PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
به نظرم توییتر زیادی جدی گرفتید توییتر نه تنها در زمینه گیم بلکه در تمام زمینه ها همینه توش یه سری میگن رونالدو بدترین بازیکن تاریخ کاملا جدی یه سری مسی نمیدونم یه سری بازی کردن آل پاچینو مسخره میکنن و میگن زندایا بازیگر بهتریه و کلا توییتر همین محل خالص نفرت پراکنی و البته چرت پرت برای جلب توجه افزایش ویو و پول دراوردن هرگز فضا توییتر جدی نگیرید این بازیم در نهایت موفق میشه خوبم میفروشه اما سونی داره دقیقا همون مسیر یوبیسافت میره الان تو مرحله نسل 8 یوبی و اگر همین مدل بازیسازی ادامه بده نسل بعدی دقیقا وارد فاز کامل یوبیسافت شدن میشه که هم متا بازیاش دیگه رنگ 85 به بالا نخواهند دید هم از نظر فروش و محبوبیت کامل محو میشن و دیگه کسی حتی ترولشون هم نخواهد کرد چون دیگه کسی بازیاش بازی نخواهد کرد باید کلا رویکردشون همه جوره عوض کنن از جمع کردن وک تا ساختن بازیا متفاوت تر و سبک سیاق جدید شما هرسبکی بسازی یه عمر مشخصی داره بعدش دیگه دایورت میشه سونیم پیک سبکش نسل 7 8 بود الان دوره افول نسل بعد دوره تموم شدن
تصور این که نسل بعد بیاد باز هورایزون نمیدونم گوست اسپایدر همین چیزا رنگ بزنه بده بیرون یعنی فراتر از فاجعس مثلا اگر داره هورایزون 3 میسازه باید از بیخ بن بازی کلا زیر رو کنه و باقی بازیام همینن باید از ریشه دگرگون شن موتورا بازیسازی سونیم باید کامل عوض شن و اصلا برن تو یه فضا و هوا دیگه

بدبخت سونی میخاد یه چیز روتین و گیمر پسند بسازه ملت میگن دیگه تکراریه و چیز جدید بده.چیز جدیدم میده باز الم شنگه میکنن که ایوای این میخاد استانداردها رو تغییر بده و دنیا رو یه جور دیگه نشون بده و نظر اکثریت براش مهم نیست.امیدوارم مدیرا و بازیسازهای سونی زیاد تو فضای مجازی نچرخن
اخرین باری که سونی یک چیز جدید بیرون داده کی بود؟:-?

برعکس من فکر میکنم تریلر Inter طوری هست که همه رو به خاک و خون میکشه:دی ولی با این حال باز ملت فحش میدن به سونی و کلا الان منتظر پیدا کردن یه سوتی کوچیکن تا حمله کنن به سونی! یعنی کیفیت بازی دهن همه رو میبنده، اما باز هیچی پیدا نکنن دوباره میگیرن رو کله کچل جردن خون میندازن مارو:دی

یعنی وقتی من دیدم وسط این هایپ وحشتناکی که برای KHIV راه افتاده هم به شکلی ظریفی جریان وسط میشه به تصمیم سونی برای حذف دیسک و بعد میبندنش به فحش با خودم میگم واقعا خدا به Inter و کله کچل جردن رحم کنه:دی

پ.ن: تریلر GoW:Ragnorak هم خوب بود. شاهکار بود یعنی:دی SM2 ام یه تریلر خیلی خفن داشت که دقیقا یادم نمیاد کدوم تریلر بود:دی
پ.پ.ن: ولی بهترین تریلر تمام تاریخ سونی، تریلر معرفی Concord بود که توش کاسه بشقاب برند ناصرپور رو تو یه سفینه فضایی نشون میداد. اون واقعا چیز عجیبی بود.
من که اصلا شکی به گیم پلی اینترگلکتیک ندارم. یعنی داستانش شخصی ترین و سلیقه ای ترین داستان تاریخ گیمینگم باشه باز مطمئنم گیم پلیش همشو میشوره میبره. منتها چیزای زیادی واسه هیت تو نمایش بعدیش میبینیم :D

اسکوئر جدا تصمیم عاقلانه ای گرفت این بساط انحصاری پلی استیشن رو جمعش کرد. لامصب شده مثل باتلاق هرچی باهاش تماس پیدا کنه رو میکشه پایین :)) امیدوارم فاینال فانتزی نجات پیدا کنه بالاخره بعد این تغییر.

آره راست میگی فکر کنم تریلر دومش بود که چیز خفنی بود. اون اولیش آشغال بود :D SM2 هم یادمه تنها تریلری که جالب بود همون معرفی اولش بود که آخرش ونوم اومد.
کنکرد واقعا تمامش یه کلاس درس بود که چکارایی نکنیم که به فنا نریم :)) آخه کی یه بازی آنلاین pvp رو با کاسه بشقاب معرفی میکنه؟ اصلا یه دوره ای جنون عجیبی تو سونی افتاده بود. واقعا شانس آوردن کل برند از بین نرفت.
بدبخت سونی میخاد یه چیز روتین و گیمر پسند بسازه ملت میگن دیگه تکراریه و چیز جدید بده.چیز جدیدم میده باز الم شنگه میکنن که ایوای این میخاد استانداردها رو تغییر بده و دنیا رو یه جور دیگه نشون بده و نظر اکثریت براش مهم نیست.امیدوارم مدیرا و بازیسازهای سونی زیاد تو فضای مجازی نچرخن
سونی آرزوش بود با پلی استیشن یه کمپانی تماما لایوسرویس بشه منتها عرضشو نداشت و نتونست همینم که برندش زنده مونده منتیه که گیمرا رو سرش گذاشتن :D

• Like
Reactions: Cloud Strife
کاملا با حرفت موافقم فقط اون قرچولک رو نفهمیدم:D
قرچولک کلیه کارهاییه که کاراکتر قابل بازی در یک بازی اکشن برای شکست دژمن استفاده می کنه.
از قر دادن، تا چپ و چوله کردن و له کردن و خروج گازهای کشنده از باسن.

• Like
  • Smile
Reactions: u.s.a and ps34
به نظرم دوستان زیاد سخت گرفتن :D

نگاه کنید. اسپایدرمن ۲ قسمت های حال بهم زن و چندش داشت. مثلا از طراحی هیلی بگیر تا اون دوتا بچه دبیرستانی g.ay و یا قضیه فلیشا و حجاب مینا. اما همه اینها مگه چند درصد بازی رو شامل میشد؟ تازه اینا همش جز مراحل فرعی بازی بود. اما خود داستان اصلی و لول دیزاین و کامبت سیستم و باسها و... واقعا درجه یک نبود؟ از قسمت شهربازی و اون همه صحنه هیجان انگیز سینماتیک بگیر تا شخصیت خفن کریون و نبرد باهاش. باسها هم که هم زیاد بودن و هم هیجان انگیز و با ابهت. قابلیت های جدیدی هم که اضافه کردن مثل سیمبیوت هم عالی بود.
و دقیقا یادمه که قبل عرضه چقدر به بازی گیر میدادن و میگفتن تریلرها خوب نیست و گرافیکش فلانه و... اون زمان هم گفتم بازی عالیه و پیشبینی متای ۹۰ کردم. حالا خلاصه الانم مطمئنم ولورین میترکونه. الکی نگران نباشید.

متا ۸۷ تا ۸۹ :>

• Like
Reactions: MyJinx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or