PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
نه منظورم شما نبودی :D الان مثلا به ولورین گیر سویت بیبی دادن ولی تا الان بازی کاراکتر زشت و اینا نداشته انصافا.
Infamous شایعش بود که ریمسترش داره ساخته میشه. اگه عقل توی کله سونی بود (که نیست البته وگرنه کیلزون رو خاک نمیکرد) برمیگشت سراغ این فرنچایز و کلا بی نیاز به مارول میشد.
عشقی میدونم ولی کلی گفتم . ببین در مورد ووک و اینا این پست منو سیو کن اگه همین که میگم نشد من آیدیم رو به سویت بیبی تغییر میدم . از این بچه بوچه های Mutated که لوگان باید نجات بده انقدر عنترمنتر و گی و لز تو بازی باشه که حد نداره . اگه نشد من عکس رنگین کمان میچسبونم سر در خونم :دی همه اینا اوکیه اگه واقعا بازی درجه یک باشه ولی از نمایش هاش مشخصه یه چیز جنریکه . حالا انشالا که من اشتباه کنم .

• Like
Reactions: MyJinx
من خودم هم گیمرم هم دنبال حاشیه نیستم ولی واقعا موقع بازی کردن اسپایدرمن 2 وقتی تو هر کات سین 3 تا چینی و سیاه و Fugly و لاتینو و غیرو رو تو یه شات میدیدم تا دایورسیتی رعایت بشه ، وقتی که کوئست بچه دبیرستانی رو انجام میدادم که به عشق همجنسش برسونمش تا همدیگرو ببوسن واقعا بازی زهرمارم شد . همونطوری که اونا گیم ها رو برای خیلی ها زهرمار کردن حالا خیلی ها هم فضا رو برای اونا زهرمار میکنن. اینطوری بهتره شاید بیخیال ساخت بازی های رنگارنگ مارولی آشغال بشن و برن مثل قدیم بازی درست حسابی بسازن . هر چی عوض داره گله نداره . در ضمن سونی هم این وسط باید ادب بشه .
پ.ن : جدای همه اینا واقعا نمایش های بازی افتضاح بوده . یه نگاه به Infamous 2 بنداز مال نسل قبله ببین چی از این بازی کمتر داره ؟ هیچی .

فاجعه SM2 ساید کوئست هاش بود. در اوج داستان هایی که ایرانیا سر آزادی حقوق اولیشون دارن یه شخصیت دختر ایرانی گذاشتن که عین عرب ها محجبه بود. من همه چیشو تونستم فرو بدم به خودم جز این که با هیچ کره و روغنی جا نشد.

• Like
Reactions: Scαrface

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or