PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
الان مثلا این دو تا ویدئو هم دیدم ، جدا از بحث ترول ـش و اینا ولی واقعا مگه بقیه بازی ها چجوری ـن :D:D:D ؟! 90% ـشون همینن حالا یه چهارتا Skill Tree و پازل کم و زیاد دارن ، مگه این همه Soulsborne کلون شدن که از سر و کول صنعت گرم میریزه پایین کسی چیزی میگه (من خودم شخصا با این بازی زیاد حال نمیکنم اما دلیلش گیم پلی نیست ، یک خشونت زیاد از حدشه که البته خوب دوستداران لوگان همینو میخوان و دومی ـش اینه که کلا با کرکتر های مارول زیاد حال نمیکنم و احساس تینیجری دارن معمولا کرکتراش) :

View attachment 417663

View attachment 417664
بازی میاد و مثل بنز می‌فروشه و اون جماعت معلوم‌الحال توییتری مثل Ghost of Yotei همچنان وانمود می‌کنه که بازی شکست خورده. بعضی‌هاشون هر از گاهی از God of War 2018 ویدئو می‌ذارند و گیم‌پلی اون شاهکار رو مسخره می‌کنند :|

من فکر نکنم هیچ بازیسازی در حد لینچ و کوبریک باشه! همون نولان مثال خوبی هست!
فقط یه مقدار کن لوین و تا حدی کوجیما و سم لیک لیاقت مقایسه شدن باهاشون رو دارن اونم فقط "مقداری"
گیم پلیش نسل هفتمیه :D شما ببین حتی پرش های سادشم اسکریپت شدس. من چنین چیزی رو واقعا دو نسله ندیده بودم. یه سری بخش هایی که تو لیک ها بود هم تو تریلرا فعلا نبوده معلوم نیست حذفشون کردن یا نه.

واقعا هر نمایشی که میبینم بیشتر ناامیدم میکنه. این بازی در شان سونی و پلی استیشن که پادشاه این سبکه نیست به نظرم.
گیمپلی نسل هفتمی چه ایرادی داره؟اسکریپت شدن چه ایرادی؟حالمون بهم خورد از بس بازی اپن ورد با مپ خرکی و ۱۰۰۰۰۰۰ ساعت گیمپلی و آزادی عمل گیمپلی که با شو.رت کاراکتر هم میتونی تعامل کنی ساخته شده.کار به جایی رسیده که ign طوری از اپن ورد نشدن و خطی بودن بازی مینویسه که انگار گناه کبیره است اپن ورد نساختن بازی!صنعت گیم از اپن ورد و المان های rpg اشباع شده
اتفاقا این بازی یه نامه عاشقانه است به گیمرهای الد اسکولز که از دست اپن وردها و آزادی عمل زیاد ولی پوچ خیلی از بازیها خسته شدن و میخوان مثل نسل ۷ و قبل تر بازی کاملا خطی باشه گیمپلی اسکریپت شده و در اختیار روایت داستان باشه و فقط یه هدف رو دنبال کنی و روی داستان تمرکز داشته باشی.15_10 ساعت باشه ولی خالص باشه و از دقیقه اول تا اخر بازی پر از هیجان و اتفاقات مختلف باشه خیلی بهتره تا 10000 ساعت ولی پوچ و بی هدف

فقط یه مقدار کن لوین و تا حدی کوجیما و سم لیک لیاقت مقایسه شدن باهاشون رو دارن اونم فقط "مقداری"

گیمپلی نسل هفتمی چه ایرادی داره؟اسکریپت شدن چه ایرادی؟حالمون بهم خورد از بس بازی اپن ورد با مپ خرکی و ۱۰۰۰۰۰۰ ساعت گیمپلی و آزادی عمل گیمپلی که با شو.رت کاراکتر هم میتونی تعامل کنی ساخته شده.کار به جایی رسیده که ign طوری از اپن ورد نشدن و خطی بودن بازی مینویسه که انگار گناه کبیره است اپن ورد نساختن بازی!صنعت گیم از اپن ورد و المان های rpg اشباع شده
اتفاقا این بازی یه نامه عاشقانه است به گیمرهای الد اسکولز که از دست اپن وردها و آزادی عمل زیاد ولی پوچ خیلی از بازیها خسته شدن و میخوان مثل نسل ۷ و قبل تر بازی کاملا خطی باشه گیمپلی اسکریپت شده و در اختیار روایت داستان باشه و فقط یه هدف رو دنبال کنی و روی داستان تمرکز داشته باشی.15_10 ساعت باشه ولی خالص باشه و از دقیقه اول تا اخر بازی پر از هیجان و اتفاقات مختلف باشه خیلی بهتره تا 10000 ساعت ولی پوچ و بی هدف
من از اپن ورلد متنفرم :D مشکل من با خطی بودن وولورین نیست با گیم پلی و لول دیزاین کهنه و قدیمیشه. اون فوتیج اولی که سونی ازش نشون داد قشنگ انگار یه بازی PS3 رو برداشتن ریمیک کردن کردن گرافیکشو بردن بالا. هرچند ست پیس هاش به آنچادرتد 2 نمیرسید باز.

حالا نمیخوام رو مخ برم ایشالا که هرکی میگیره لذت ببره ازش.

از سازنده ها نميشه خرده گرفت به نظرم.
بهر حال هميشه يك سرى استوديو جريان ساز بودن و بقيه هم دنباله رو.
الان بايد منتظر همون جريان ساز ها باشيم تا بيان يه تكونى بدن.
اينكه ناتى داگ با بازى بعديش چه ميكنه خيلى مهمه.
چون عملا به نظرم از بعد آنچارتد٤ بازياى اكشن رو همون اساس باقى موندن و همه سعى دارن يه فرمولى ازون داشته باشن.
از طرفيم خيليا بيربط و با ربط يه الهاماتى از بازياى فرام سافتور گرفتن،از gow جديد بگير بيا تا مثلا همين pragmata كه اخيرا اومد.
يجورايي اين دو تا استوديو شكل بازيسازى فعلى رو تعيين كردن و بايد ديد خودشون عوضش ميكنن يا بازيگر جديدى وارد ميشه.

پ.ن: در مورد بازياى سوپرهيرويي هم تاثير خيلى قديمى راكستدى رو نبايد ازش غافل بشيم؛اينا كه خودشون به قهقرا رفتن ولى تا قبل سرى بت من راكستدى بازياى سوپر هيرويي عمدتا بازياى درپيت مناسبتى بودن.

بیشتر اسکوپ و زمان و بودجه ساخت مشکل اصلیه. یه خبری امده در خصوص همین ولورین، اینکه بازی در حین تولید چقدر دچار تغییر و تحول میشه، ظاهرا تو نسخه اولیه ما دوتا دکمه داشتیم، R2 و L2 که هر کدوم یکی از دست های لوگن رو کنترل میکردن، و میزان شدت ضربات وابسته بوده به فشاری که به دکمه میاری و در ترکیب با Adaptive Trigger یه چیز خیلی جالبی میشده. خودشون گفتن تو تست های اولیه هم خوب در امده بوده این سیستم، اما استدیو و سونی میزارنش کنار، و میرن سمت کنترل سنتی Light/Heavy Attack، چرا؟ چون ارزون تر بوده و خوب در آوردن این سیستم اسکوپ بازی رو تغییر میداده! به عبارت ساده تر باید بیشتر زمان برای ساختش میزاشتن و سونی نمیخواسته این هزینه مالی/زمانی اضافه رو بکنه!

این مساله حتا تو داستان هم تاثیر گذاشته، به این شکل که تو نسخه اولیه 20 تا شخصیت بوده، اما نگرانی از بابت پیچیده شدن حضور این همه شخصیت (بخونید گرون شدن تولید) باعث میشه در نهایت ساده ترش کنن...

برآیند همه این حرف ها یه سواله، اینکه بپرسیم استدیوها الان چقدر آزادی عمل برای خلاقیت و ساخت یه چیز نوآورانه دارن؟ چون اگه قرار باشه ناشر بهت یه بودجه و زمان کوتاه بده، راهی نداری جز کپی کردن یه فرمول موفق و اینکه تمام تلاشت رو بکنی تا همون فرمول رو خیلی خفن و تمیز در بیاری که Ins این کارو استدانانه انجام داده.

ولی ایکاش بودجه و زمان بیشتری داشتن، میتونستن بازی شخصی تری بسازن.

بیشتر اسکوپ و زمان و بودجه ساخت مشکل اصلیه. یه خبری امده در خصوص همین ولورین، اینکه بازی در حین تولید چقدر دچار تغییر و تحول میشه، ظاهرا تو نسخه اولیه ما دوتا دکمه داشتیم، R2 و L2 که هر کدوم یکی از دست های لوگن رو کنترل میکردن، و میزان شدت ضربات وابسته بوده به فشاری که به دکمه میاری و در ترکیب با Adaptive Trigger یه چیز خیلی جالبی میشده. خودشون گفتن تو تست های اولیه هم خوب در امده بوده این سیستم، اما استدیو و سونی میزارنش کنار، و میرن سمت کنترل سنتی Light/Heavy Attack، چرا؟ چون ارزون تر بوده و خوب در آوردن این سیستم اسکوپ بازی رو تغییر میداده! به عبارت ساده تر باید بیشتر زمان برای ساختش میزاشتن و سونی نمیخواسته این هزینه مالی/زمانی اضافه رو بکنه!

این مساله حتا تو داستان هم تاثیر گذاشته، به این شکل که تو نسخه اولیه 20 تا شخصیت بوده، اما نگرانی از بابت پیچیده شدن حضور این همه شخصیت (بخونید گرون شدن تولید) باعث میشه در نهایت ساده ترش کنن...

برآیند همه این حرف ها یه سواله، اینکه بپرسیم استدیوها الان چقدر آزادی عمل برای خلاقیت و ساخت یه چیز نوآورانه دارن؟ چون اگه قرار باشه ناشر بهت یه بودجه و زمان کوتاه بده، راهی نداری جز کپی کردن یه فرمول موفق و اینکه تمام تلاشت رو بکنی تا همون فرمول رو خیلی خفن و تمیز در بیاری که Ins این کارو استدانانه انجام داده.

ولی ایکاش بودجه و زمان بیشتری داشتن، میتونستن بازی شخصی تری بسازن.
شما یه چیزی رو در نظر نمیگیری و همه چیو میندازی گردن استودیو اونم حضور خود مارول بالا سر کاره. خیلی از موارد توسط خود مارول کنترل میشه و اونا رد یا تاییدش میکنن مثل همون قضیه تعدد کاراکترا که فک کنم خود مارول خواسته کاهش پیدا کنه.
تک بعدی به قضیه نگاه کردن درست نیست. بعدشم بماند که همون L2 و R2 روی کاغذ ایده خوبی بنظر میرسه و معلوم نیست روی کار تا چه اندازه کشش داشته و ممکن بوده از یه جایی به بعد تکراری و آزار دهنده بشه. همه موارد رو باید در نظر گرفت و فقط جنبه منفیش رو نگاه نکرد.
این بازیم هنوز عرضه نشده که نسخش پیچیده میشه. SM2 هم قبل عرضه از دید خیلیا meh و درپیت اومد ولی اومد متا ۹۰ گرفت و برای خیلیا تجربه فان و سرگرم کننده ای بود! کسی که میشینه پای ولورین دنبال سنت شکنی و گوتی قرن و اختراع دوباره چرخ نیست صرفا یه تجربه سوپرهیرویی خونین با تم ایکس من میخواد مخصوصا که باید به کمیک هاشم وفادار باشه. هر استودیویی یه وظیفه ای داره و اینام توی دوره زمونه ای که ژانر ابرقهرمانی داشته درجا میزده اومدن با SM2 بازی متا ۹۰ بیرون دادن. الانم رفتن سراغ یه تجربه خطی و چون ریسک نکردن دلیل بر کوتاهیشون نیست.

آخرین ویرایش:
چه جو منفی راه افتاده.من که به حضرت INSOMNIAC اعتماد دارم که گیم پلی و اکشن فانی میسازه.قرار نیست انقلابی کار کنه.قراره مثل اسپایدرمن ها چند ساعتی که بازی میکنیم لذت ببریم.هیچ وقت INSOMNIAC بنظرم هدف انقلابی نداشته که الان همچین انتظاری ازش داشته باشیم.بجاش میشه توقع داشت یک اکشنی با ریتم بالا و سرگرم کننده ببینیم.

عجیبه والا نه بازی اومده نه کسی ۰ تا ۱۰۰ بازی رو اطلاع داره نه اصلا نکته منفیی داشته نمایشها و هرکی تجربش کرده از اکشن و گیم پلی و کاراکترا تعریف کرده بعد یه عده دارن جوری میکوبونن توی سر بازی که انگار Insomniac وعده GTA VI داده بوده و الان دروغش دراومده.
هر بازیی اوایل توسعش یسری ایده ها داره که به مرور کنار گذاشته میشه. حالا تا به Insomniac رسیده اون ایده ها که اصلا معلوم نبوده توی محصول نهایی چی میشده، حیف شدن و کوتاهی شده و فلان! نمیدونم چرا همش دنبال قاتل بروسلی میگردن یه عده. بازی همینیه که هست و هیچ ایرادیم نداره. کسی اگه خوشش میاد لذتشو میبره کسیم بازی نکرده داره نسخشو میپیچه خب بازیش نکنه صبر کنه برای ناتی داگ و راکستار و سانتا مونیکا و ... که بازی انقلابی میسازن.
یه عده کلا یادشون میره این بازی متعلق به مارول هست. مارول نمیخواد و اجازشو نمیده که یکسری المانها و ویژگیا توی محصولش ایجاد بشه و از فیلتر اینا باید بگذره.

متای ٩٠ اسپایدرمن ٢، خیانت بزرگی در حق اینسامنیاک بود. این امتیاز مهر تاییدی زد به مسیر اشتباهی که پیش گرفتن و در نهایت نتیجشش شده تکرار مکررات در Wolverine.
خوشحالم که روز به روز مردم بیشتر متوجه ضعف های SP2 میشن و شاید مقصر اصلی یکدنگی تیم کارگردانیش بود. یه ویدیو در یوتوب دیدم که کارگردان بازی داشت میگه « درسته ملت به مراحل مری جین انتقاد داشتند ولی ما به جای حذفش پیش خودمون برنامه ریختیم که میتونیم بهترش کنیم.» در نهایت باز دوباره به گیمر چیزی رو دادن که نمیخواستن و از اونور مراحل ونوم رو از گیمری که خواهانش بود گرفتن.

شما یه چیزی رو در نظر نمیگیری و همه چیو میندازی گردن استودیو اونم حضور خود مارول بالا سر کاره.

چرا اتقاقا در نظر میگیرم:

از سر دنیای مارول هم زیاده، بخصوص با محدودیت هایی که مارول تعریف میکنه، و حساسیت هایی که این برندها دارن و واقعا دست و پا گیره.

البته من ولورین رو کلا بازی بدی نمیدونم که حالا بخوام دنبال زیر بقل مار بگردم. مشکلم از نمایش اول اینه که به نظرم در حد انتظاری که از فرست پارتی سونی دارم نیست. البته کلا Ins بازی هاش بهتر از نمایش هاشه. و امیدوارم ولورین هم در عمل یه سوپرایز و غافلگیری اساسی باشه.

چه جو منفی راه افتاده.

جو منفی وجود نداره. این بیشتر یه ری اکشن توییتری به کارهای سونیه، نه خود بازی. سونی الان هرچی نشون بده گنگ بنگ میشه. حتا من کلی ویدئو و توییت درباری KHIV دیدم که با ربط دادن گودرز به شقایق، نوستالژی خرید KH برای اولین بار رو ربط دادن به حذف دیسک تو بازی های PS6 و سونی با موفقیت کلی فحش جدید خورد:دی

کلا خدا به خیر بگذرونه نمایش Inter رو:دی

• Like
  • Smile
Reactions: Alien87 and Rohshen
وقتی حتی توی همین فروم SM2 روی تا حد بتمنهای راکستدی میبرن بالا اونم فقط بخاطر متای مشابه خب معلومه انتظار از ولورین میره بالا. به نظرم SM1 چیز جدیدی بود سالها بود کسی جرات رفتن سراغ این کرکتر رو نداشت ولی انسامنیاک اومد استانداردهای یک بازی SM رو دوباره تعریف کرد ولی SM2 نه از هر لحاظ ولی از خیلی جهات افت داشت یکیش همین حس تازگی بود. بنظرم ولورین هم نقش SM1 رو داره بازه میکنه زنده کردن کرکتری که از نسل ۷ کسی سراغش نرفته. با این تفاوت که با وجود SMهای خود این استودیو اون حس تازه بودن رو ازش میگیرن. بنظرم اون فضای دارک رو ازش انتظار داشتن اونم از انسامنیاک و حتی ایجاد تحول غیر منطقیه. یادمون نره اینا R&C و بازیهای سوپرهیرویی شنگول و منگول میساختن فور گاد سیک.
ولورین رو من خودم بدون دیدن پیشنمایشها پیشخرید کردم چون میدونم قراره یه بازی ولورین خوب بازی کنم انتظار بتمن راکستدی ندارم ازش.

راستی قطع عضو نداره بازی؟:دی

جو منفی وجود نداره. این بیشتر یه ری اکشن توییتری به کارهای سونیه، نه خود بازی. سونی الان هرچی نشون بده گنگ بنگ میشه. حتا من کلی ویدئو و توییت درباری KHIV دیدم که با ربط دادن گودرز به شقایق، نوستالژی خرید KH برای اولین بار رو ربط دادن به حذف دیسک تو بازی های PS6 و سونی با موفقیت کلی فحش جدید خورد:دی

کلا خدا به خیر بگذرونه نمایش Inter رو:دی
بابت این مورد که مردم شورش رو دراوردن. زندگیشون فقط شده مدیا و توییتر و اینکه فلانی چی گفت و چی توییت زد و وسطاش یاد ووک هم میفتن و ۴تا گیرم من باب اون میدن که توی این تاپیکم دیدیم نمونشو. :D
بهترین کار دایورت کردن این آدماس که گیمر هم نیستن. فقط دنبال حاشیه و زهرمار کردن بازی برای بقیه ان.
البته فحش خوردن سونی رو کاری ندارم که اتفاقا باید تا میتونه فحش رو بخوره و حقشه.:D

• Like
Reactions: Scαrface
بابت این مورد که مردم شورش رو دراوردن. زندگیشون فقط شده مدیا و توییتر و اینکه فلانی چی گفت و چی توییت زد و وسطاش یاد ووک هم میفتن و ۴تا گیرم من باب اون میدن که توی این تاپیکم دیدیم نمونشو. :D
بهترین کار دایورت کردن این آدماس که گیمر هم نیستن. فقط دنبال حاشیه و زهرمار کردن بازی برای بقیه ان.
البته فحش خوردن سونی رو کاری ندارم که اتفاقا باید تا میتونه فحش رو بخوره و حقشه.:D
من خودم هم گیمرم هم دنبال حاشیه نیستم ولی واقعا موقع بازی کردن اسپایدرمن 2 وقتی تو هر کات سین 3 تا چینی و سیاه و Fugly و لاتینو و غیرو رو تو یه شات میدیدم تا دایورسیتی رعایت بشه ، وقتی که کوئست بچه دبیرستانی رو انجام میدادم که به عشق همجنسش برسونمش تا همدیگرو ببوسن واقعا بازی زهرمارم شد . همونطوری که اونا گیم ها رو برای خیلی ها زهرمار کردن حالا خیلی ها هم فضا رو برای اونا زهرمار میکنن. اینطوری بهتره شاید بیخیال ساخت بازی های رنگارنگ مارولی آشغال بشن و برن مثل قدیم بازی درست حسابی بسازن . هر چی عوض داره گله نداره . در ضمن سونی هم این وسط باید ادب بشه .
پ.ن : جدای همه اینا واقعا نمایش های بازی افتضاح بوده . یه نگاه به Infamous 2 بنداز مال نسل قبله ببین چی از این بازی کمتر داره ؟ هیچی .

زياد تو توييتر چرخيدن خوب نيست :D

این رو من باید با آب طلا بزنم سردر اتاقم :دی

حالا من خودم به شخصه با این بازی حال نمی کنم ولی نمونه های دیگه بوده که اعصابم خورد شده سر همین قضیه
ولی اصن مهم نیست شما با چی حال می کنید یا نه. ممکنه یهو به سر یه جماعتی از توییتر بزنه که بریزن سرش.... یعنی میریزن سرش ها.
بعد تو میگی مرد مومن، متای بازی خوبه، فروشش خوبه، یوزر اسکورش خوبه، هر جا میری خوبه، پس چرا تو توییتر دست از سر بازی برنمیدارن. بعد می بینی بیراه هم نمیگن ها. ولی فقط دارن گیر میدن. جدی انگار بعضی موقع ها فوکوس فقط روی اینه که پاشنه آشیل یه چیزی رو هدف قرار بدن و تخریب اش کنن. ماشالله هزار ماشالله خب همه بازی ها پاشنه آشیل دارن. هر چه آشیل تر و پهلوون تر، پاشنه آشیل ات هم کشنده تر مرگبار تر!! :-t
انگار دیگه لذت بردن از اون بازی حرومه بعدش تو توییتر. خب نمیگی مثلا آره اسپایدرمن 2 نویسندگی اش شبیه شیر پاستوریزه است ولی عوضش یکی از بهترین سیستم های کنترل اسپایدرمن و فعالیت جانبی در جد مرگ متنوع داره. ست پیس هاش محشره و... . نه! اسپایدرمن 2 نویسندگی اش در حد شیر پاستوریزه است، لذا لذت بردن از بازی حرومه.

من خودم هم گیمرم هم دنبال حاشیه نیستم ولی واقعا موقع بازی کردن اسپایدرمن 2 وقتی تو هر کات سین 3 تا چینی و سیاه و Fugly و لاتینو و غیرو رو تو یه شات میدیدم تا دایورسیتی رعایت بشه ، وقتی که کوئست بچه دبیرستانی رو انجام میدادم که به عشق همجنسش برسونمش تا همدیگرو ببوسن واقعا بازی زهرمارم شد . همونطوری که اونا گیم ها رو برای خیلی ها زهرمار کردن حالا خیلی ها هم فضا رو برای اونا زهرمار میکنن. اینطوری بهتره شاید بیخیال ساخت بازی های رنگارنگ مارولی آشغال بشن و برن مثل قدیم بازی درست حسابی بسازن . هر چی عوض داره گله نداره . در ضمن سونی هم این وسط باید ادب بشه .
پ.ن : جدای همه اینا واقعا نمایش های بازی افتضاح بوده . یه نگاه به Infamous 2 بنداز مال نسل قبله ببین چی از این بازی کمتر داره ؟ هیچی .
نه منظورم شما نبودی :D الان مثلا به ولورین گیر سویت بیبی دادن ولی تا الان بازی کاراکتر زشت و اینا نداشته انصافا.
Infamous شایعش بود که ریمسترش داره ساخته میشه. اگه عقل توی کله سونی بود (که نیست البته وگرنه کیلزون رو خاک نمیکرد) برمیگشت سراغ این فرنچایز و کلا بی نیاز به مارول میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or