Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
انلاین هکینگ دو صورت بیشتر نداره خب اولی شما سرچ میکنی تا یکیو گیر بیاری برای هک کردن دومی یکی دیگه سرچ کرده و بازی شما رو پیدا کرده که در این صورت بالا صفحه پیغام میاد که میتونید اکسپت کنید و بعد یه لودینگ کوتاه رقابتتون شروع میشه. اصلا معنی نمیده بازی بدون اجازه شما رو از حالت سینگل ببره انلاین شاید شما دارید تو نقشه سینگل میگردید و ماموریت ها جانبی رو میرید و نخواهید برید انلاین.
به نظرم با قسمت های دیگه اشتباه گرفتین !! من خودم هزار بار هک شدم ولی نه پیامی چیزی نمیاد ولی واسه مود های دیگه مثل Racing ,Ctos Chanllange ... میگه اگه مایل هستید بازی کنید!!!
اگه هم به بازی افراد دیگه هم برین میفهمین که طرف داره تو شهر دور میزنه که یه دفعه شما میاین هک میکنین !!! یعنی طرف خبر نداشته دارین میان .

داداش من خودم در به در همین موضوع هستم بارها منوی انلاین رو زیر و رو کردم که غیر فعال کنم این وضعیت رو ولی چیزی نبود
من میخوام بازی رو 100 % کنم و فعلا با انلاین کاری ندارم فک کن واسط ماموریتهام یهو میبینم یکی منو هک کرد... گرفتار میکنه ادمو

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
برو تو قسمت انلاین تو منو و Online Invasion رو Off کن دیگه کسی نمیتونه وارد بازی بشه ولی در این صورت هر چی امتیاز از بازی انلاین گرفتی صفر میشه :d

آخرین ویرایش:
به نظرم با قسمت های دیگه اشتباه گرفتین !! من خودم هزار بار هک شدم ولی نه پیامی چیزی نمیاد ولی واسه مود های دیگه مثل Racing ,Ctos Chanllange ... میگه اگه مایل هستید بازی کنید!!!
اگه هم به بازی افراد دیگه هم برین میفهمین که طرف داره تو شهر دور میزنه که یه دفعه شما میاین هک میکنین !!! یعنی طرف خبر نداشته دارین میان .

برو تو قسمت انلاین تو منو و Online Invasion رو Off کن دیگه کسی نمیتونه وارد بازی بشه ولی در این صورت هر چی امتیاز از بازی انلاین گرفتی صفر میشه :d

من این کارم کردم ولی بازم نشد داداش خودت تست کردی اینو!؟

داستان بازي بدجور داره ميكشونتم ، گيم پلي خيلي خوبي هم داره ، تركيب هك و استفاده از اسلحه خيلي بازي رو جذاب كرده ، همينطور استفاده از قابليت هك موقع رانندگي
Digital Trip هم عالي بود البته فقط Spider Tank رو بازي كردم !!
Ctos Tower ها هم خيلي جالبن ، چندتاشون واقعا سر كارت ميذارن !
كلا به نظرم بازي خوش ساختيه و ارزش بازي داره

آخرین ویرایش:
عملکرد پلیسها خیلی واقعی و جالب هست مردم هم که تماس میگیرن و خبر میدن هم در نوع خودش عالیه:d

یک بار به چه سختی از دست پلیسها فرار کردم پیاده شدم از ماشین یکم راه رفتم یکدفعه یکی تو پیاده رو، نمیدونم منا از کجا شناخت خبر داد دوباره گرفتار شدیم:))

یک جزئیات خیلی ساده مثل آینه را دیدم نزاشته بودن /:)

در مورد season pass اگه بچه‌ها خریدن بیان بگن به خصوص زامبي شا ببينبم بخریم با نه:d:-/

آقا من وسط این که داشتم هک شدم...گشتم....یارو رو پیدا نکردم....با شات گان همه رو کشتم....امتیاز منفی داره؟؟پلیس هم به تیر بار کشیدم....

کار دزستی کردی
فقط کشتن پلیس شخصیت منفی میکنتت توی شهر

عملکرد پلیسها خیلی واقعی و جالب هست مردم هم که تماس میگیرن و خبر میدن هم در نوع خودش عالیه:d

یک بار به چه سختی از دست پلیسها فرار کردم پیاده شدم از ماشین یکم راه رفتم یکدفعه یکی تو پیاده رو، نمیدونم منا از کجا شناخت خبر داد دوباره گرفتار شدیم:))

یک جزئیات خیلی ساده مثل آینه را دیدم نزاشته بودن /:)

در مورد season pass اگه بچه‌ها خریدن بیان بگن به خصوص زامبي شا ببينبم بخریم با نه:d:-/

بهترین راه فرار رودخانه هست چون پلیس دریایی نداره انگار D:
من همیشه تو اب فرار میکنم بدون اینکه کسی بیاد دنبالم

دوستان يه راه خوب براي قسمت online hacking multi : وقتي داريد هك ميكنيد توي ماشين باشيد و پارك كنيد و خاموش كنيد :D
وقتي يكي آنلاين مياد هكم كنه قلبم ميوفته تو شرتم :| بعد جالبه هركي رو بردم تو پي اس ان ادد ميكنم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or