mohammad stf
کاربر سایت
شما توی تله افتادی.:d
نمیدونم چرا تصور این صحنه که گفتی رو میکنم نمی تونم جلوی خندمو بگیرم.
:d:d
..................
خب یکم از خوبی های wwe12 بگین .. من که ندارمش.. انتظارشو میکشم :d
آخرین ویرایش:
شما توی تله افتادی.:d
نمیدونم چرا تصور این صحنه که گفتی رو میکنم نمی تونم جلوی خندمو بگیرم.
همین که شولدر بلاک میزد و اخرم بردت.کدوم ؟
اولی یا دومی ؟ :d
همین که شولدر بلاک میزد و اخرم بردت.
به خدا توی اتاقم تنهایی با صدای بلند میخندیدم.نمیتونستم خودمو کنترل کنم.
جنگ بین یه انسان و یه باگ کامپیوتری.:d
شما قربانی یه اشکال در هوش مصنوعی شدی.بعد نحوه نوشتن اون جملتم طوری بود که دیگه منو کشتاره خب .. به این میگن هوش مصنوعی :d ماشااله thq !!!:d
خداییش خودمم برای اولین بار خیلی خندیدم ولی از بس این چیزا توش زیاده عادی شده :d
:d:dشما قربانی یه اشکال در هوش مصنوعی شدی.بعد نحوه نوشتن اون جملتم طوری بود که دیگه منو کشت
یه باگ تابلو بازی و خیلی خنده دار اینه که اگه یه کاراکتر خودتون بسازید و براش هیچ فینشری انتخاب نکنید در بازی موقع زدن فینشر بازی قفل میکنه و هر دو کاراکتر به طرز مسخره ای لیز میخورن و از هم دور میشن و میرن اخر رینگ و گیر میکنن و دیگه باید از بازی برید بیرون چون دیگه هیچ کاری نمیشه کرد و این باگ تو ورژن قبلی هم بود:d
تو رو به خدا کامپیوترو خاموش کن و برو.کلیم درد گرفت انقدر خندیدم.عکس استفراغ رو . خیلی باحال اومدی.
وای دلم
تو رو به خدا کامپیوترو خاموش کن و برو.کلیم درد گرفت انقدر خندیدم.عکس استفراغ رو . خیلی باحال اومدی.
من دیگه کم اووردم.خداحافظ
یه باگ تابلو بازی و خیلی خنده دار اینه که اگه یه کاراکتر خودتون بسازید و براش هیچ فینشری انتخاب نکنید در بازی موقع زدن فینشر بازی قفل میکنه و هر دو کاراکتر به طرز مسخره ای لیز میخورن و از هم دور میشن و میرن اخر رینگ و گیر میکنن و دیگه باید از بازی برید بیرون چون دیگه هیچ کاری نمیشه کرد و این باگ تو ورژن قبلی هم بود:d
توهم که فقط بشین دنبال باگ بگردو کارا ... انجام بده
به جای اینکه وقت بزارید باگ پیدا کنید که همه بازیها دارند حتی بتل فیلد 3 ( عملیات فجر 3) بیاد وقت بزارید استار بسازید و خلاقیت داشته باشید من الان 3 نفر را ساختم ddp - ultimate dragon - psychosis احتمالا میرم سراغ RICK STEINER یا MACHO MAN میخواهم همه بچه های WCW را بسازم