PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
نه منظورم شما نبودی :D الان مثلا به ولورین گیر سویت بیبی دادن ولی تا الان بازی کاراکتر زشت و اینا نداشته انصافا.
Infamous شایعش بود که ریمسترش داره ساخته میشه. اگه عقل توی کله سونی بود (که نیست البته وگرنه کیلزون رو خاک نمیکرد) برمیگشت سراغ این فرنچایز و کلا بی نیاز به مارول میشد.
عشقی میدونم ولی کلی گفتم . ببین در مورد ووک و اینا این پست منو سیو کن اگه همین که میگم نشد من آیدیم رو به سویت بیبی تغییر میدم . از این بچه بوچه های Mutated که لوگان باید نجات بده انقدر عنترمنتر و گی و لز تو بازی باشه که حد نداره . اگه نشد من عکس رنگین کمان میچسبونم سر در خونم :دی همه اینا اوکیه اگه واقعا بازی درجه یک باشه ولی از نمایش هاش مشخصه یه چیز جنریکه . حالا انشالا که من اشتباه کنم .

من خودم هم گیمرم هم دنبال حاشیه نیستم ولی واقعا موقع بازی کردن اسپایدرمن 2 وقتی تو هر کات سین 3 تا چینی و سیاه و Fugly و لاتینو و غیرو رو تو یه شات میدیدم تا دایورسیتی رعایت بشه ، وقتی که کوئست بچه دبیرستانی رو انجام میدادم که به عشق همجنسش برسونمش تا همدیگرو ببوسن واقعا بازی زهرمارم شد . همونطوری که اونا گیم ها رو برای خیلی ها زهرمار کردن حالا خیلی ها هم فضا رو برای اونا زهرمار میکنن. اینطوری بهتره شاید بیخیال ساخت بازی های رنگارنگ مارولی آشغال بشن و برن مثل قدیم بازی درست حسابی بسازن . هر چی عوض داره گله نداره . در ضمن سونی هم این وسط باید ادب بشه .
پ.ن : جدای همه اینا واقعا نمایش های بازی افتضاح بوده . یه نگاه به Infamous 2 بنداز مال نسل قبله ببین چی از این بازی کمتر داره ؟ هیچی .

فاجعه SM2 ساید کوئست هاش بود. در اوج داستان هایی که ایرانیا سر آزادی حقوق اولیشون دارن یه شخصیت دختر ایرانی گذاشتن که عین عرب ها محجبه بود. من همه چیشو تونستم فرو بدم به خودم جز این که با هیچ کره و روغنی جا نشد.

اقا حقیقتا خیلی همو جر ندید فعلا یزره کافیه :D تا بازی بیاد
بحث اسپایدر ۲ داغه منم بچسبونم که خیلی حال نکردم نسبت به ۱ بخصوص تو بخش گرافیک که خیلی عجیب نبود نسبت به ۱ یا مایلز
ولی ولی بهترین بازی اسپایدر من تا به الان اینسامونیاک ساخته اینو باید قبول کرد =D>

• Like
Reactions: FERYGAMER
ظاهرا تو نسخه اولیه ما دوتا دکمه داشتیم، R2 و L2 که هر کدوم یکی از دست های لوگن رو کنترل میکردن، و میزان شدت ضربات وابسته بوده به فشاری که به دکمه میاری و در ترکیب با Adaptive Trigger یه چیز خیلی جالبی میشده.

به نظرم اضافه كارى بوده واسه بازى اكشن و در ايده آل ترين حالت بايد اختيارى ميذاشتن اين گزينه رو.

• Like
Reactions: Adidas95
پیرو بحث شکل گرفته، من یه چیزی بگم و رفع زحمت کنم :D به نظرم هر دو طرفِ بحث، دارن درست میگن؛ هم میشه بر اساس نمایش‌ها، از بازی دفاع و تعریف کرد و هم میشه ازش ایراد گرفت! مسئله اینجاست که در حال حاضر، از کامیک بوک‌های Marvel، چیزِ خیلی بهتر و متفاوت‌تری نمیشه کشید بیرون و فعلا استانداردِ یه بازی سوپرهیروئی که باب میل و بودجه مارول و سونی باشه و تو بازار بفروشه، همینه که Insomniac ساخته.

من واقعا نقد جدی و اساسی به عملکرد Insomniac وارد نمی‌دونم؛ یونیورسِ اکثر این سوپرهیروها، در 70- 80 درصد مواقع بسیار شبیه به هم و حوادث و اتفاقات، منطبق بر کلیشه‌های مارولی هستش؛ بنابراین خواسته یا ناخواسته ایده‌های موجود برای Level Design و مکانیک‌های گیم‌پلی، از یک حدی فراتر نمیره. به علاوه وقتی صاحبِ فرنچایز هم، به استودیوی سازنده اختیارات کافی برای یک برداشت آزاد و متفاوت از کامیک‌بوک‌ها و خلق یک اثر مؤلف نمیده و خود به خود، دِوِلوپر رو به سمت استانداردهای رایج، پذیرفته‌شده و امتحان پس‌داده هُل میده، خروجیِ حاصل از بهترین تلاشِ استودیو، نهایتاً میشه یک اثر صرفاً استاندارد و قابل دفاع؛ نه کمتر و نه بیشتر!

شخصاً از نمایش‌های Wolverine تا اینجا واقعاً راضی بودم ولی انتقادات رو هم درک می‌کنم؛ کلِ حرفم اینه که اون تحولی که شما انتظار دارید، زمانی رُخ میده که کمپانی ماروِل، به جای دیکته کردن بند بندِ سفارشاتش، خلاقیت و نوآوری طلب کنه و تبعات ریسکش رو هم گردن بگیره.

• Like
Reactions: m.a.t and SaDrA-HhH
این کلیپ مقایسه باس فایت بن تن و وولورین رو دیدم. حقیقتا من اون باس فایت رو توی هزار تا بازی دیگه هم دیدم و توی ۹۹۹ تای قبلی تا حالا کسی به کپی بودنش اشاره نکرده بود:دی

تقریبا هر بازی که باس فایت داره، یه باس فایتش یه چیز گنده است که دو یا چند دست داره و میزنه روی صحنه‌ای که بازیکن در اون باید قرچولک بازی در بیاره

• Like
Reactions: Rohshen and MyJinx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or