Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
هیچی.....فقط کد ریجین 2 ماله استور ریجین 2 هست و ریجین 1 هم ماله استور خودش....

مگه استور ریجین 2 چیز بیشتری نسبت به 1 داره
یه سوال دیگه این محتویات انحصاری سونی توی نسخه عادی بازیه؟
و سوال دیگری سیزن پس بازی قیمتش چقدره؟بنظرتون می ارزه بگیرمش؟

دوستان من این عکس رو تو اینترنت پیدا کردم آیا امکانش هست واقعی باشه؟

asedeqyp.jpg

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

من بالاخره بازیو تموم و کامل کردم:d
کلا دو تا اچیومنت موند که یکیشو احتمال فردا می گیرم اون یکی دیگه هم معلوم نیست بتونم بگیرم:|:d
واقعا بازی خیلی خوبیه و از سطح انتظار من هم بهتر بود (با توجه به تغییرات زیاد بازی نسبت به E3 2012 )
داستان بازی هم خیلی خوب بود، مخصوصا 3 تا ACT آخر که باعث میشه یکسره مراحل داستانی پیش ببری. البته بازی به نظر من کوتاه بود و می تونستن داستان بازیو کمی کش بدن:d
ماموریت های فرعی هم تو بازی خیلی زیاده و یک سری هم کلا تموم نمی شن
نکته منفی بازی هم بخش آنلاین، مخصوصا بخش Online Tailing
کلا تو این بخش بیشتر بازیکنان برای گرفتن اچیومنت کنسول روشن گذاشتن و رفتن و وقتی به بازیشون join می شی هیچ کاری انجام نمی دن یا خودشون میاد نزدیکت تا زودتر اون بخش تعقیب کردنشون (tail) تموم بشه و اچیومنتشو بگیرن:|
در کل اگر با GTA مقایسه نشه بازی خیلی خوبیه. تو این چند ماه هم که بازی منتشر نمیشه و به نظر من Watch Dogs ارزش خریدو داره

از آخر هم من اون اچیومنت مشروب خوری (Social Lubricant) نتونستم بگیرم:| (البته اون هک آنلاین هم نگرفتم هنوز:d )
اگه کسی این اچیومنت گرفته، بیاد توضیح بده:d

عکسش هست؟؟؟
این ویدیو مربوط به والتر وایت و اسکارلت:d
مربوط به یکی از Privacy Invasion های بازی
اسمشون یک چیز دیگست ولی اشاره به همون والتر و اسکارلت داره. والتر روی تخت خوابیده و اسکارلت میگه بچه توی راه و تا کی باید ادامه بدیم این وضعیتو، باید درباره وضعیتمون حرف بزنیم و... والتر هم میگه من قول میدم همه چی درست میشه و یک راهی پیدا می کنم:d

آخرین ویرایش:
این تریلر مربوط به والتر وایت و اسکارلت:d
مربوط به یکی از QR Code های بازی
اسمشون یک چیز دیگست ولی اشاره به همون والتر و اسکارلت داره. والتر روی تخت خوابیده و اسکارلت میگه بچه توی راه و تا کی باید ادامه بدیم این وضعیتو، باید درباره وضعیتمون حرف بزنیم و... والتر هم میگه من قول میدم همه چی درست میشه و یک راهی پیدا می کنم:d

میتونی یه جایی که هیلتر نباشه آپلود کنی؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or