سازنده: Team NINJA
ناشر: KOEI TECMO America
سبک: اکشن آر پی جی
تاریخ عرضه: 4 مارس 2027
تریلر رونمایی:
View attachment Wo Long 2_ Wings of Ember – Reveal Trailer _ XBOX Games Showcase 2026.mp4
آخرین ویرایش:
حالا درسته استانداردها الان عوض شده ولی من بعد از دوبار به فنا رفتن دکمه rb -lb دسته ام تا جای ممکن بازی های hns و سولز لایک با همین دکمه ها میرمStrong attack و light attack مربع و مثلث؟؟کی آخه الان با اینا پلی میده! نمیشه کاریش کرد؟
این بازیهای تیم نینجا رو بهتره که روی همین دکمه ها بازی کنی.Strong attack و light attack مربع و مثلث؟؟کی آخه الان با اینا پلی میده! نمیشه کاریش کرد؟
نه دفلکت محور نیست میتونی داج بدی ولی با دیفلکت خیلی بیشتر میتونی دمیج بدی و خیلی زودتر باس ها رو بندازی.دوستان من این بازی رو شماره یکشو بازی نکردم. دمو نسخه 2 رو تو یوتوب دیدم خوشم اومد ازش.
میخوام برم سر وقت شماره قبل. سوالم اینجاست مثل سکیرو دفلکت محوره؟ من از ویدیوهایی که دیدم برداشتم این بود مثل ووچنگ بیشتر داج محوره.
ووچانگ کاملا داج محور نبود اگر به دفلکت علاقه داشتی کاملا میشد با دفلکت رفتش و سیستم دفلکتشم ساده بود. اینم جفتشو داشت نسخه اول. حالا تست کن ببین خوشت میاد یا نه بنظرم نسخه اولش جزو بدترین سولزلایکا بود و من خودم کلا دوست نداشتمش ولی سلیقه ای هست. اگه nioh رو رفتی زمینه بازیاشون همونه تقریبا ولی وولانگ مبارزات سریعتری داره و یکم بیسش متفاوته. بیشتر بازیای تیم نینجا به سمت rpg سوق دارن تا سولزلایک هر سبکی بخوای میتونی پلی بدی با چیزایی که تو بازی هست محدودت نمیکنهدوستان من این بازی رو شماره یکشو بازی نکردم. دمو نسخه 2 رو تو یوتوب دیدم خوشم اومد ازش.
میخوام برم سر وقت شماره قبل. سوالم اینجاست مثل سکیرو دفلکت محوره؟ من از ویدیوهایی که دیدم برداشتم این بود مثل ووچنگ بیشتر داج محوره.
آقا این نسخه دوم اصلا یه چی دیگست.ووچانگ کاملا داج محور نبود اگر به دفلکت علاقه داشتی کاملا میشد با دفلکت رفتش و سیستم دفلکتشم ساده بود. اینم جفتشو داشت نسخه اول. حالا تست کن ببین خوشت میاد یا نه بنظرم نسخه اولش جزو بدترین سولزلایکا بود و من خودم کلا دوست نداشتمش ولی سلیقه ای هست. اگه nioh رو رفتی زمینه بازیاشون همونه تقریبا ولی وولانگ مبارزات سریعتری داره و یکم بیسش متفاوته. بیشتر بازیای تیم نینجا به سمت rpg سوق دارن تا سولزلایک هر سبکی بخوای میتونی پلی بدی با چیزایی که تو بازی هست محدودت نمیکنه
اینکه گفتم نسخه قبلیو زیاد خوشم نیومد صرفا کلی بود وگرنه من به هیچ سولزلایکی نه نمیگمآقا این نسخه دوم اصلا یه چی دیگست.
خیلی خیلی خوشساخته.
به نظرم بهترین بازی برای ورود به ساخته های تیم نینجاست.
یه سیستم مبارزه خیل سرعتی ، نرم و روون با مکانیکهای خیلی جذاب.
بخش لوت بازی هم رفته سمت Nioh.
لول دیزاین بازی همینطور رفته سمت Nioh 3 که اینجا حتی به نظرم بهتر هم کار شده، اگه چشم نزنم
واقعا اگه باقی مناطق بازی هم کیفیتش در حد چیزی باشه که تو این دمو دارن ارایه میدن باید تشویقشون کرد ، خیلی خیلی نسبت به نسخه قبلی پیشرفت داشتن.
مثل Nioh 3 بازی جهان باز نشده ولی این حالت Open Field که خودشون میگن خیلی جا برای گشت و گذار ، لوت ، مینی باس و... داره.
همینطور به نظرم از لحاظ گرافیکی هم حتی نسبت به Nioh 3 تصویر تر و تمیزتری میده.
البته همچنان موتور بازی Katana Engine ملعون هست و تمام مشکلات پرفورمنس و خروجی تصویر عقب مونده و... رو با خودش به همراه داره، بگذریم از چیزهای جدید حرف بزنیم
سیستم اسپل Wizardy برگشته ولی خیلی پالیش شده تره.
همچنین Moral هم تو این نسخه هست ولی عمق بیشتری بهش دادن.
دیگه فقط اینطور نیست که 4تا پرچم پیدا کنیم و دشمنها رو بکشیم که مورالمون بره بالا و باس منطقه آسون تر بشه ، البته تاثیرش همچنان همینطوره!
ولی تو این نسخه بر خلاف نسخه قبل که مرحله ها 2*2 بودن و هی پشت به پشت مرحله جدید شروع میشد و... چون این بار مپها خیلی بزرگ هستن و حداقل چندساعت رو برای 100درصد کردن هرکدوم اختصاص میدیم...
این احساس به وجود نمیاد که بدو بدو تو هر مرحله جدید باید مورال رو از صفر ببرم بالا.
این روند بالا بردن مورال تو این نسخه با اکسپلور کردن نقاط مختلف مپ و مبارزه با وریورهایی که مورال بالاتر دارن که باعث بشه لول مورال خودمون هم بالاتر بره خیلی روی گیم پلی بازی تاثیر بهتر و جذابتری گذاشته.
فقط همچنان این اپتیمایز نشدن بازی و مشکلات پرفورمنس گاها اذیت میکنه ، البته آلفاست ولی خب کی تیم نینجا بازی نهاییش رو از این لحاظ فیکس کرده که دفعه دوم باشه؟
امیدوارم اینبار تیم اپتیمایزیش استودیو خودی نشون بده ، البته اگه وجود خارجی داشته باشه
آرزوی مهال.
==========
فقط اگه دارین بازی میکنین از تو تنظیمات گزینه های Automaticaly Dash برای دویدن اتوماتیک که نیاز به L3 نداشته باشین.
همینطور Grab Ladder و Auto Loot رو روشن کنین.
منم نسخه قبلی رو ازش بیزارم که اون سرش ناپیدا ولی حول و حوش 150 ساعت بازی کردم.اینکه گفتم نسخه قبلیو زیاد خوشم نیومد صرفا کلی بود وگرنه من به هیچ سولزلایکی نه نمیگماینم که رو گیم پس میاد قطعا میرم برام مهم نیست شت باشه یا نه
اینکه پالیش شده و بیشتر به سمت مکانیزمای nioh رفته خیلی خوبه اینا کلا همه بازیارو از نسخه اول nioh دارن با همون asset های قبلی میسازن کامیونیتی و همینطور خودم زیاد مشکلی با این موضوع ندارن ولی نسخه اول وولانگ دیگه یه جاهایی واقعا تو دیوار بود و اصلا پالیش نبود. به علاوه core مکانیزمای nioh خیلی بهتر بودن
من با Nioh خیلی زاویه داشتم جوری که بعد از یکی دو ساعت همون نسخه 2 رو پاک کردم، مکانیک بازی برام یکم پیچیده بود مخصوصا اینکه بعد سولزها رفتم سراغش نمی تونستم باهاش مچ شم. اسم Wolong اون موقع که اومد سمتش نرفتم با ذهنیتی که از Nioh2 داشتم. حتی یادمه تو تاپیکش کلی غر زدم، دوستمون ماکان سعی کرد کمک بکنه.ووچانگ کاملا داج محور نبود اگر به دفلکت علاقه داشتی کاملا میشد با دفلکت رفتش و سیستم دفلکتشم ساده بود. اینم جفتشو داشت نسخه اول. حالا تست کن ببین خوشت میاد یا نه بنظرم نسخه اولش جزو بدترین سولزلایکا بود و من خودم کلا دوست نداشتمش ولی سلیقه ای هست. اگه nioh رو رفتی زمینه بازیاشون همونه تقریبا ولی وولانگ مبارزات سریعتری داره و یکم بیسش متفاوته. بیشتر بازیای تیم نینجا به سمت rpg سوق دارن تا سولزلایک هر سبکی بخوای میتونی پلی بدی با چیزایی که تو بازی هست محدودت نمیکنه
بگیر تست کن. سولز پلیر باشی بهرحال سرگرم کنندس سری nioh هم اگه از سومی رفتی حتما یک و دو رو برو. من نسخه سوم رو نرفتم نسخه اول و دوم شاهکار بود البته نسخه دوم همون کپی اولی بود ولی بازم خوب بودمن با Nioh خیلی زاویه داشتم جوری که بعد از یکی دو ساعت همون نسخه 2 رو پاک کردم، مکانیک بازی برام یکم پیچیده بود مخصوصا اینکه بعد سولزها رفتم سراغش نمی تونستم باهاش مچ شم. اسم Wolong اون موقع که اومد سمتش نرفتم با ذهنیتی که از Nioh2 داشتم. حتی یادمه تو تاپیکش کلی غر زدم، دوستمون ماکان سعی کرد کمک بکنه.
Nioh 3 که اومد و خب نسبتا در مقایسه با قبلیا بواسطه حالت نینجا در دسترس تر شد سعی کردم بهش فرصت بدم و خیلی برام جذاب شد مخصوصا کامبتش که به نظرم خیلی جذاب تر و اعتیاد آورتر از سولزاست. بعد نسخه 3 رفتم سراغ نسخه 2 ولی حواسم به این Wolong نبود تا بتای جدیدش اومد.
ویدیوهاش رو که میبینم خیلی باحاله گیم پلی سریع و کمبوهای جالبی داره مخصوصا اینکه خیلی از کمبوهاش یجورایی عمودی طور (از ارتفاع میپره) واقعا دوست داشتنیه برای همون میخواستم شماره یک رو پلی بدم که دوستان خیلی ازش خوب نمیگن ولی 150 ساعت پاش بودن![]()
بیاد حتما میرممنم نسخه قبلی رو ازش بیزارم که اون سرش ناپیدا ولی حول و حوش 150 ساعت بازی کردم.
چون همدرد بودی نقل قولت کردم که بیشتر حرفهام رو در مورد نسخه دوم بزنم![]()
من سر بعضی از بازیها غر میزنم ولی شما گولم رو نخورین ، من تا تهش میرممن با Nioh خیلی زاویه داشتم جوری که بعد از یکی دو ساعت همون نسخه 2 رو پاک کردم، مکانیک بازی برام یکم پیچیده بود مخصوصا اینکه بعد سولزها رفتم سراغش نمی تونستم باهاش مچ شم. اسم Wolong اون موقع که اومد سمتش نرفتم با ذهنیتی که از Nioh2 داشتم. حتی یادمه تو تاپیکش کلی غر زدم، دوستمون ماکان سعی کرد کمک بکنه.
Nioh 3 که اومد و خب نسبتا در مقایسه با قبلیا بواسطه حالت نینجا در دسترس تر شد سعی کردم بهش فرصت بدم و خیلی برام جذاب شد مخصوصا کامبتش که به نظرم خیلی جذاب تر و اعتیاد آورتر از سولزاست. بعد نسخه 3 رفتم سراغ نسخه 2 ولی حواسم به این Wolong نبود تا بتای جدیدش اومد.
ویدیوهاش رو که میبینم خیلی باحاله گیم پلی سریع و کمبوهای جالبی داره مخصوصا اینکه خیلی از کمبوهاش یجورایی عمودی طور (از ارتفاع میپره) واقعا دوست داشتنیه برای همون میخواستم شماره یک رو پلی بدم که دوستان خیلی ازش خوب نمیگن ولی 150 ساعت پاش بودن![]()