سلام.
من خیلی وقته کشتی کج بازی میکنم و همونطور که خودتون گفتین تا پارسال زیاد تغییری نداشت .امسال یکم بهتر شده که اونم زیاد فک نکنم خوب از آب در اومده باشه .. البته من هنوز بازی رو نحریدم چون ایکس باکس و پی اس پی و پی اس 3 ویا wii ندارم .. برای نسخه pc هم که هیچ وقت نمیسازن نامردا .. معلوم نیس کاربرای پی سی چه هیزم تری بهشون فروختن .
منتظرم تا مثل همیشه نسخه ps2 رو بسازن تا با شبیه ساز اونم با سرعت ژیان:d بازش کنم . کسی میدونه برای ps2 میسازن یا نه ؟؟
اینکه میز و صندلی تو قدرت حریف تاثیر نمیذاره خیلی جای تاسف داره .چون مثل نسخه های قبله . مثلا : همون اول بازی اگه یکی رو با فینیشر بندازی رو میز تا میز خرد میشه , شنگول و منگول بلند میشه جلوت وامیسته و سینشو میده جلو به ریشت میخنده میگه دیدی چیزیم نشد ؟؟:d:d
از شما که بازی کردین یه سوال دارم :
الان تو نسخه جدید امکان داره با سین کارا یا ری میستریو بیگ شو رو بلند کرد ؟:d
...
یه نکته خوب این نسخه جدید اینطور که تو دمو و تریلر اون دیدم این بود که وقتی در حال بلند شدن هستیم طرف اگه بخواد خودش بلندت کنه ادامه ی حرکت ما رو میده نه اینکه دوباره بیفتیم به زمین بلندمون کنه ..
و همینطور انگار به تماشاچی ها بها دادن و بردنشون آرایشگاه و راست و ریستشون کردن .. لباس خوشگل هم براشون خریدن :d
نظر شما چیه؟