکمه ی مشت رو میزنی باید منتظر باشی تا ببینی کی مشت میزنه.کارکتر ها حتی های فلایر ها انگار دارن جون میکنن. انگاز 100 کیلو بار بستن به خودشون.
.
wwe 2k15 رو میشه بازی کرد ولی یک فنجون قهوه هم نیازه تا خوابت نبره.
.
داشتم فکر میکردم که چرا یک نسخه مثل 2007 انقدر عالی بود و این نسخه انقدر سطحی و بی محتوا هست.تقریبا به جوابم رسیدم.
در svr 2007 و شماره های قبلی "انلاین" در حاشیه بود و سازنده ها تا تونستن روی خود بازی و محتواش کار کردن.ولی 2k از دوستداران انلاین هست.
انلاین کشتی کچ یعنی 4 ادم یه پارتی بسازن و مسخره بازی در بیارن و قهوه بخورن وخوش بگزرونن . فقط همین . تازه تو ایران که همین کار رو هم نمیشه کرد با وضعیت اینترنت.
...........
........
....
البته تنها نکته ی مثبت در مورد 2k این هست که اب پاکی رو ریخت رو دستمون تا دیگه اونطور منتظر و سینه چاک بازی نباشیم.
.
من مدتی ناراحت بودم که چرا روی کنسول نسل 7 بازی هیچ پیشرفتی نکرده.الان خوشحالم واسه کسایی که نسل 7 بازی کردن.
اولا من تضمین میدم هیچ چیزی در نسل 8 (بازیکشتی کچ ) وجود نداشت که قابل اجرا در نسل 7 نباشه.منظورم گیم پلی هست.
این امکاناتی که در گیم پلی 2015 نسل جدید هست ، 100 برابرش در 2007 هم هست.(تازه پیشرفته تر و کامل تر).پس هیچ چیزی در گیم پلی نیست که قابل اجرا با کنسول نسل 7 نباشه.
100% یک سیاستی بوده که گیم پلی نسل قبل رو تغییر ندادن.البته این سیاست معکوس جواب داد.نسخه ی 2014 باز بهتر بود ولی نسل جدید 2015 به نظر من غیر قابل بازی هست.
کنترل کارکتر شبیه به کنترل حلزون شده.دکمه ی مشت رو میزنی باید منتظر باشی تا ببینی کی مشت میزنه.کارکتر ها حتی های فلایر ها انگار دارن جون میکنن. انگاز 100 کیلو بار بستن به خودشون.
.
wwe 2k15 رو میشه بازی کرد ولی یک فنجون قهوه هم نیازه تا خوابت نبره.
.
داشتم فکر میکردم که چرا یک نسخه مثل 2007 انقدر عالی بود و این نسخه انقدر سطحی و بی محتوا هست.تقریبا به جوابم رسیدم.
...........
........
....
البته تنها نکته ی مثبت در مورد 2k این هست که اب پاکی رو ریخت رو دستمون تا دیگه اونطور منتظر و سینه چاک بازی نباشیم.
.
)موافقم ، یه قول دوستان اجنبی لایک :dاي كاش منم 2007 و داشتمش.چقدر بازي خوب و نوستالژيك كه به گند كشيده شدن گاد آف وار كشتي كج فار كراي.....رزيدنت اويل(آهنگ saveroom رزيدنت اويل 3 رو يادتون هست...يادش بخير)

سلاو امروز چند تا ویدیوی مسخره از بازی م گرفتم و خواستم با یک اهنگ مسخره ادیت کنم و بزارم اینجا اما دیدم حتی ارزش این کار رو هم نداره.
اقا اون یه ذره تحرکی هم که قبلا داشتیم رو هم ازمون گرفتن.وقتی حریف روی زمینه با زدن 1 دکمه خودش ملند میشه و میاد تو بغل ما و خودش فینیشر میزنی.یعنیی دیگه نیاز نیست ما کاری کنیم![]()
یا وقتی حریف ازت دور هست و میخوای روی فن بزنی یا ایریش ویپ کنی ، خودش میره جلو به سمتش و بعد فن میزنه . یعنی دیگه نیاز نیست ما کاری کنیم
در نسخه های قبلی یک فنی بود که وقتی حریف در گوشه رینگ قرار داشت ما یک طناب بالا میرفتیم و به صورت دستی ضربات رو به سر حریف میزدیم، 2k از همون 2014 این فن رو هم یکسره کرد و دیگه دستی نیست و به صورت 1 انیمیشن شده.یعنی دیگه نیاز نیست ما کاری کنیم
......
جدا از اسلوموشن بودن بازی که گند زده بهش و کنترل افتضاحه کارکتر ، اینا حتی اون سیستم taunt و مشکلات دیگه رو هم حل نکردن.
این بازی واسه ما طرفتارها ساخته میشه؟پس چرا به خواسته هامون اهمیت داده نمیشه.
موافقم ، یه قول دوستان اجنبی لایک :d
اینجا جاش نیست واسه بحث ولی گاد اف وار رو که ریدن رفت ، نسخه آخرش خیلی مزحرف بود ولی God Of War III معرکه بود.
موافقم.یه سیلست های عجیبی پشت این قضایا هست.وقتی واسه ساخت کرسی بنوا کنسول رو بن میکنن ، پس احتمالا یه دست هایی پشت قضیه هست . من حتی شک دارم که همین سیاست ها باعث شده دیگه TNA ساخته نشه.من احساس ميكنم يه دستايي پشت پرده وجود داره دنيل و گرنه كسي كه از پول در اوردن بدش نمياد اينا اگه همون 2007 دوباره باز سازي ميكردند فروشش بيشتر ميشد
-