WWE 2K15

58525322381882516997.jpg
WWE 2K15 امروز به طور رسمی تایید شد. هنوز ویدئو یا تصویری از بازی منتشر نشده. تنها تاریخ عرضه 28 اکتبر اعلام شده. WWE 2K15 هم زمان برای Xbox One و X360 عرضه میشه.تایید شده تیم قبلی رو نسخه جدید کار نمی کنن. همچنین برای ساخت از انجین به کار رفته برای سری NBA استفاده شده.

آخرین ویرایش:
جان سینا تو یکی از کلیپ های پشت صحنه بازی تایید کرده بود برای PC هم میاد بازی ، موندم میاد واقعا یا نه ... عمری هست با نسخه PS2 / Wii داریم وقت تلف میکنیم

جان سینا تو یکی از کلیپ های پشت صحنه بازی تایید کرده بود برای PC هم میاد بازی ، موندم میاد واقعا یا نه ... عمری هست با نسخه PS2 / Wii داریم وقت تلف میکنیم

برو همون here comes the pain بازی کن لذت ببر بازی با متای 60 وقت تلف کردنه ! هیچ چیز سورپرایزی نداره هزارتا چیزم حذف کردن ازش ...
یک بازی اپدیت شده که هنوزم انمیشن جدیدی برای وسایل نداره . فقط گرافیک به نسبت خوبی داره ولی این همه قدرت نسل جدید کنسول ها بازی خالی و تهی ساختن .
من به شدت دنبال تجربه کردن here comes the pain و smackdown 2007 هستم
این بازی هر چی اومد جلوتر فقط اثیر پول خواهی وینس مک ماهوت شد .
نه این که بازی بدی باشه ولی من واقعا چجوری بگم عذابم میگیره یا رنج میکشم وقتی پیش خودم میگم هین همه پتانسیل و قدرت روی نسل جدید هست اونوقت این همه match type حذف شه ! شکنجه اس وقتی 5-6 تا انیمیشن واسه ضربه زدن با chair اضافه نشده.

برو همون here comes the pain بازی کن لذت ببر بازی با متای 60 وقت تلف کردنه ! هیچ چیز سورپرایزی نداره هزارتا چیزم حذف کردن ازش ...
یک بازی اپدیت شده که هنوزم انمیشن جدیدی برای وسایل نداره . فقط گرافیک به نسبت خوبی داره ولی این همه قدرت نسل جدید کنسول ها بازی خالی و تهی ساختن .
من به شدت دنبال تجربه کردن here comes the pain و smackdown 2007 هستم
این بازی هر چی اومد جلوتر فقط اثیر پول خواهی وینس مک ماهوت شد .
نه این که بازی بدی باشه ولی من واقعا چجوری بگم عذابم میگیره یا رنج میکشم وقتی پیش خودم میگم هین همه پتانسیل و قدرت روی نسل جدید هست اونوقت این همه match type حذف شه ! شکنجه اس وقتی 5-6 تا انیمیشن واسه ضربه زدن با chair اضافه نشده.

هنوزم دارم نسخه هایی مثل : SVR 2007 / 2008 / 2011 و مهمتر از همه Here Comes The Pain رو بازی میکنم و لذت میبرم البته ... به عمرم مسابقات رویال رامبلی نفس گیر تر از نسخه Here Comes The Pain بازی نکردم ... با یه کلوز لاین ملت میوفتن پایین و اول شدن توش واقعا سخته ...

درسته واقعا نسخه های قدیمی خیلی خاطره انگیز هستند برامون چون اون موقع واقعا هیجان انگیز بود برامون یک همچین بازی ای ولی با مرور زمان و پیشرفت نکردن بازی دیگه حالمون بهم خورد ازش و هیمنطور که نسخه های جدید تر می آمدن شوق و ذوق کمتر میشد ولی انشالله در سال های آینده شاهد بازی بهتری خواهیم بود و بازی روند پیشرفتی به خودش میگیره .

درسته واقعا نسخه های قدیمی خیلی خاطره انگیز هستند برامون چون اون موقع واقعا هیجان انگیز بود برامون یک همچین بازی ای ولی با مرور زمان و پیشرفت نکردن بازی دیگه حالمون بهم خورد ازش و هیمنطور که نسخه های جدید تر می آمدن شوق و ذوق کمتر میشد ولی انشالله در سال های آینده شاهد بازی بهتری خواهیم بود و بازی روند پیشرفتی به خودش میگیره .

هر چقدر پیشرفت کنه دیگه دیدن نسخه ای مثل Here comes the pain بعیده .
یادمه یکی از طرفداران سال قبل از لدسما پرسیده بود که چرا شما بازی مثل اون نسخه نمیسازید یا Gm mode برنمیگردونید اونم گفته بود ما با برنامه های کمپانی wwe میریم جلو و دیگه Gm mode تموم شده .. من همیشه دوست داشتم تو بازی کشتی کج مثل I Quit یا falls connect برم به خارج از زمین اصلی یا کناره های ورزشگاه چیزی که عملا ممکن نیست در حالی که اجراش روی کنسول قدرتمند نسل فعلی کاملا ممکنه . ولی تو Here comes the pain ممکنه .
حالا از اونم بگذریم نسخه 2007 یا همون 2010 موارد بسیار خوبی داخل گیم پبی بود ولی چرا باید حذف بشه عجیبه و یک عقب گرده کامله . :
من بشخصه Here Comes The Pain و 2006 بهترین نسخه های کشتی کج میدونم برای خودم ،
ولی بازم نگاه کنی زمان Thq نسخه ای متاش به 61 نرسیده بود که الان رسید در بدترین حالت 74 بود ، 79-80
بهترینشم 85-84d

آخرین ویرایش:
هر چقدر پیشرفت کنه دیگه دیدن نسخه ای مثل Here comes the pain بعیده .
یادمه یکی از طرفداران سال قبل از لدسما پرسیده بود که چرا شما بازی مثل اون نسخه نمیسازید یا Gm mode برنمیگردونید اونم گفته بود ما با برنامه های کمپانی wwe میریم جلو و دیگه Gm mode تموم شده .. من همیشه دوست داشتم تو بازی کشتی کج مثل I Quit یا falls connect برم به خارج از زمین اصلی یا کناره های ورزشگاه چیزی که عملا ممکن نیست در حالی که اجراش روی کنسول قدرتمند نسل فعلی کاملا ممکنه . ولی تو Here comes the pain ممکنه .
حالا از اونم بگذریم نسخه 2007 یا همون 2010 موارد بسیار خوبی داخل گیم پبی بود ولی چرا باید حذف بشه عجیبه و یک عقب گرده کامله . :
من بشخصه Here Comes The Pain و 2006 بهترین نسخه های کشتی کج میدونم برای خودم ،
ولی بازم نگاه کنی زمان Thq نسخه ای متاش به 61 نرسیده بود که الان رسید در بدترین حالت 74 بود ، 79-80
بهترینشم 85-84d

درسته اما برای این نسخه واقعا انتظارات بالا بود و با نمایش ها و اسکرین شات هایی هم که داده بودن همه انتظار یک بازی کاملا متفاوت رو داشتن . متاسفانه مردم صبر ندارن و میخوان هر چه سریعتر یک بازی به دستشون برسه . کار کردن روی یک بازی با یک سال کار کردن روی بازی امکان پذیر نیست . این متای پایین هم به خاطر همین هست واقعا . بازی پیشرفت چشمگیری داشته نسبت به زمانی که دست Thq بود همین بخش ساخت سوپر استار ها واقعا توی نسخه های قبل دردسر بزرگی بود ولی الان خیلی راحت تر شده . بخش آنلاین هم قبلا اصلا امکان پذیر نبود با اون سرور های داغون ولی الان تا حدی بهتر شده و میتونید بازی کنید . طراحی چهره ها . انیمیشن ها . Motion Capture و برطرف شدن مقدار زیادی از باگ های خنده دار نسخه های قبل مثلا واقعا تو ذوق میزد یک دقعه کشتی گیرا میرفتن زیر رینگ و ... که خیلی بازی رو بهتر کرده اما متاسفانه انتظار ها بالاست . با صبر در سال های آینده میتونن پیشرفت رو کاملا ببینن که چی بازی ای بود و به کجا رسید باید به سازنده وقت بدن چون این سازنده هم محبوبیت خودشو در طی چندین سال بدست آورد و شرکتی نیست که با دادن یک نسخه به بیرون محبوبیت خودش رو به دست آورده باشه .

تو این نسخه چطوری میتونم یه کشتی گیر رو روی میز گزارشگرا ببرم تا میز خورد شه ؟ همیشه کلید L1 میزدم ولی الان هرکاری میکنم نمیشه یکی راهنمایی کنه

یادش بخیر نسخه های قبل از 2010 مثل 2007 یه عالمه Graple های مختلف داشت تو هر جهت انالوگی ، چهار مدل دایو از روی ترنباکل داشت ، دو مدل Running Strike ، حریف رو زمین بود جای سرش سه مدل حرکت بود جای بدن و پاهاش هم همینطور اما بعد از اون همه چیز نصف شد ، حتی نسخه 2007 یه چیزی داشت وسط گراپل میتونستی با فشار دادن آنالوگ به داخل از سیستم کنترلی استفاده کنی و خودش خیلی جالب بود ... الان که دیگه هیچی ، هرچند من از 13 به بعد بازی نکردم

یادش بخیر نسخه های قبل از 2010 مثل 2007 یه عالمه Graple های مختلف داشت تو هر جهت انالوگی ، چهار مدل دایو از روی ترنباکل داشت ، دو مدل Running Strike ، حریف رو زمین بود جای سرش سه مدل حرکت بود جای بدن و پاهاش هم همینطور اما بعد از اون همه چیز نصف شد ، حتی نسخه 2007 یه چیزی داشت وسط گراپل میتونستی با فشار دادن آنالوگ به داخل از سیستم کنترلی استفاده کنی و خودش خیلی جالب بود ... الان که دیگه هیچی ، هرچند من از 13 به بعد بازی نکردم

با این اوصاف این نسخه هم نمی تونه براتون هیجان انگیز باشه پیشنهاد میکنم بهتون 2 سال دیگه جدیدترین نسخه ی موجود رو خریداری کنید حتما راضی میشید .

2006 یک استامینای فوق العاده داشت ، که فقط لذت داشت باهاش Last man stading بازی کرد گاهی انقدر جذاب میشد که خودت میافتادی زمین و تا 10 هم بلند نمیشد و بازی مساوی میشد خیلی لذت داشت ان شالله تا چند روز اینده یک برگشتی میزنم به نسخه های 2006-2007
Here comes the pain و smackdown vs raw
این نسخه هم بخش 2k showcase تموم کردم ، در کل استوری پانک و سینا خیلی بهتر بود نسبت به اون یکی گزارش هاش بهتر بود مسابقات جذاب تر بود و کات سین و فیلم های بیشتری داشت
اون استوری قدیمی که توش مایکل کول به کل لال شده بود نمیتونست چیزی بگه ولی تو سینا و پانک خوب گزارش میکرد و هیجان داشت..

2006 یک استامینای فوق العاده داشت ، که فقط لذت داشت باهاش Last man stading بازی کرد گاهی انقدر جذاب میشد که خودت میافتادی زمین و تا 10 هم بلند نمیشد و بازی مساوی میشد خیلی لذت داشت

یادمه تو 2006 یه قابلیتی بود که میومدن دستاشون رو میدادن به همدیگه بعد میگفت سریع یه دکمه رو بزن که تو زودتر شروع کنی به پانچ زدن ، بعضی وقتا تو مسابقاتی که DQ باز بود هم میدیدی یه عده میرن صندلی میارن (مثل راب ون دام) حمله میکنن بهت و خودشون دیسکوالی فای میشن ... در کل نسخه جالبی بود حیف که کم بازی کردم

cm punk در ufc اسم نویسی کرد.سال 2015 مبارزه داره
منبع
احتمالا میفته تو کلاس welteweight .
این تصمیمش واقعا عجیب بود.
اصلا دوست ندارم اون رو کبود و خونی ببینم.
لعنت بهش.نباید اینکار رو میکرد.اون با شرایط بدنی که داره . کاردیوی پایینش و سبک مبارزه ی کشتیش زیر دست و پای مبارزان ازاد له میشه.
براک لسنار با اون شرایط بدنی و اون همه ابهتش در مقابل کین ولستاس و الستیر اوریم ناک اوت شد و شخصیتش خورد شد.
اصلا اشفته شدم.

منبع
لعنت بهش.نباید اینکار رو میکرد.اون با شرایط بدنی که داره . کاردیوی پایینش و سبک مبارزه ی کشتیش زیر دست و پای مبارزان ازاد له میشه.
براک لسنار با اون شرایط بدنی و اون همه ابهتش در مقابل کین ولستاس و الستیر اوریم ناک اوت شد و شخصیتش خورد شد.
اصلا اشفته شدم.
براک اخری ها کم اورد وگرنه چند وقتی کمربند دستش بود تو Ufc ، واقعا براک یکی از تکنیکی ترسن و برترین کشتی کج کارها و مبارز ازاد هاس با اون وزن سنگین ،انعطاف پذیری فوق العاده ای داشت جوونیش ، اگه همون 2003- میرفت UFC غوقا میکرد .
اخری ها یک مبارزش دیدم خیلی ناراحت شدم چقدر بد کار میکرد رفته بود تو لاک دفاعی .

منبع
اصلا اشفته شدم.

پانک مدت هاست که تو باشگاه گریسی ها تمرین میکنه جوجیتسو :d اصولا یکی از بهترین رشته ها واسه mma همین wrestling هست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or