Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .

تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

آخرین ویرایش:
من سوالم این هست :
تو قسمت آنلاین ها که از گوشیت انتخاب میکنی چند تا حالت داره یکیش online hacking هست وقتی من میزنم میتونم برم یکی دیگه رو هک کنم یعنی فقط میتونم دیگران رو هک کنم. نمیتونم کاری کنم که دیگران منو هک کنن و من مربع رو بزنم پیداشون کنم ؟

من سوالم این هست :
تو قسمت آنلاین ها که از گوشیت انتخاب میکنی چند تا حالت داره یکیش online hacking هست وقتی من میزنم میتونم برم یکی دیگه رو هک کنم یعنی فقط میتونم دیگران رو هک کنم. نمیتونم کاری کنم که دیگران منو هک کنن و من مربع رو بزنم پیداشون کنم ؟
گزینه خاصی نداره ، باید تو شهر دور بزنی توی ماموریت هم نباشی تا یه نفر بهت وصل شه بیاد هکت کنه .

درخواستی نمیاد عزیز ، وقتی داری دور میزنی گوشه سمت چپ مینویسه You are being invaded بعد یه دایره بنفش باز میشه باید طرف رو پیدا کنین !!
اصلا اساس این قسمتش غافلگیری هست :d استرسی که یک نفر داره منو هک میکنه دارم ، توی امتحانی که دیروز دادم نداشتم :d

درخواستی نمیاد عزیز ، وقتی داری دور میزنی گوشه سمت چپ مینویسه You are being invaded بعد یه دایره بنفش باز میشه باید طرف رو پیدا کنین !!
اصلا اساس این قسمتش غافلگیری هست :d استرسی که یک نفر داره منو هک میکنه دارم ، توی امتحانی که دیروز دادم نداشتم :d
يعني هميطوري يه پيغام ميده و يكي مياد هك ميكنه ؟؟؟؟!!!!! نميخواد اكسبت چيزي كني ؟
من ٣ ساعت بازي كردم بعد تازه يكي اومد خواست هك كنه ببين اين يارو كه مياد ميخواد هك كنه دقيقا همين كاري رو ميكنه كه من داخل بخش online hacking انجام ميدم آيا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

يعني هميطوري يه پيغام ميده و يكي مياد هك ميكنه ؟؟؟؟!!!!! نميخواد اكسبت چيزي كني ؟
من ٣ ساعت بازي كردم بعد تازه يكي اومد خواست هك كنه ببين اين يارو كه مياد ميخواد هك كنه دقيقا همين كاري رو ميكنه كه من داخل بخش online hacking انجام ميدم آيا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اکسبت کردنی نیست !!
اره اون از بخش Online Hacking میاد تو بازی شما

نه اکسبت کردنی نیست !!
اره اون از بخش Online Hacking میاد تو بازی شما

باید اکسپت کنی تا بازی انلاین شروع بشه وگرنه همینجوری نیست طرف سرشو بندازه بیاد تو بازیت هکت کنه.

وقتی اون کادر بنفش اومد با دکمه جهت پایین فکر کنم باید اکسپت کنی و برای کنسل کردن هم جهت راست رو باید بزنی

باید اکسپت کنی تا بازی انلاین شروع بشه وگرنه همینجوری نیست طرف سرشو بندازه بیاد تو بازیت هکت کنه.

وقتی اون کادر بنفش اومد با دکمه جهت پایین فکر کنم باید اکسپت کنی و برای کنسل کردن هم جهت راست رو باید بزنی

نه رفیق این چیزی که داری میگی برای مود های دیگه هست که ازت میپرسه و با تایید وارد روم میشی
ولی Online Haking یه هویی میبینی هک شدی و در به در یارو میشی

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

نه رفیق این چیزی که داری میگی برای مود های دیگه هست که ازت میپرسه و با تایید وارد روم میشی
ولی Online Haking یه هویی میبینی هک شدی و در به در یارو میشی

انلاین هکینگ دو صورت بیشتر نداره خب اولی شما سرچ میکنی تا یکیو گیر بیاری برای هک کردن دومی یکی دیگه سرچ کرده و بازی شما رو پیدا کرده که در این صورت بالا صفحه پیغام میاد که میتونید اکسپت کنید و بعد یه لودینگ کوتاه رقابتتون شروع میشه. اصلا معنی نمیده بازی بدون اجازه شما رو از حالت سینگل ببره انلاین شاید شما دارید تو نقشه سینگل میگردید و ماموریت ها جانبی رو میرید و نخواهید برید انلاین.

انلاین هکینگ دو صورت بیشتر نداره خب اولی شما سرچ میکنی تا یکیو گیر بیاری برای هک کردن دومی یکی دیگه سرچ کرده و بازی شما رو پیدا کرده که در این صورت بالا صفحه پیغام میاد که میتونید اکسپت کنید و بعد یه لودینگ کوتاه رقابتتون شروع میشه. اصلا معنی نمیده بازی بدون اجازه شما رو از حالت سینگل ببره انلاین شاید شما دارید تو نقشه سینگل میگردید و ماموریت ها جانبی رو میرید و نخواهید برید انلاین.

داداش من خودم در به در همین موضوع هستم بارها منوی انلاین رو زیر و رو کردم که غیر فعال کنم این وضعیت رو ولی چیزی نبود
من میخوام بازی رو 100 % کنم و فعلا با انلاین کاری ندارم فک کن واسط ماموریتهام یهو میبینم یکی منو هک کرد... گرفتار میکنه ادمو

داداش من خودم در به در همین موضوع هستم بارها منوی انلاین رو زیر و رو کردم که غیر فعال کنم این وضعیت رو ولی چیزی نبود
من میخوام بازی رو 100 % کنم و فعلا با انلاین کاری ندارم فک کن واسط ماموریتهام یهو میبینم یکی منو هک کرد... گرفتار میکنه ادمو

نمیدونم مشکل چیه ولی مطمئنا شما یجوری اکسپت میکنی احتمالا اون کادر بنفش که توش عکس یه ادم هست میاد هول میشی سریع دکمه پایین رو میزنی چون من بارها همین مود رو بازی کردم و همیشه هم باید اکسپت میکردم.

منم بین بازی بودم یک دفعه یکی اومد شروع کرد به هک کردن منم گذاشتم تا نزدیک های 99% بر ه حال کنه بعد کابلا کشیدم از دستگاه:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or