آخرین ویرایش:
اخرین باری که سونی یک چیز جدید بیرون داده کی بود؟بدبخت سونی میخاد یه چیز روتین و گیمر پسند بسازه ملت میگن دیگه تکراریه و چیز جدید بده.چیز جدیدم میده باز الم شنگه میکنن که ایوای این میخاد استانداردها رو تغییر بده و دنیا رو یه جور دیگه نشون بده و نظر اکثریت براش مهم نیست.امیدوارم مدیرا و بازیسازهای سونی زیاد تو فضای مجازی نچرخن

من که اصلا شکی به گیم پلی اینترگلکتیک ندارم. یعنی داستانش شخصی ترین و سلیقه ای ترین داستان تاریخ گیمینگم باشه باز مطمئنم گیم پلیش همشو میشوره میبره. منتها چیزای زیادی واسه هیت تو نمایش بعدیش میبینیمبرعکس من فکر میکنم تریلر Inter طوری هست که همه رو به خاک و خون میکشهولی با این حال باز ملت فحش میدن به سونی و کلا الان منتظر پیدا کردن یه سوتی کوچیکن تا حمله کنن به سونی! یعنی کیفیت بازی دهن همه رو میبنده، اما باز هیچی پیدا نکنن دوباره میگیرن رو کله کچل جردن خون میندازن مارو
یعنی وقتی من دیدم وسط این هایپ وحشتناکی که برای KHIV راه افتاده هم به شکلی ظریفی جریان وسط میشه به تصمیم سونی برای حذف دیسک و بعد میبندنش به فحش با خودم میگم واقعا خدا به Inter و کله کچل جردن رحم کنه
پ.ن: تریلر GoW:Ragnorak هم خوب بود. شاهکار بود یعنیSM2 ام یه تریلر خیلی خفن داشت که دقیقا یادم نمیاد کدوم تریلر بود
پ.پ.ن: ولی بهترین تریلر تمام تاریخ سونی، تریلر معرفی Concord بود که توش کاسه بشقاب برند ناصرپور رو تو یه سفینه فضایی نشون میداد. اون واقعا چیز عجیبی بود.
امیدوارم فاینال فانتزی نجات پیدا کنه بالاخره بعد این تغییر.
آخه کی یه بازی آنلاین pvp رو با کاسه بشقاب معرفی میکنه؟ اصلا یه دوره ای جنون عجیبی تو سونی افتاده بود. واقعا شانس آوردن کل برند از بین نرفت.سونی آرزوش بود با پلی استیشن یه کمپانی تماما لایوسرویس بشه منتها عرضشو نداشت و نتونست همینم که برندش زنده مونده منتیه که گیمرا رو سرش گذاشتنبدبخت سونی میخاد یه چیز روتین و گیمر پسند بسازه ملت میگن دیگه تکراریه و چیز جدید بده.چیز جدیدم میده باز الم شنگه میکنن که ایوای این میخاد استانداردها رو تغییر بده و دنیا رو یه جور دیگه نشون بده و نظر اکثریت براش مهم نیست.امیدوارم مدیرا و بازیسازهای سونی زیاد تو فضای مجازی نچرخن
کنکورداخرین باری که سونی یک چیز جدید بیرون داده کی بود؟![]()
قرچولک کلیه کارهاییه که کاراکتر قابل بازی در یک بازی اکشن برای شکست دژمن استفاده می کنه.کاملا با حرفت موافقم فقط اون قرچولک رو نفهمیدم![]()

منو یاد یه فلانی میندازید که هر کسی طرفدارشه رو مردم و آدمای عادی خطاب قرار میده هر کی ازش انتقاد کنه میشه بات و اکانت فیک.واکنش تعدادی آدم واقعی در دنیای واقعی به تریلر ولورین:
آقا این رو میدونی کسایی که توی سالن هستن، فنهای مارول هستن؟واکنش تعدادی آدم واقعی در دنیای واقعی به تریلر ولورین:
بازی یک ماه دیگه میاد و میبینیم نمرهاش توی استور پلیاستیشن چند میشه. اون میشه نظر واقعی مردمی که بازیش کردن. حالا اینکه متای کاربران چی میشه، فاقد اهمیته چون ممکنه مثل TLoU II اونهایی که بازیش نکردند، خودشون رو به در و دیوار بکوبند تا با پایین آوردن نمرهاش فکر کنند کار خاصی کردند، درحالیکه نمره بازیکنان واقعی به اون با نظر منتقدین نسبت بهش عملا فرق خاصی نداشت.منو یاد یه فلانی میندازید که هر کسی طرفدارشه رو مردم و آدمای عادی خطاب قرار میده هر کی ازش انتقاد کنه میشه بات و اکانت فیک.![]()
کاملا درست میگید. ولی من حدس میزنم عمده بازیکنان احتمالی ولورین هم کمابیش فن مارول باشند. حالا یه عده مثل من هم با وجود عدم علاقه آنچنانی به دنیای مارول، بخاطر علاقه به ژانر میخوان بازیش کنند.آقا این رو میدونی کسایی که توی سالن هستن، فنهای مارول هستن؟فن به معنی یه آدم معمولی نیست. یعنی اتاق خوابشون پر از فانکو پاپهای مارول، کمیک بوکهای مارول، دیسکهای مارول... هر چیزی که بگی. فقط خواستم بدونی بین اون ۱۰۰۰ هزار نفر، شاید به تعداد انگشتهای دست پیدا کنی که فن نباشن.
شانسی اینو دیدم 5 سال ازش میگذره و انگار همین دیروز بود از معرفی شدنش ذوق زده شده بودم اما همینطور که پیشبینی می کردم پیر شدیم و حتی 1 درصد اون ذوقه نمونده تموم شده رفته .
این بازی معرفی شد من رفتم 10 15 سال پیش
ولی تا بیاد هی پیر شدیم
کار خاص که اگه فروش فاجعه و منفور بودن تو سطح جهان رو ازش فاکتور بگیریم اره نکردن. والا ما خریدیم بازیش کردیم زباله بود. اسپایدرمن ۲ هم زباله Woke بود و پسرفت فجیعی بود نسبت به نسخه اول. اینم میره کنار اونا.چون ممکنه مثل TLoU II اونهایی که بازیش نکردند، خودشون رو به در و دیوار بکوبند تا با پایین آوردن نمرهاش فکر کنند کار خاصی کردند، درحالیکه نمره بازیکنان واقعی به اون با نظر منتقدین نسبت بهش عملا فرق خاصی نداشت.
والا این زباله ووک تو بازیهای اکس باکس هم هست . تو گیرز هست تو فیبل هست تو بازیهای بتسدا هست. ولی ممدعلی خان کلا میخواد از آب گل الود به نفع خودش ماهی بگیرهکار خاص که اگه فروش فاجعه و منفور بودن تو سطح جهان رو ازش فاکتور بگیریم اره نکردن. والا ما خریدیم بازیش کردیم زباله بود. اسپایدرمن ۲ هم زباله Woke بود و پسرفت فجیعی بود نسبت به نسخه اول. اینم میره کنار اونا.
من نگفتم اونا خیلی پرفکت هستن. شخصیت اولی که فیبل باهاش مارکتینگ میشه زباله ووک هست گیرز ۵ زباله ووک بود و یه کاراکتر زن نچسب رو بزور به مخاطب فرو کردن.والا این زباله ووک تو بازیهای اکس باکس هم هست . تو گیرز هست تو فیبل هست تو بازیهای بتسدا هست. ولی ممدعلی خان کلا میخواد از آب گل الود به نفع خودش ماهی بگیره