PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
نه منظورم شما نبودی :D الان مثلا به ولورین گیر سویت بیبی دادن ولی تا الان بازی کاراکتر زشت و اینا نداشته انصافا.
Infamous شایعش بود که ریمسترش داره ساخته میشه. اگه عقل توی کله سونی بود (که نیست البته وگرنه کیلزون رو خاک نمیکرد) برمیگشت سراغ این فرنچایز و کلا بی نیاز به مارول میشد.
عشقی میدونم ولی کلی گفتم . ببین در مورد ووک و اینا این پست منو سیو کن اگه همین که میگم نشد من آیدیم رو به سویت بیبی تغییر میدم . از این بچه بوچه های Mutated که لوگان باید نجات بده انقدر عنترمنتر و گی و لز تو بازی باشه که حد نداره . اگه نشد من عکس رنگین کمان میچسبونم سر در خونم :دی همه اینا اوکیه اگه واقعا بازی درجه یک باشه ولی از نمایش هاش مشخصه یه چیز جنریکه . حالا انشالا که من اشتباه کنم .

من خودم هم گیمرم هم دنبال حاشیه نیستم ولی واقعا موقع بازی کردن اسپایدرمن 2 وقتی تو هر کات سین 3 تا چینی و سیاه و Fugly و لاتینو و غیرو رو تو یه شات میدیدم تا دایورسیتی رعایت بشه ، وقتی که کوئست بچه دبیرستانی رو انجام میدادم که به عشق همجنسش برسونمش تا همدیگرو ببوسن واقعا بازی زهرمارم شد . همونطوری که اونا گیم ها رو برای خیلی ها زهرمار کردن حالا خیلی ها هم فضا رو برای اونا زهرمار میکنن. اینطوری بهتره شاید بیخیال ساخت بازی های رنگارنگ مارولی آشغال بشن و برن مثل قدیم بازی درست حسابی بسازن . هر چی عوض داره گله نداره . در ضمن سونی هم این وسط باید ادب بشه .
پ.ن : جدای همه اینا واقعا نمایش های بازی افتضاح بوده . یه نگاه به Infamous 2 بنداز مال نسل قبله ببین چی از این بازی کمتر داره ؟ هیچی .

فاجعه SM2 ساید کوئست هاش بود. در اوج داستان هایی که ایرانیا سر آزادی حقوق اولیشون دارن یه شخصیت دختر ایرانی گذاشتن که عین عرب ها محجبه بود. من همه چیشو تونستم فرو بدم به خودم جز این که با هیچ کره و روغنی جا نشد.

اقا حقیقتا خیلی همو جر ندید فعلا یزره کافیه :D تا بازی بیاد
بحث اسپایدر ۲ داغه منم بچسبونم که خیلی حال نکردم نسبت به ۱ بخصوص تو بخش گرافیک که خیلی عجیب نبود نسبت به ۱ یا مایلز
ولی ولی بهترین بازی اسپایدر من تا به الان اینسامونیاک ساخته اینو باید قبول کرد =D>

• Like
Reactions: FERYGAMER
ظاهرا تو نسخه اولیه ما دوتا دکمه داشتیم، R2 و L2 که هر کدوم یکی از دست های لوگن رو کنترل میکردن، و میزان شدت ضربات وابسته بوده به فشاری که به دکمه میاری و در ترکیب با Adaptive Trigger یه چیز خیلی جالبی میشده.

به نظرم اضافه كارى بوده واسه بازى اكشن و در ايده آل ترين حالت بايد اختيارى ميذاشتن اين گزينه رو.

پیرو بحث شکل گرفته، من یه چیزی بگم و رفع زحمت کنم :D به نظرم هر دو طرفِ بحث، دارن درست میگن؛ هم میشه بر اساس نمایش‌ها، از بازی دفاع و تعریف کرد و هم میشه ازش ایراد گرفت! مسئله اینجاست که در حال حاضر، از کامیک بوک‌های Marvel، چیزِ خیلی بهتر و متفاوت‌تری نمیشه کشید بیرون و فعلا استانداردِ یه بازی سوپرهیروئی که باب میل و بودجه مارول و سونی باشه و تو بازار بفروشه، همینه که Insomniac ساخته.

من واقعا نقد جدی و اساسی به عملکرد Insomniac وارد نمی‌دونم؛ یونیورسِ اکثر این سوپرهیروها، در 70- 80 درصد مواقع بسیار شبیه به هم و حوادث و اتفاقات، منطبق بر کلیشه‌های مارولی هستش؛ بنابراین خواسته یا ناخواسته ایده‌های موجود برای Level Design و مکانیک‌های گیم‌پلی، از یک حدی فراتر نمیره. به علاوه وقتی صاحبِ فرنچایز هم، به استودیوی سازنده اختیارات کافی برای یک برداشت آزاد و متفاوت از کامیک‌بوک‌ها و خلق یک اثر مؤلف نمیده و خود به خود، دِوِلوپر رو به سمت استانداردهای رایج، پذیرفته‌شده و امتحان پس‌داده هُل میده، خروجیِ حاصل از بهترین تلاشِ استودیو، نهایتاً میشه یک اثر صرفاً استاندارد و قابل دفاع؛ نه کمتر و نه بیشتر!

شخصاً از نمایش‌های Wolverine تا اینجا واقعاً راضی بودم ولی انتقادات رو هم درک می‌کنم؛ کلِ حرفم اینه که اون تحولی که شما انتظار دارید، زمانی رُخ میده که کمپانی ماروِل، به جای دیکته کردن بند بندِ سفارشاتش، خلاقیت و نوآوری طلب کنه و تبعات ریسکش رو هم گردن بگیره.

این کلیپ مقایسه باس فایت بن تن و وولورین رو دیدم. حقیقتا من اون باس فایت رو توی هزار تا بازی دیگه هم دیدم و توی ۹۹۹ تای قبلی تا حالا کسی به کپی بودنش اشاره نکرده بود:دی

تقریبا هر بازی که باس فایت داره، یه باس فایتش یه چیز گنده است که دو یا چند دست داره و میزنه روی صحنه‌ای که بازیکن در اون باید قرچولک بازی در بیاره

این کلیپ مقایسه باس فایت بن تن و وولورین رو دیدم. حقیقتا من اون باس فایت رو توی هزار تا بازی دیگه هم دیدم و توی ۹۹۹ تای قبلی تا حالا کسی به کپی بودنش اشاره نکرده بود:دی

تقریبا هر بازی که باس فایت داره، یه باس فایتش یه چیز گنده است که دو یا چند دست داره و میزنه روی صحنه‌ای که بازیکن در اون باید قرچولک بازی در بیاره

کلا مبارزه با نیم تنه یه غول تشن یکی از آرکتایپ های گیم دیزاینه و محاله شما یه گیم دیزاینری پیدا کنی که دلش ساخت همچین چیزی نخواد:دی چون حس کلسیک داره و دقت کنی از دوره بازی های میره سگا میاد و یادآور اون هاست. بعد تو همه بازی ها هم هست، حالا اینا بن تن رو سوژه کردن، اما این باس فایت با همین ایده و دیزاین مثلا تو GoW و Hi Fi Rush و DMC و FFXVI ـم عینن وجود داره! تو همشونم دقیقا مبارزه با دوتا دسته، که یه مشت میزنه، استان میشه، بعد باید تو بزنیش، تفاوت ها هم از دم تو نحوی Finisher زدن هاست. همین. حالا اینکه اینجا ملت یهو به این نتیجه رسیدن که انقدر سوژه کنن و گیر بدن کاملا مرتبط با پرونده سیاه سونیه:دی به هر حال وقتی تصمیمات زد مشتری میگیری باید پای تبعاتشم بایستی و حالا این وسط ولورین داره نفر اول قربانی میشه.

ولی من دلم به حال ND میسوزه. یعنی موقع نمایش Intergalactic هم ملت بخوان از این داستانا راه بندازن، ترکیب کله کچل جردن با ایرادات مربوط به خاندان بنی اسراییل دیگه بیش از حد سمی میشه.

Biased opinion :D

فقط یه مقدار کن لوین و تا حدی کوجیما و سم لیک لیاقت مقایسه شدن باهاشون رو دارن اونم فقط "مقداری"
والا این بحث خیلی پیچیده ای هستش. کارگردانی و نویسندگی دو مقوله جداست که جاش اینجا نیست. ولی چیزیکه ما دیدیم نویسنده و کارگردان های صنعت بازی برعکس سینما اصلا به صورت مداوم نمیتونن متریال با کیفیت بسازن! شما یه کن لوین میشنوی تا 10 سال غیب میشه! بقیه بازیسازا همینطور.

------------------------------

ببینید، مشکل اینجاست کسایی که کلا فن یه سبک/استایل از بازی نیستن همیشه ایراد میگیرن.
زمان Spider-Man 2 هم همین بحث ها بود! (چرا بازی گرافیک و نمایش هاش بده؟ این بازی چیز جدیدی نداره و صرفا بخاطر اسم IP ساخته شده تا گیمر های کژوال برن سمتش".
دقیقا چی باعث میشه فکر کنین مثلا ND (یا هر استودیو مورد علاقه شما) قرار بود 2 سال یکبار بازی بسازه، هر دفعه قطعا با ایده جدید میاد بازی میسازه!؟ مثلا همین Uncharted 4 مگه چیز جدیدی داشت!؟ کلی ست پیس خفن پشت سر هم. ولی اون چون 10 سال پیش بود مشکلی نداشت ولی الان همه چی کهنه و تکراری شده".

از اینور Remedy میاد نسخه دوم Control گیمپلی بازی رو تا حد زیادی تغیر میده ولی شما میبینین اتفاقا نظرات بیشتر منفی میشه نسبت به چیزیکه ساختن! و فقط یه سری طرفدار همیشگی میرن سمت بازی.

یا مثلا کسی که دنبال "ایده جدید/ خلاقانه" هست، بهش یه بازی توی سبک Point and Click که خیلی خلاقانه هستش پیشنهاد بشه فکر میکنین میره بازی رو تجربه میکنه؟ قطعا نه! چون فن اون سبک بازی نیست.

پ.ن: این موضوع و بحث جدیدی هم نیست. تاپیک RDR2 من یادمه RPG فنها ریخته بودن و ایراد میگرفتن بازی اکشن ادونچر سوم شخص داستانی رو چرا نمیشه مثل یه بازی RPG بازی آزادی کامل بازی کرد. خلاصه هرکسی از یه چیزی خوشش میاد زیاد دنبال تغیر دادن DNA و ساختار بازی "چون من خوشم نمیاد" نباشین.

وقتی از یه سری استودیو و IP غربی مثل Rockstar و Remedy, Insomniac ایراد گرفته میشه همیشه تهش میرسین به یه Pattern اونم اینه: " چون این بازی/استودیو/بازیساز، بازیش از حد انتظار من بهتر ظاهر شد و کلا این سبک و استایل مورد علاقه من نیست، پس لیاقت نمره ی بالا رو نداره".

بنظرم کلا گیمر ها از گیم زده شدن و بجای Insomniac باید یقه ی Sony رو گرفت، توی این نسل نه از Infamous، KillzONE, Getaway, Uncharted و هزارتا آیپی دیگه خبری شد و همه فحشاش رو داره Insomniac میخوره که چرا خلاق نیست 8-|

• Like
Reactions: beh1382

کاملا با حرفت موافقم فقط اون قرچولک رو نفهمیدم:D
کلا همون اتفاقات اسپایدرمن ۲ داره تکرار میشه که جو منفی قبل انتشار بود و بعدش بازی میترکونه الانم همون رواله که نمایشا ضعیفه و بازی عالی خواهد بود.

Biased opinion :D

والا این بحث خیلی پیچیده ای هستش. کارگردانی و نویسندگی دو مقوله جداست که جاش اینجا نیست. ولی چیزیکه ما دیدیم نویسنده و کارگردان های صنعت بازی برعکس سینما اصلا به صورت مداوم نمیتونن متریال با کیفیت بسازن! شما یه کن لوین میشنوی تا 10 سال غیب میشه! بقیه بازیسازا همینطور.

------------------------------

ببینید، مشکل اینجاست کسایی که کلا فن یه سبک/استایل از بازی نیستن همیشه ایراد میگیرن.
زمان Spider-Man 2 هم همین بحث ها بود! (چرا بازی گرافیک و نمایش هاش بده؟ این بازی چیز جدیدی نداره و صرفا بخاطر اسم IP ساخته شده تا گیمر های کژوال برن سمتش".
دقیقا چی باعث میشه فکر کنین مثلا ND (یا هر استودیو مورد علاقه شما) قرار بود 2 سال یکبار بازی بسازه، هر دفعه قطعا با ایده جدید میاد بازی میسازه!؟ مثلا همین Uncharted 4 مگه چیز جدیدی داشت!؟ کلی ست پیس خفن پشت سر هم. ولی اون چون 10 سال پیش بود مشکلی نداشت ولی الان همه چی کهنه و تکراری شده".

از اینور Remedy میاد نسخه دوم Control گیمپلی بازی رو تا حد زیادی تغیر میده ولی شما میبینین اتفاقا نظرات بیشتر منفی میشه نسبت به چیزیکه ساختن! و فقط یه سری طرفدار همیشگی میرن سمت بازی.

یا مثلا کسی که دنبال "ایده جدید/ خلاقانه" هست، بهش یه بازی توی سبک Point and Click که خیلی خلاقانه هستش پیشنهاد بشه فکر میکنین میره بازی رو تجربه میکنه؟ قطعا نه! چون فن اون سبک بازی نیست.

پ.ن: این موضوع و بحث جدیدی هم نیست. تاپیک RDR2 من یادمه RPG فنها ریخته بودن و ایراد میگرفتن بازی اکشن ادونچر سوم شخص داستانی رو چرا نمیشه مثل یه بازی RPG بازی آزادی کامل بازی کرد. خلاصه هرکسی از یه چیزی خوشش میاد زیاد دنبال تغیر دادن DNA و ساختار بازی "چون من خوشم نمیاد" نباشین.

وقتی از یه سری استودیو و IP غربی مثل Rockstar و Remedy, Insomniac ایراد گرفته میشه همیشه تهش میرسین به یه Pattern اونم اینه: " چون این بازی/استودیو/بازیساز، بازیش از حد انتظار من بهتر ظاهر شد و کلا این سبک و استایل مورد علاقه من نیست، پس لیاقت نمره ی بالا رو نداره".

بنظرم کلا گیمر ها از گیم زده شدن و بجای Insomniac باید یقه ی Sony رو گرفت، توی این نسل نه از Infamous، KillzONE, Getaway, Uncharted و هزارتا آیپی دیگه خبری شد و همه فحشاش رو داره Insomniac میخوره که چرا خلاق نیست 8-|
و اینسامنیاک بدبخت تنها استودیوییه که این نسل واقعا دست سونی رو گرفته :D

نصف لیست انحصاری های سونی این نسل رو این بدبختا پوشش دادن، بعد جالبه همه هم زدنشون :-"مثل ریترنال و ساروس و یا حتی آستروبات هم نیستن که دایورت بشن! و بعد بگن چرا تنوع نداریم:دی

ولی با حرف ماکان هم موافقم،این جو ایجاد شده همون سپریه که دیگه روی سونی نیست و شکسته
یه تایمی کل نت و گیمرها و منتقدین رو با خودت همراه میکنی،و اونا هم برات کم نمیزارن و هایپت میکنند
یه تایمی هم پشت میکنی به ملت، اون هایپی که باید دور بازی هات شکل بگیره دیگه نمیگیره،مشکلم از بازی نیست،مشکل از مسائل فرعی و حاشیه هاست

بدبخت ولورین که بی حاشیه ترین هم بوده تازه،واقعا خدا رحم کنه به عرضه ی پیامبر :D

---

من که برا ولورین هم هایپم، و به نظرم اون چیزی که ازش انتظار میره رو برآورده میکنه
من جفت اسپایدی ها رو دوست داشتم (حالا 1 مرحله فرعی رو اعصاب بود، 99%ش عشق و حال بود! ) و اینسامنیاک هم استودیوییه که کاملا میدونه چجوری بازی فان بسازه
درنتیجه مطمئنم اینم بازی جذابی میشه و از تایمی که پاش میزارم،پشیمون نخواهم شد:دی

ولی من دلم به حال ND میسوزه. یعنی موقع نمایش Intergalactic هم ملت بخوان از این داستانا راه بندازن، ترکیب کله کچل جردن با ایرادات مربوط به خاندان بنی اسراییل دیگه بیش از حد سمی میشه.
اونا که فاتحشون از الان خوندس :D من مطمئنم چیزی که نشون دادن تازه جاهای خوبش بوده :))

ولی جالا جدای این جو منفی ای که کلا دور سونی شکل گرفته و فعلا کاریش نمیشه کرد و تا حدی هم حقشه به نظرم. سونی باید یه تیم حرفه ای واسه تریلر ساختن بیاره سر پروژه هاش. نمیدونم این نسل چشون شده انقدر تریلرا همشون بدن. جدی حتی یدونه تریلر خوب یادم نیست دیده باشم از سونی. یه زمانی سونی چه وقتی میخواست فوتیج نشون بده مثل last 2 و gow چه تریلر ادیت شده واقعا چیزای به یاد موندنی پخش میکرد. ولی الان مثلا همین وولورین رو تو نگاه کن تریلر گیم پلیش چطوری بود. دیگه افتضاح تر از این نمیشد چیزی ساخت :D

ویرایش: الان یادم اومد تنها تریلر فرست پارتی خوبی که دیدم تریلر معرفی آسترو بات بود :D

• Like
Reactions: FERYGAMER
میزان علاقه شما به بازی بستگی به رویکرد و انتظاری هست که شما از اثر جدید استودیو بعد اسپایدرمن ۲ دارید
برای من محصولات استودیو یک شاهکار هست ترکیبی از گیم پلی لذت بخش و بسیار روان با داستان فوق العاده و گرافیک بسیار عالی
اما خیلی واضح میشه دید که بازی نسبت به اسپایدرمن ۲ تغییر شگرفی نداره و عملا همون فرمول برنده رو در یک قالب داستانی جدید دارن پیاده میکنن
آیا بده؟؟برای من قطعا خیر.به امید خدا بازی رو روز اول پلی میدم و مطمئنم برای من عالی خواهد بود
اما اگه کسی به این رویکرد بدون تغییر انتقاد داشته باشه هم کاملا قابل قبول و منطقی هست

• Like
Reactions: Rohshen
بدبخت سونی میخاد یه چیز روتین و گیمر پسند بسازه ملت میگن دیگه تکراریه و چیز جدید بده.چیز جدیدم میده باز الم شنگه میکنن که ایوای این میخاد استانداردها رو تغییر بده و دنیا رو یه جور دیگه نشون بده و نظر اکثریت براش مهم نیست.امیدوارم مدیرا و بازیسازهای سونی زیاد تو فضای مجازی نچرخن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or