Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
دوستان بازی ریجن all بخرم میشه کد هارو واسه اکانت ریجن 1 ( آمریکا ) استفاده کنم یا نه ؟
چون از یه سایت فروش پرسیدم گفته ریجن all میاریم مشکلی نیست میشه استفاده کنید رو همه اکانتها :|

سلام ببخشید می تونم این دوتا بازی با هم قابل قیاس نیستند ولی به نظرتون watch dogs بهتره یا بتلفیلد 4?از همه نظر بیشتر مولتی

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

سلام ببخشید می تونم این دوتا بازی با هم قابل قیاس نیستند ولی به نظرتون watch dogs بهتره یا بتلفیلد 4?از همه نظر بیشتر مولتی

مولتی فقط بتل حرف داره واسه گفتن بین بازیها ولی Watch dogs بسیار سرگرم کنندست

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

مولتی فقط بتل حرف داره واسه گفتن بین بازیها ولی Watch dogs بسیار سرگرم کنندست

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk[/QUO
ممنون از جوابتون واقعا بین سه تا بازی اساسین کرید و واچ داگز و بتلفیلد موندم

داداش هر 3 تاش خوبه ولی بستگی به
صلیقه خودت هم داره
در مورد AC اطلاعی ندارم چون اصلا بازی نکردم در مورد WD میتونم بگم مراحل اصلی و فرعی طولانی داره و مدتها سر گرمت میکنه
اگر هم اهل شوتر و مولتی بازی هستی که شک نکن BF4 رو بگیر

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

خطر مرگ
آقا خیانت کلارا جریانش چیه?
و آخر داستان هم باز میمونه؟
اگه اینطور باشه یعنی‌ جناب jr07 راست گفته بوده : :-/
بازی از دو روز پیش دستم رسید و 25 ساعته تمومش کردم
در آخر بازی Clara Lille به شما خیانت می کنه و شما دو انتخاب دارین
انتخاب اول اینه که برید به سراغ کلارا که در اینصورت اونو می کشید ولی Jordi Chin می میره
انتخاب بعدی اینه که کلارا رو ول کنید و اون به شما پیشنهاد یه معامله می ده که اونو می پذیرید و باهاش معامله می کنید. اینو نفهمیدم چی میشه آخرش
همون طور که دیدین یه پایان کاملا آبکی و کلیشه ای داره

آخرین ویرایش:
خطر مرگ
آقا خیانت کلارا جریانش چیه?
و آخر داستان هم باز میمونه؟
اگه اینطور باشه یعنی‌ جناب jr07 راست گفته بوده : :-/

سلام دوست عزیز.
کلارا در طی بازی دستش رو میشه که توسط دشمنا انتخاب شده که به ایدن نزدیک بشه و در قسمتی از بازی صدای ضبط شده او برای ایدن توسط دشمناش پخش میشه تا اونو ضایع کنن. طبیعتاً ایدن به کلارا بدبین میشه و اونو از خودش می رونه. در صحنه های پایانی بازی کلارا با حیله به قبرستون محل دفن خواهرزاده ایدن کشیده می شه و همینطور ایدن که متوجه تهدید جون کلارا می شه به اون مکان میره ولی دیر می رسه و کلارا کشته می شه. این داستان بازی بود و من هیچ شباهتی با داستانی که دوست عزیزمون jr07 فرمودن ندیدم.

عالي بود اين بازي واقعا لذت بردم ، طراحي مراحل فوق العاده بود هم متنوع هم با كيفيت ، استفاده از قابليت هك ، رانندگي و تعقيب و گريز ، بخش مخفي كاري بازي و در آخر شوتينگ بي نقصش مخصوصا با اون شاتگان لعنتي !! Grenade Launcher فوق العاده خوش دستي هم داشت ! كلا از تنوع اسلحه ها و كيفيتشون راضي بودم
داستان بازي و روايتش رو دوست داشتم ! شخصيت Aiden فوق العاده نبود اما براي من خوب بود ، آدم سرد و بي حس و كاملا خونسرد ، با توجه به اتفاقي كه واسش افتاده بود كاملا عادي بود اين نوع شخصيتش
گرافيك بازي عالي بود خصوصا موقعي كه شب ميشد واقعا زيبا بود . اون بالاي نقشه يه منطقه كوهستاني بود ، بدون شك براي من يكي از زيباترين مناطقي بود كه داخل يه بازي ديده بودم ! طراحيش عالي بود ، حس آرامش عجيبي ميداد . ازون درختاش بگير تا درياي بي نظيرش
پليس ها تو اين بازي واقعا سيريش بودن ، قشنگ دهنتو سرويس ميكردن !!
صداگذاري بازي خيلي خوب بود مخصوصا اسلحه ها
هندلينگ ماشين و موتور هر دو براي من عالي بودن مخصوصا وقتي عادت ميكردي بهشون

خلاصه اينكه اصلا اون چيزي نبود كه اون روزاي اول يه عده ميگفتن ! بازي واقعا در سطح بالايي به سر ميبرد مشكلاتي هم داشت كه بيشتر مربوط به بخش گرافيك ميشدن
خوبي هاي اين بازي خيلي بيشتر از نكات منفيشن ، حتما بازي كنيد كه پشيمون نخواهيد شد

بنده این بازی رو همین امروز تموم کردم و اینی که میگم نظر شخصی بنده اس و شاید (شما بخونید حتماً) نظر بسیاری از شما عزیزان با من متفاوت باشه:

به نظرم بازی خیلی خوبی بود. چون برای من داستان خیلی اهمیت داره و فکر میکنم این داستانه که شما رو به جلو میکشونه و در مورد داستان این بازی باید بگم که خیلی جالب بود و پیچیدگی های گروه های مافیایی و خیانت ها و حیله ها و ... رو خیلی خوب به هم مربوط می کرد.
در انتهای بازی شما متوجه می شید که بزرگترین و خطرناکترین رییس مافیای شهر بوده که موجبات مرگ خواهرزاده شما رو در حین عملیات ترور نافرجام شما به وجود آورده و اینجاس که میگم خیلی برام جالب بود. چون در این فیلم یک تبهکار خرده مثل ایدن هدف خطرناکترین باند مافیایی شهر قرار میگیره به دلیلی که در زمان کشتن لاکی کویین مشخص می شه که اصلاً یک اشتباه بوده!!! و ایدن از هدفی که کویین از ترس اجرای اون هدف توسط یک هکر خبره می ترسیده روحش هم خبر نداشته!!! از طرف دیگه شخصیت های کلارا و جردی و ... همه اینا حلقه هایی هستن که داستان رو به هم مرتبط تر می کنن. البته هر چی به پایان بازی نزدیکتر میشیم این مسائل روشن تر می شه.
برای من گرافیک در درجه بعد از داستان قرار داره. برای همین هیچ وقت از روی عکس های موجود تو سایت ها قضاوت نکردم و بازی رو گرفتم و انجام دادم. در مورد گرافیک هم باید بگم طبیعتاً روی کنسول نسل هشتمی PS4 چیزی کم نداشت و قابل قبول بود. حالا سر این گرافیک میشه ساعت ها سر عدم وجود جزئیات کافی حنجره پاره کرد که من از این کار اجتناب میکنم. اما من از گرافیکش خیلی راضی بودم.
این که رانندگی اتومبیل ها مثل آجر حل دادن باشه رو اصلاً قبول ندارم. البته طبیعیه که بازی، بازی تخصصی ماشین سواری مثل نید فور اسپید نیست که شما انتظار جزییات زیادی در رانندگی داشته باشید. اونم به نظر خوب بود.
خنگ بازی پلیس کاملاً صحت داره. شما برای فرار کافیه بپرین تو یه رودخونه و یه مقدار از مهلکه دور شین تا همه چیز فراموش بشه. البته اگر هلیکوپتر دنبالتون نباشه. چون تک تیر انداز داخل هلیکوپتر قطعاً دخلتونو میاره.
قسمت های زیادی از بازی مثل حل کردن پازل می مونه و شما باید با فکر این پازل ها رو حل کنید تا مثلاً یک سیستمی رو هک کنید و بتونین به جایی دسترسی پیدا کنید. من خیلی از این لوس بازیا خوشم نمیاد و به نظرم این کار فقط برای اتلاف وقت بازیکن برای کش دادن بازیه! ولی خوشبختانه اینقدر پازل ها پیچیده نیست که کفر آدمو در بیاره!
هنوز وقت نکردم مراحل جانبی بازی رو برم تا بتونم نظری بدم. اگر فرصت شد حتماً خدمتتون عرض میکنم.
قسمت جالب بازی برای من:
دقیقاً اول و آخر بازی که خیلی به دو دلیل:
اول اینکه شما اول بازی شخصی به نام موریس رو میکشید. اونم به این علت که اون مسبب مرگ خواهرزاده عزیزتون بوده. بعد از انجام کامل بازی و حتی نمایش قسمتی از casting بازی، شما مجددا در جایی قرار می گیرید که موریس در احتیار شماست و اینجا شما دو حق انتخاب دارید. هم می تونید اونو بکشید و هم می تونید ولش کنید بره. و نکته جالبش همین جاس که سازنده به نحوی کاملاً حرفه ای شما رو به یه چالش می کشونه. شما که اول بازی بی هیچ اطلاعی از داستان بازی به راحتی موریس را کشتید، حالا که داستان رو فهمیدید و مسببین اصلی کشته شدن خواهرزاده خود رو مجازات کردید آیا باز هم اگر فرصتی دست بدهد (که در اینجا داده است) باز هم او را می کشید؟ کسی که خودش تنها یک سرباز گروه مافیایی است (منظور موریس)؟!
این شرایطیه که تو همین انجمن هم وجود داره ولی ما نمیبینیمش اسمش پیش داوریه. هنوز بازی رو انجام نداده آه و ناله مون از گرافیک بد و گیم پلی ابلهانه بازی بلند شده! منظورم خودمه البته. شمشیرا رو قلاف کنین!;)
دوم اینکه جردی اول و آخر بازی برام خیلی جالب بود. خیلی! از اول بهش نمیشه اعتماد کرد ولی هیچ وقت هم نمی دونی کجا بهت نارو میزنه! تا اینکه.... (بازی رو برید ببینید چه جوری)
سخن آخر:
مطمئنم اگر ده سال دیگه ازم راجع به این بازی سوال بشه چیزی ازش یادم نخواهد اومد. نه اینکه بازی بد یا ضعیفی باشه. ولی برای من (دقت کنید برای من) خاطره نشد.
اما در عین حال در لحظه باهاش رابطه خوبی برقرار کردم و از این که این بازی رو انجام دادم اصلاً ناراضی نیستم. به شما توصیه میکنم که حتماً این بازی رو انجام بدید. خوشتان خواهد آمد -> اگر فارغ از پیش داوری و سختگیری بی دلیل باشید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or