آخرین ویرایش:
عشقی میدونم ولی کلی گفتم . ببین در مورد ووک و اینا این پست منو سیو کن اگه همین که میگم نشد من آیدیم رو به سویت بیبی تغییر میدم . از این بچه بوچه های Mutated که لوگان باید نجات بده انقدر عنترمنتر و گی و لز تو بازی باشه که حد نداره . اگه نشد من عکس رنگین کمان میچسبونم سر در خونمنه منظورم شما نبودیالان مثلا به ولورین گیر سویت بیبی دادن ولی تا الان بازی کاراکتر زشت و اینا نداشته انصافا.
Infamous شایعش بود که ریمسترش داره ساخته میشه. اگه عقل توی کله سونی بود (که نیست البته وگرنه کیلزون رو خاک نمیکرد) برمیگشت سراغ این فرنچایز و کلا بی نیاز به مارول میشد.
من خودم هم گیمرم هم دنبال حاشیه نیستم ولی واقعا موقع بازی کردن اسپایدرمن 2 وقتی تو هر کات سین 3 تا چینی و سیاه و Fugly و لاتینو و غیرو رو تو یه شات میدیدم تا دایورسیتی رعایت بشه ، وقتی که کوئست بچه دبیرستانی رو انجام میدادم که به عشق همجنسش برسونمش تا همدیگرو ببوسن واقعا بازی زهرمارم شد . همونطوری که اونا گیم ها رو برای خیلی ها زهرمار کردن حالا خیلی ها هم فضا رو برای اونا زهرمار میکنن. اینطوری بهتره شاید بیخیال ساخت بازی های رنگارنگ مارولی آشغال بشن و برن مثل قدیم بازی درست حسابی بسازن . هر چی عوض داره گله نداره . در ضمن سونی هم این وسط باید ادب بشه .
پ.ن : جدای همه اینا واقعا نمایش های بازی افتضاح بوده . یه نگاه به Infamous 2 بنداز مال نسل قبله ببین چی از این بازی کمتر داره ؟ هیچی .
ظاهرا تو نسخه اولیه ما دوتا دکمه داشتیم، R2 و L2 که هر کدوم یکی از دست های لوگن رو کنترل میکردن، و میزان شدت ضربات وابسته بوده به فشاری که به دکمه میاری و در ترکیب با Adaptive Trigger یه چیز خیلی جالبی میشده.
این کلیپ مقایسه باس فایت بن تن و وولورین رو دیدم. حقیقتا من اون باس فایت رو توی هزار تا بازی دیگه هم دیدم و توی ۹۹۹ تای قبلی تا حالا کسی به کپی بودنش اشاره نکرده بود
تقریبا هر بازی که باس فایت داره، یه باس فایتش یه چیز گنده است که دو یا چند دست داره و میزنه روی صحنهای که بازیکن در اون باید قرچولک بازی در بیاره
Biased opinion
والا این بحث خیلی پیچیده ای هستش. کارگردانی و نویسندگی دو مقوله جداست که جاش اینجا نیست. ولی چیزیکه ما دیدیم نویسنده و کارگردان های صنعت بازی برعکس سینما اصلا به صورت مداوم نمیتونن متریال با کیفیت بسازن! شما یه کن لوین میشنوی تا 10 سال غیب میشه! بقیه بازیسازا همینطور.فقط یه مقدار کن لوین و تا حدی کوجیما و سم لیک لیاقت مقایسه شدن باهاشون رو دارن اونم فقط "مقداری"

کاملا با حرفت موافقم فقط اون قرچولک رو نفهمیدماین کلیپ مقایسه باس فایت بن تن و وولورین رو دیدم. حقیقتا من اون باس فایت رو توی هزار تا بازی دیگه هم دیدم و توی ۹۹۹ تای قبلی تا حالا کسی به کپی بودنش اشاره نکرده بود
تقریبا هر بازی که باس فایت داره، یه باس فایتش یه چیز گنده است که دو یا چند دست داره و میزنه روی صحنهای که بازیکن در اون باید قرچولک بازی در بیاره
و اینسامنیاک بدبخت تنها استودیوییه که این نسل واقعا دست سونی رو گرفتهBiased opinion
والا این بحث خیلی پیچیده ای هستش. کارگردانی و نویسندگی دو مقوله جداست که جاش اینجا نیست. ولی چیزیکه ما دیدیم نویسنده و کارگردان های صنعت بازی برعکس سینما اصلا به صورت مداوم نمیتونن متریال با کیفیت بسازن! شما یه کن لوین میشنوی تا 10 سال غیب میشه! بقیه بازیسازا همینطور.
------------------------------
ببینید، مشکل اینجاست کسایی که کلا فن یه سبک/استایل از بازی نیستن همیشه ایراد میگیرن.
زمان Spider-Man 2 هم همین بحث ها بود! (چرا بازی گرافیک و نمایش هاش بده؟ این بازی چیز جدیدی نداره و صرفا بخاطر اسم IP ساخته شده تا گیمر های کژوال برن سمتش".
دقیقا چی باعث میشه فکر کنین مثلا ND (یا هر استودیو مورد علاقه شما) قرار بود 2 سال یکبار بازی بسازه، هر دفعه قطعا با ایده جدید میاد بازی میسازه!؟ مثلا همین Uncharted 4 مگه چیز جدیدی داشت!؟ کلی ست پیس خفن پشت سر هم. ولی اون چون 10 سال پیش بود مشکلی نداشت ولی الان همه چی کهنه و تکراری شده".
از اینور Remedy میاد نسخه دوم Control گیمپلی بازی رو تا حد زیادی تغیر میده ولی شما میبینین اتفاقا نظرات بیشتر منفی میشه نسبت به چیزیکه ساختن! و فقط یه سری طرفدار همیشگی میرن سمت بازی.
یا مثلا کسی که دنبال "ایده جدید/ خلاقانه" هست، بهش یه بازی توی سبک Point and Click که خیلی خلاقانه هستش پیشنهاد بشه فکر میکنین میره بازی رو تجربه میکنه؟ قطعا نه! چون فن اون سبک بازی نیست.
پ.ن: این موضوع و بحث جدیدی هم نیست. تاپیک RDR2 من یادمه RPG فنها ریخته بودن و ایراد میگرفتن بازی اکشن ادونچر سوم شخص داستانی رو چرا نمیشه مثل یه بازی RPG بازی آزادی کامل بازی کرد. خلاصه هرکسی از یه چیزی خوشش میاد زیاد دنبال تغیر دادن DNA و ساختار بازی "چون من خوشم نمیاد" نباشین.
وقتی از یه سری استودیو و IP غربی مثل Rockstar و Remedy, Insomniac ایراد گرفته میشه همیشه تهش میرسین به یه Pattern اونم اینه: " چون این بازی/استودیو/بازیساز، بازیش از حد انتظار من بهتر ظاهر شد و کلا این سبک و استایل مورد علاقه من نیست، پس لیاقت نمره ی بالا رو نداره".
بنظرم کلا گیمر ها از گیم زده شدن و بجای Insomniac باید یقه ی Sony رو گرفت، توی این نسل نه از Infamous، KillzONE, Getaway, Uncharted و هزارتا آیپی دیگه خبری شد و همه فحشاش رو داره Insomniac میخوره که چرا خلاق نیست![]()
مثل ریترنال و ساروس و یا حتی آستروبات هم نیستن که دایورت بشن! و بعد بگن چرا تنوع نداریماونا که فاتحشون از الان خوندسولی من دلم به حال ND میسوزه. یعنی موقع نمایش Intergalactic هم ملت بخوان از این داستانا راه بندازن، ترکیب کله کچل جردن با ایرادات مربوط به خاندان بنی اسراییل دیگه بیش از حد سمی میشه.