mohammad stf
کاربر سایت
شما توی تله افتادی.:d
نمیدونم چرا تصور این صحنه که گفتی رو میکنم نمی تونم جلوی خندمو بگیرم.![]()
:d:d
..................
خب یکم از خوبی های wwe12 بگین .. من که ندارمش.. انتظارشو میکشم :d
آخرین ویرایش:
شما توی تله افتادی.:d
نمیدونم چرا تصور این صحنه که گفتی رو میکنم نمی تونم جلوی خندمو بگیرم.![]()
همین که شولدر بلاک میزد و اخرم بردت.کدوم ؟
اولی یا دومی ؟ :d
همین که شولدر بلاک میزد و اخرم بردت.
به خدا توی اتاقم تنهایی با صدای بلند میخندیدم.نمیتونستم خودمو کنترل کنم.
جنگ بین یه انسان و یه باگ کامپیوتری.:d
شما قربانی یه اشکال در هوش مصنوعی شدی.بعد نحوه نوشتن اون جملتم طوری بود که دیگه منو کشتاره خب .. به این میگن هوش مصنوعی :d ماشااله thq !!!:d
خداییش خودمم برای اولین بار خیلی خندیدم ولی از بس این چیزا توش زیاده عادی شده :d

:d:dشما قربانی یه اشکال در هوش مصنوعی شدی.بعد نحوه نوشتن اون جملتم طوری بود که دیگه منو کشت![]()
معلوم نیست این آدمه یا خمیره !!! یه فینیشر مشت بهش زده بودم.. خلاصه همین که اومدم بزنم مثل موشک اومد یه دراپ کیک زد من افتادم .بعدشم سریع رفت تو رینگ .. اصلا نمیدونم هدفش چی بود ؟؟:d
:dیه باگ تابلو بازی و خیلی خنده دار اینه که اگه یه کاراکتر خودتون بسازید و براش هیچ فینشری انتخاب نکنید در بازی موقع زدن فینشر بازی قفل میکنه و هر دو کاراکتر به طرز مسخره ای لیز میخورن و از هم دور میشن و میرن اخر رینگ و گیر میکنن و دیگه باید از بازی برید بیرون چون دیگه هیچ کاری نمیشه کرد و این باگ تو ورژن قبلی هم بود:d

تو رو به خدا کامپیوترو خاموش کن و برو.
وای دلم![]()
کلیم درد گرفت انقدر خندیدم.
عکس استفراغ رو
. خیلی باحال اومدی.
تو رو به خدا کامپیوترو خاموش کن و برو.کلیم درد گرفت انقدر خندیدم.
عکس استفراغ رو
. خیلی باحال اومدی.
من دیگه کم اووردم.خداحافظ![]()
یه باگ تابلو بازی و خیلی خنده دار اینه که اگه یه کاراکتر خودتون بسازید و براش هیچ فینشری انتخاب نکنید در بازی موقع زدن فینشر بازی قفل میکنه و هر دو کاراکتر به طرز مسخره ای لیز میخورن و از هم دور میشن و میرن اخر رینگ و گیر میکنن و دیگه باید از بازی برید بیرون چون دیگه هیچ کاری نمیشه کرد و این باگ تو ورژن قبلی هم بود:d
توهم که فقط بشین دنبال باگ بگردو کارا ... انجام بده

به جای اینکه وقت بزارید باگ پیدا کنید که همه بازیها دارند حتی بتل فیلد 3 ( عملیات فجر 3) بیاد وقت بزارید استار بسازید و خلاقیت داشته باشید من الان 3 نفر را ساختم ddp - ultimate dragon - psychosis احتمالا میرم سراغ RICK STEINER یا MACHO MAN میخواهم همه بچه های WCW را بسازم