Watch Dogs

این بازی برای اولین بار در E3 2012 در کنفرانس Ubisoft رونمایی شد ، ابتدا با یک تیزر بسیار مرموز و هیجان انگیز که در آن به سیستمی کامپیوتری که در آن همه ی ارتباطات یک شهر ، اعم از مدار برق ، اینترنت ، قطار ها ، ارتباطات رادیویی و ... توسط آن کنترل میشود اشاره میشد و در انتها به این موضوع اشاره شد که اگر یک شخص بتواند این سیستم را در اختیار بگیرد چه خواهد شد ؟!

چیز زیادی از داستان که چگونه شخصیت بازی کنترل این سیستم را بدست میگیرد ، چه هدفی را دنبال میکند و ... معلوم نیست ، ولی تریلرهای بازی این موضوع را به ما گوشزد میکنند که داستان فراتر از هک این سیستم و لذت بردن از کنترل شهر و آذار و اذیت مردم است !

در کنفرانس Playstation Meeting 2013 عرضه این بازی برای پلتفرم PS4 تایید شد و ما شاهد نمایش دوباره این بازی به صورت Real Time بودیم ، اما دوباره بر روی یک PC قوی با مشخصاتی نزدیک به PS4 .



تریلر بازی نوید یک دنیای پویا را به ما میدهد ، دنیایی که در آن شما تقریبا به هرچیزی که بخواهید میتوانید دستور دهید ، پول ندارید ؟! پس از یک هک ساده حساب بانکی یک عابر از نزدیک ترین دستگاه ATM پول برداشت کنید ! چراغ راهنمایی مزاحم شماست ؟ چراغ را سبز کنید ! دوست دارید که یک تصادف سینمایی در حد فیلم های هالیوودی ببینید ؟ چراغ را قرمز کنید ! یا هرچیز دیگری که فکرش را بکنید در بازی پیرو شماست !

عرضه این بازی که توسط Ubisoft Montreal ساخته و توسط Ubisoft منتشر میشود تا کنون برای Wii U , PC , Xbox360 , Playstation 3 , Playstation 4 تایید شده .
برای دانلود نمایش بازی در Playstation Meeting 2013 از این لینک استفاده کنید . ( Stream )

نمایش به صورت کاملا On - Screen که دوستمون قرار دادن :

 
آخرین ویرایش:
مهرداد جووون گرافیک بازی رو چطور دیدی ؟ :d

دست رو دلم نزار که خونه:| البته من نسخه نسل هفت رو بازی کردم.

Draw Distance افتضاح, تکسچر های دور کاملا بی کیفیت, کلا بازی بالانس درستی نشده رو نسل هفت.

ماشین ها جلو دوربین از دور لود میشن. مثل GTA Vice City کلا یه وضعی:d

گیم پلی خیلی خوبی داره اما گرافیک واقعا نسبت به چیزی که باید باشه خیلی پسرفت کرده حتی رو نسل هفت. شهر زیاد آدم تو خیابون هاش نیست. کلا شهر تو نسل هفت به قول دوستان شهر ارواح هست.
 
لطفا دوستانی که روی 4 بازی کردن بیان در مورد بازی نظر بدن چون اسم انجمن مشخصه...همه از اول میدونستن بازی روی نسل هفت ضعیفه احتیاج به بازگو کردن نداره
 
دومین نمره رسمی از بازی هم اومد 9.5


نقد از وب سایت T4mag
با توجه به نسخه PS4 و PC نقد کرده..

نکات مثبت و منفی:

نکات مثبت:گیم پلی شگفت انگیز و گرافیک فوق العاده، کاراکتر های بسیار قوی بخش داستانی، تنوع عالی دیالوگ های به طور که هیچ گاه تکراری نمی شوند، سیستم عالی و عمیق کسب مهارت

نکات منفی:برخی از NPC ها برخی از مواقع کار های احمقانه انجام می دهند، هیچ لذت و انگیزه ای برای سرقت ماشین های پر سرعت نیست


که به هر بخش به این شکل نمره داده:

گیم پلی:10
گرافیک:9.5
صدا:9.5
ارزش بازی:10
بخش چندنفره:9

و نمره کلی هم که 9.5

:x
 
یعنی سرعت همه ماشینا در یک حده ؟ امکانش هست که با آپدیت مشکلو حل کنند ؟
من از یکی از بچه هایی که رو 360 بازی کرده بود شنیدم سرعت همه ماشین ها عین هم ـه :|
یعنی فراری با پیکان گوجه ای در یکسطح سرعت دارن :|
 
بچه ها گیم پی بازی چن ساعته
:(
اگه مثله gtaهستش عالیه که
:">
ولی یه جا خوندم 25 ساعته
:-o
کسی میدونه چن ساعته؟
:d
تو Review تی4مگ گفته بخش داستانی 30 ساعته ولی به جز این ساعت ها میشه توی دنیای بازی خوشگذروند +اشاره به مینی گیم ها هم کرده
 
تجربه نشون داده ك اونايي ك اولين نفرات بازيو ميخرن اونايين ك از شدت هايپ ب سر اومدن

من ك هنوز بازيش نكردم و احتمالا ٤شنبه تجربش كنم ولي (هرچند gta رو از نظر تريلرا بهترميدونم) يادتون باشه وقتي gta v هم اومد توي ٢-٣ روز اول همه شاكي بودن بخاطر اينهمه هايپاي الكي
 
ﻣﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻓﺮﺩا ﺩﺳﺘﻤﻪ. ﻳﻪ ﺑﺎﺭ ﻓﻘﻄ ﻭاﺭﺩ ﺷﺪﻩ ﺑﻘﻴﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﭘﺸﺖ ﮔﻤﺮﻙ ﻣﻮﻧﺪﻥ.ﻣﻂﻤﻌﻨﻢ ﺷﺎﻫﻜﺎﺭ ﻧﻴﺴﺖ ﻭﻟﻲ ﺑﺎﺯﻱ ﺑﺪﻱ ﻫﻢ ﻧﻴﺴﺖ.ﻳﻪ ﺑﺎﺯﻱ ﺧﻮﺏ ﺷﺎﻳﺪ ﻫﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺏ اﻣﺎ ﺷﺎﻫﻜﺎﺭ ﻧﻴﺴﺖ.ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﻓﻌﻼ ﺗﻮ اﻳﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻫﺎﻱ ﻧﺴﻞ ﻫﺸﺖ اﻳﻦ ﻏﻨﻴﻤﺘﻪ.اﮔﻪ ﻫﻤﻪ ﺭﻭ ﺑﺪ ﺑﺪﻭﻧﻴﻢ ﺩﻳﮕﻪ ﻭاﺳﻪ ﭼﻲ 4 ﺧﺮﻳﺪﻳﻢ?
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or