WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
توضیحات یکی از دوستان در مورد بازی :

اصلا مثل بازی دبلیو دبلیو ای تی کی نیست و کلا فرق داره یه چیزی مثل بازی آل استارز ولی باز هم از اون هم متفاوت تر و کلا

بازی اش افسانه ای هست و با سلاح های خاص می جنگن و برای آی او اس و اندروید می باشه و کنسول خاصی نداره

تازه راستر محدودی هم داره از جمله باتیستا ، لسنر ، بیگ شو ، هانتر ، خواهران بلا و جان سینا.

رومن رینز ، شیمس و راک هم هستن. فقط همینایی که گفتم. 15 ژانویه به بازار میاد.

مدتی هست مشغول نسخه ی 2007 هستم.
بازی مال 8 سال پیشه ولی این عکس رو ببینین.زبون اندرتیکر رو ببینین
.
e61fa60f10ee24251.jpg

.
کلا کارکترها طوری طراحی شدن که ادم فکر میکنه واقعی هستن.
از نسخه ی 2010 به بعد نمیدونم چرا بازی شبیه به برنامه کودک شده.کارکترها ی کارتونی .
............
........
گیم پلی باید در طول این 8 سال بهتر میشد ولی هر چقدر هم پیشرفت کنه بازم 2007 سرتر هست.مثال میزنم. امسال این قابلیت رو گزاشتن که بعد از زدن فن خودت هم روی زمین میفتی و به خودت میپیچی. همین قابلیت بصورت کامل تر و با انیمیشن بهتر در 2007 بود.
قابلیت حرکت در وقع سابمیشن هم بود. گراویز شدن در 2007 به صورت پویا و کامل بود . در 2015 نسخه ی ناقص از گلاویز شدن رو گزاشتن با یک انیمیشن مسخره.
در 2007 یک قابلیت هست که میتونی حریف رو روی زمین بنشونی.بعد انواع فن ها و ضربات رو بزنی.
این بازی هزار تا انیمیشن داره.
اقا انقدر روی 2007 کار شده که حد نداره.
هر مبارز استایل مبارزه ی خودش رو داره. بعضی مدل بوکس . بعضی سابمیش . بعضی اکروباتیک و بعضی لوچادور و ...
حتی میتونی رفتار هوش مصنوعی رو تنظیم کنی.
من واقعا نمیدونم سازنده های 2007 چطور ادم هایی بودن ولی دمشون گرم.
....
از سازنده ها درخواستی دارم .ای کاش صدای من به گوششون میرسید.
ای کاش همین نسخه ی 2007 با همین گرافیک و همین انیمیشن ها و گزارشگر ها و امکانات رو واسه ps4 , x1 پورت کنن . به همراه photo mode , highlight real .
کارکتر جدید هم نیاز نیست اضافه کنن.همین ها خوبن.
بعد از پرت کردنش هم دیگه بازی نسازن .
من دلم میخئاد روی ps4 ام svr 2007 بازی کنم.ارزومه.

wwe 2k15 رو خریدم بلاخره.
این بازی در مسیر درستی فرار داره ولی مشکلش اینه که داره این مسیر رو برعکس میره.سال به سال پسرفت میکنه.
اقا همه چی رو از بازی حذف کردن.حتی نمیشه موقع pause دوربین رو کمنرل کرد و حرکت داد.
بازی هیچی نداره.اصلا این اشکال نداره.این اشکال داره که کنترل بازی اشغال شده.اصلا یک چیز افتضاحی شده.همه چی به نظر اسلوموشن میاد و کارکترها انگار تاخیر دارن . اصلا نمیتونم بازی کنم.
از وقتی 2k بازی رو در دست گرفت احساس کردم خراب کردن.هنوز همون احساس رو دارم.
.....
هر کی بازی رو خواست بهم پیام خصوصی بده.بازی امروز رسید دستم و فقط 1 ساعت بازیش کردم .همون قیمت که خریدم میفروشمشو
....
داشتم میزاشتم بازار سنتر میگه اعتبار نیازه:| قضیه این اعتبار چیه؟من تا حالا بازار سنتر کار نکردم(محصول نزاشتم)

آخرین ویرایش:
من مدتی ناراحت بودم که چرا روی کنسول نسل 7 بازی هیچ پیشرفتی نکرده.الان خوشحالم واسه کسایی که نسل 7 بازی کردن.
اولا من تضمین میدم هیچ چیزی در نسل 8 (بازیکشتی کچ ) وجود نداشت که قابل اجرا در نسل 7 نباشه.منظورم گیم پلی هست.
این امکاناتی که در گیم پلی 2015 نسل جدید هست ، 100 برابرش در 2007 هم هست.(تازه پیشرفته تر و کامل تر).پس هیچ چیزی در گیم پلی نیست که قابل اجرا با کنسول نسل 7 نباشه.
100% یک سیاستی بوده که گیم پلی نسل قبل رو تغییر ندادن.البته این سیاست معکوس جواب داد.نسخه ی 2014 باز بهتر بود ولی نسل جدید 2015 به نظر من غیر قابل بازی هست.
کنترل کارکتر شبیه به کنترل حلزون شده.دکمه ی مشت رو میزنی باید منتظر باشی تا ببینی کی مشت میزنه.کارکتر ها حتی های فلایر ها انگار دارن جون میکنن. انگاز 100 کیلو بار بستن به خودشون.
.
wwe 2k15 رو میشه بازی کرد ولی یک فنجون قهوه هم نیازه تا خوابت نبره.
.
داشتم فکر میکردم که چرا یک نسخه مثل 2007 انقدر عالی بود و این نسخه انقدر سطحی و بی محتوا هست.تقریبا به جوابم رسیدم.
در svr 2007 و شماره های قبلی "انلاین" در حاشیه بود و سازنده ها تا تونستن روی خود بازی و محتواش کار کردن.ولی 2k از دوستداران انلاین هست.
انلاین کشتی کچ یعنی 4 ادم یه پارتی بسازن و مسخره بازی در بیارن و قهوه بخورن وخوش بگزرونن . فقط همین . تازه تو ایران که همین کار رو هم نمیشه کرد با وضعیت اینترنت.
...........
........
....
البته تنها نکته ی مثبت در مورد 2k این هست که اب پاکی رو ریخت رو دستمون تا دیگه اونطور منتظر و سینه چاک بازی نباشیم.
.

داشتم فکر میکردم که چرا یک نسخه مثل 2007 انقدر عالی بود و این نسخه انقدر سطحی و بی محتوا هست.تقریبا به جوابم رسیدم.
در svr 2007 و شماره های قبلی "انلاین" در حاشیه بود و سازنده ها تا تونستن روی خود بازی و محتواش کار کردن.ولی 2k از دوستداران انلاین هست.
انلاین کشتی کچ یعنی 4 ادم یه پارتی بسازن و مسخره بازی در بیارن و قهوه بخورن وخوش بگزرونن . فقط همین . تازه تو ایران که همین کار رو هم نمیشه کرد با وضعیت اینترنت.

.

نوع مچ میکینگ و وضعیت سرورهای بازی انقدر بد هست که به درد همینم نمیخوره!

من مدتی ناراحت بودم که چرا روی کنسول نسل 7 بازی هیچ پیشرفتی نکرده.الان خوشحالم واسه کسایی که نسل 7 بازی کردن.
اولا من تضمین میدم هیچ چیزی در نسل 8 (بازیکشتی کچ ) وجود نداشت که قابل اجرا در نسل 7 نباشه.منظورم گیم پلی هست.
این امکاناتی که در گیم پلی 2015 نسل جدید هست ، 100 برابرش در 2007 هم هست.(تازه پیشرفته تر و کامل تر).پس هیچ چیزی در گیم پلی نیست که قابل اجرا با کنسول نسل 7 نباشه.
100% یک سیاستی بوده که گیم پلی نسل قبل رو تغییر ندادن.البته این سیاست معکوس جواب داد.نسخه ی 2014 باز بهتر بود ولی نسل جدید 2015 به نظر من غیر قابل بازی هست.
کنترل کارکتر شبیه به کنترل حلزون شده.دکمه ی مشت رو میزنی باید منتظر باشی تا ببینی کی مشت میزنه.کارکتر ها حتی های فلایر ها انگار دارن جون میکنن. انگاز 100 کیلو بار بستن به خودشون.
.
.
...........
........
....
البته تنها نکته ی مثبت در مورد 2k این هست که اب پاکی رو ریخت رو دستمون تا دیگه اونطور منتظر و سینه چاک بازی نباشیم.
.
سرور های 2k نشون داده که واقعا افتضاح هست .کلا فروش این نسخه هم معلومه که خوب نبوده کلا بعد از این که متا مشخص شد از چارت ها کلا محو شد.

.
.
...........
........
....
.

اي كاش منم 2007 و داشتمش.چقدر بازي خوب و نوستالژيك كه به گند كشيده شدن گاد آف وار كشتي كج فار كراي.....رزيدنت اويل(آهنگ saveroom رزيدنت اويل 3 رو يادتون هست...يادش بخير:>)

آخرین ویرایش:
اي كاش منم 2007 و داشتمش.چقدر بازي خوب و نوستالژيك كه به گند كشيده شدن گاد آف وار كشتي كج فار كراي.....رزيدنت اويل(آهنگ saveroom رزيدنت اويل 3 رو يادتون هست...يادش بخير:>)
موافقم ، یه قول دوستان اجنبی لایک :d
اینجا جاش نیست واسه بحث ولی گاد اف وار رو که ریدن رفت ، نسخه آخرش خیلی مزحرف بود ولی God Of War III معرکه بود.

سلاو امروز چند تا ویدیوی مسخره از بازی م گرفتم و خواستم با یک اهنگ مسخره ادیت کنم و بزارم اینجا اما دیدم حتی ارزش این کار رو هم نداره.
اقا اون یه ذره تحرکی هم که قبلا داشتیم رو هم ازمون گرفتن.وقتی حریف روی زمینه با زدن 1 دکمه خودش ملند میشه و میاد تو بغل ما و خودش فینیشر میزنی.یعنیی دیگه نیاز نیست ما کاری کنیم:|
یا وقتی حریف ازت دور هست و میخوای روی فن بزنی یا ایریش ویپ کنی ، خودش میره جلو به سمتش و بعد فن میزنه . یعنی دیگه نیاز نیست ما کاری کنیم:|
در نسخه های قبلی یک فنی بود که وقتی حریف در گوشه رینگ قرار داشت ما یک طناب بالا میرفتیم و به صورت دستی ضربات رو به سر حریف میزدیم، 2k از همون 2014 این فن رو هم یکسره کرد و دیگه دستی نیست و به صورت 1 انیمیشن شده.یعنی دیگه نیاز نیست ما کاری کنیم:|
......
جدا از اسلوموشن بودن بازی که گند زده بهش و کنترل افتضاحه کارکتر ، اینا حتی اون سیستم taunt و مشکلات دیگه رو هم حل نکردن.
این بازی واسه ما طرفتارها ساخته میشه؟پس چرا به خواسته هامون اهمیت داده نمیشه.

سلاو امروز چند تا ویدیوی مسخره از بازی م گرفتم و خواستم با یک اهنگ مسخره ادیت کنم و بزارم اینجا اما دیدم حتی ارزش این کار رو هم نداره.
اقا اون یه ذره تحرکی هم که قبلا داشتیم رو هم ازمون گرفتن.وقتی حریف روی زمینه با زدن 1 دکمه خودش ملند میشه و میاد تو بغل ما و خودش فینیشر میزنی.یعنیی دیگه نیاز نیست ما کاری کنیم:|
یا وقتی حریف ازت دور هست و میخوای روی فن بزنی یا ایریش ویپ کنی ، خودش میره جلو به سمتش و بعد فن میزنه . یعنی دیگه نیاز نیست ما کاری کنیم:|
در نسخه های قبلی یک فنی بود که وقتی حریف در گوشه رینگ قرار داشت ما یک طناب بالا میرفتیم و به صورت دستی ضربات رو به سر حریف میزدیم، 2k از همون 2014 این فن رو هم یکسره کرد و دیگه دستی نیست و به صورت 1 انیمیشن شده.یعنی دیگه نیاز نیست ما کاری کنیم:|
......
جدا از اسلوموشن بودن بازی که گند زده بهش و کنترل افتضاحه کارکتر ، اینا حتی اون سیستم taunt و مشکلات دیگه رو هم حل نکردن.
این بازی واسه ما طرفتارها ساخته میشه؟پس چرا به خواسته هامون اهمیت داده نمیشه.

من احساس ميكنم يه دستايي پشت پرده وجود داره دنيل و گرنه كسي كه از پول در اوردن بدش نمياد اينا اگه همون 2007 دوباره باز سازي ميكردند فروشش بيشتر ميشد

- - -ویرایش - - -

موافقم ، یه قول دوستان اجنبی لایک :d
اینجا جاش نیست واسه بحث ولی گاد اف وار رو که ریدن رفت ، نسخه آخرش خیلی مزحرف بود ولی God Of War III معرکه بود.

نسبت به god of war 1 و2 خيلي افت كرد نسخه سومش.مخصوصا نسبت به يكش(يكش واقعا هنوزم كه هنوزه واسم جذابيت داره عجب داستان قشنگي داشت و عجب معماهايي و عجب محيط بازي پيوسته و مرتبط به همي)

من احساس ميكنم يه دستايي پشت پرده وجود داره دنيل و گرنه كسي كه از پول در اوردن بدش نمياد اينا اگه همون 2007 دوباره باز سازي ميكردند فروشش بيشتر ميشد

-
موافقم.یه سیلست های عجیبی پشت این قضایا هست.وقتی واسه ساخت کرسی بنوا کنسول رو بن میکنن ، پس احتمالا یه دست هایی پشت قضیه هست . من حتی شک دارم که همین سیاست ها باعث شده دیگه TNA ساخته نشه.
در کل این سیاست ها حالا هرچی که هست گند زد به wwe universe . چه در واقعیت چه در بازی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or