Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
اگه به ACT IV نرسیدی نخونش....
تو ACT IV صحنه احساسی خداحافظی نیکی با آیدن...وای زدم کنسول رو خاموش کردم ...حالم گرفته شد....بچه بیچاره اون وسط افسردگی روحی گرفت ...

آخرین ویرایش:
ااا؟ممنون فقط باید تو شهر بچرخم!
راستی دوستان میگفتن میشه خونه مردم رو دید اون چطوریه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
نه لازم نيست تو شهر بچرخي، اين والآر وائت هم جزو همون مراحل كه بايد بروي خونه مردمو ببيني (Privacy Invasion)
بالاي نقشه يك Privacy Invasion هست كه مربوط به Easter egg والتر وايت

نه لازم نيست تو شهر بچرخي، اين والآر وائت هم جزو همون مراحل كه بايد بروي خونه مردمو ببيني (Privacy Invasion)
بالاي نقشه يك Privacy Invasion[/SPOILER هست كه مربوط به همون والتر وايت]
ممنونم الان چکش میکنمممم

Sent from my iPhone using Tapatalk

واقعا درود بر شرفشون كه همچين آب بي نظيري رو طراحي كردن براي اين بازي :d
چندتا عكس گرفتم گذاشتم دم دستم نگاه ميكنم لذتشو ميبرم ، لامذهب باهات حرف ميزنه :d

واقعا درود بر شرفشون كه همچين آب بي نظيري رو طراحي كردن براي اين بازي :d
چندتا عكس گرفتم گذاشتم دم دستم نگاه ميكنم لذتشو ميبرم ، لامذهب باهات حرف ميزنه :d

اره اب خیلی خوب طراحی شده ولی بر عکسش ریل های قطار افتضاح یعنی واقعا انگار بعضی از قسمت های بازی رو طراحان وا دادن خسته شده بودن انگار

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

اره اب خیلی خوب طراحی شده ولی بر عکسش ریل های قطار افتضاح یعنی واقعا انگار بعضی از قسمت های بازی رو طراحان وا دادن خسته شده بودن انگار

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

درسته بعضی جاها خوب کار نشده

من افت فریم هم بعضی وقتها دارم

برای پلیسها ها آره انگار پلیس آبی نداره فقط کافیه خودتو برسونی به آب دیگه کسی نیست دنبالت بیاد :d

يكي از تفريحات من توي اين بازي اينه كه وقتي ماشين رو بلاكر توقف كرده بزنم بلاكر بياد بالا خيلي حال ميده ، ماشين ميپره بالا :))

علاقه شدیدی به این عکس ها دارم :d

آخرین ویرایش:
دو تا سوال
تو مولتی پلیر چطوري character نمون را عوض کنیم?

اون افرادی که پول زیاد دارن چطوری اکانتشون را هک کنیم :d

قیافت هربار که میری توی مولتی Random انتخاب میشه!
ممکنه ی دفعه بر خلاف میلت یه قیافه زن بهت بیفته:|:|:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or